Blog

Top 12 jubileum ideeën om je trouwdag of liefde te vieren met bloemen

Met deze top 12 vier je jouw trouwdag of liefde aan de hand van originele ideeën met bloemen. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken op de dag waarop jullie liefde voor elkaar centraal staat. Hiermee overtuig je jouw partner niet alleen van de onvoorwaardelijke liefde die je bezit, maar maak je jullie dag ook nét even wat romantischer.

Lees meer...

De top 7 redenen om iemand een bos bloemen te geven

Met deze top 7 heb je altijd een goede reden om iemand een bos bloemen cadeau te geven. Natuurlijk hoef je daar niet altijd een speciale reden voor te hebben, maar sommige gebeurtenissen vragen om een prachtig boeket.

Lees meer...

De beste 5 bloemen om te geven aan mannen. Tips voor Vaderdag!

We hebben de beste 5 bloemen om aan mannen te geven voor je op een rij gezet. Met deze tips voor Vaderdag weet je namelijk zeker dat je de leukste man in je leven gelukkig maakt. Met bloemen laat je namelijk niet alleen weten dat je aan iemand denkt.

Lees meer...

De top 15 mooiste baby namen afgeleid van bloemen

Met een klein wondertje op komst ben je natuurlijk bezig met het bedenken van een passende naam. Met deze top 15 mooiste babynamen welke afgeleid zijn van bloemen maak je altijd een goede keuze. Bloemen zijn in de meeste gevallen voorzien van een prachtige naam.

Lees meer...

Top 10 redenen waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw

Mannen geven vrouwen graag een mooie bos bloemen cadeau. Maar waarom is dat eigenlijk? Er is geen man die vergeet welk magisch effect bloemen hebben op hun geliefde.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en laten bezorgen in Brussel

Brussel is het kloppende hart van België. De hoofdstad heeft een historische binnenstad met veel leuke bezienswaardigheden. Met de Grote Markt als centraal middelpunt is de stad gezellig, sfeervol en bruisend.

Lees meer...

De mooiste bloemen en de leukste dingen om te doen voor Moederdag

Op 12 mei 2019 verwen je jouw moeder natuurlijk met de mooiste bloemen. Maar wil je dit jaar eens echt uitpakken op Moederdag? Dan maak je er een speciale dag van met de leukste dingen om te doen. Samen met je moeder uiteraard.

Lees meer...

De beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Brugge

Brugge, een mooie stad in de provincie West-Vlaanderen met een historisch centrum. Het centrum is zelfs zo uniek dat het als middeleeuwse stad is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Lees meer...

Top 17: betekenis kleur en aantal rozen om te bestellen en bezorgen

Achter de kleur en het aantal rozen gaan verschillende betekenissen schuil. In deze top 17 leggen we je precies uit welke dat zijn. Op deze manier kun je altijd het juiste aantal rozen in de goede kleur bestellen én laten bezorgen.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en laten bezorgen in Gent

Gent is natuurlijk nog altijd één van de mooiste steden die u maar kunt bezoeken in België. De stad is voorzien van een oud centrum, er is dan ook een hoop te zien en te beleven. Neem bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de grote markt. Of proef een heerlijke wafel met warme chocoladesaus.

Lees meer...

Top 10 beste tips voor het kiezen en bestellen van een rouwboeket

Bij het overlijden van een naaste of dierbare komt er veel op je af. In deze periode overheersen verdriet en emoties, terwijl er tegelijkertijd doordachte keuzes moeten worden gemaakt. In grote lijnen is de invulling van de begrafenis of crematie al geregeld. Maar hoe zit dat met de rouwbloemen? Een rouwboeket bestellen kan behoorlijk wat vragen oproepen.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Antwerpen

Antwerpen is een prachtige Belgische stad die bekend staat om zijn historische binnenstad, Bourgondische levensstijl en goede shopgelegenheden. Met alles wat deze mooie stad te bieden heeft, is een bezoekje naar Antwerpen dan ook zeker de moeite waard.

Lees meer...

De top 10 beste tulpen in een vaas verzorgen tips

Molens, klompen en tulpen. Ze horen bij Nederland. Toch komt de tulp oorspronkelijk niet van Hollandse bodem. De tulp werd namelijk in de 17e eeuw uit Turkije geïmporteerd.

Lees meer...