Blog

De beste verzorgingstips voor prachtige orchideeën in huis

Orchideeën zijn een verrijking voor je interieur. Daarom wil jij je plant dan ook zo lang mogelijk mooi, bloeiend en gezond houden. Met deze verzorgingstips voor prachtige orchideeën in huis kun je dan ook extra lang genieten van deze koningin onder de plantsoorten. Fijn, want naast prachtig is de orchidee ook nog eens een hele bijzondere bloem. Zeker de vlinderorchidee heeft een lange en regelmatige bloeiperiode.

Lees meer...

De 30 mooiste wensen en kaart teksten voor Moederdag

Moederdag is misschien wel de meest bijzondere dag om je moeder te vertellen hoeveel ze voor je betekent. Maar hoe zeg je dat tegen de belangrijkste vrouw in je leven? Hoewel “ik hou van jou” alleszeggend is, klinkt het niet écht origineel. Nee, jouw moeder verdient een mooie tekst die bij haar persoonlijkheid past. Om het je wat makkelijker te maken hebben we de 30 mooiste wensen en kaart teksten voor Moederdag op een rij gezet.

Lees meer...

De top 12 speciale gelegenheden voor bloemen

Er zijn diverse speciale gelegenheden te bedenken waarbij het geven van bloemen op zijn plaats is. Toch zijn er een aantal gelegenheden die eruit springen. Een mooi boeket of een passende bos bloemen mag in dat geval zeker niet ontbreken.

Lees meer...

Typische zomerbloeiers en de beste verzorgingstips voor prachtige bloemen in huis

Natuurlijk wil je dit seizoen genieten van typische zomerbloeiers in huis. Daarom lees je in dit artikel alles over échte zomerbloemen en geven we je handige verzorgingstips. Zo kun je deze zomer nog langer genieten van prachtige bloemen in je interieur.

Lees meer...

Top 10 tips voor mooie bloemen in huis en in je interieur

Bloemen zijn natuurlijk mooi op de vaas, maar ze zijn ook een echte aanvulling in je interieur. Je kunt er dan ook lekker creatief mee aan de slag op allerlei manieren. Met deze top 10 tips voor mooie bloemen in huis en in je interieur vertellen we je hoe je bloemen in huis langer mooi kunt houden.

Lees meer...

Top 8 tips bij het bestellen van je prachtige bruidsboeket voor je bruiloft

Natuurlijk hoeven we je niet te vertellen dat jouw bruiloft de mooiste dag van je leven moet worden. Voorafgaand aan jullie bruiloft moet je aan veel dingen denken. Je kiest uiteraard een feestlocatie, nodigt dierbare gasten uit en alles wat nodig is op van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te kunnen maken. 

Lees meer...

Top 9 tips voor prachtige bloemen in huis deze zomer

Deze zomer genieten van prachtige bloemen in huis doe je met de onderstaande tips. Zo kun je jouw woonkamer nog langer kleurig en geurig houden met de bloemen die passen bij dit seizoen. Want je wilt niet alleen buiten kunnen genieten van de zomer, maar natuurlijk ook binnen.

Lees meer...

Top 12 jubileum ideeën om je trouwdag of liefde te vieren met bloemen

Met deze top 12 vier je jouw trouwdag of liefde aan de hand van originele ideeën met bloemen. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken op de dag waarop jullie liefde voor elkaar centraal staat. Hiermee overtuig je jouw partner niet alleen van de onvoorwaardelijke liefde die je bezit, maar maak je jullie dag ook nét even wat romantischer.

Lees meer...

De top 7 redenen om iemand een bos bloemen te geven

Met deze top 7 heb je altijd een goede reden om iemand een bos bloemen cadeau te geven. Natuurlijk hoef je daar niet altijd een speciale reden voor te hebben, maar sommige gebeurtenissen vragen om een prachtig boeket.

Lees meer...

De beste 5 bloemen om te geven aan mannen. Tips voor Vaderdag!

We hebben de beste 5 bloemen om aan mannen te geven voor je op een rij gezet. Met deze tips voor Vaderdag weet je namelijk zeker dat je de leukste man in je leven gelukkig maakt. Met bloemen laat je namelijk niet alleen weten dat je aan iemand denkt.

Lees meer...

De top 15 mooiste baby namen afgeleid van bloemen

Met een klein wondertje op komst ben je natuurlijk bezig met het bedenken van een passende naam. Met deze top 15 mooiste babynamen welke afgeleid zijn van bloemen maak je altijd een goede keuze. Bloemen zijn in de meeste gevallen voorzien van een prachtige naam.

Lees meer...

Top 10 redenen waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw

Mannen geven vrouwen graag een mooie bos bloemen cadeau. Maar waarom is dat eigenlijk? Er is geen man die vergeet welk magisch effect bloemen hebben op hun geliefde.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en laten bezorgen in Brussel

Brussel is het kloppende hart van België. De hoofdstad heeft een historische binnenstad met veel leuke bezienswaardigheden. Met de Grote Markt als centraal middelpunt is de stad gezellig, sfeervol en bruisend.

Lees meer...

De mooiste bloemen en de leukste dingen om te doen voor Moederdag

Op 12 mei 2019 verwen je jouw moeder natuurlijk met de mooiste bloemen. Maar wil je dit jaar eens echt uitpakken op Moederdag? Dan maak je er een speciale dag van met de leukste dingen om te doen. Samen met je moeder uiteraard.

Lees meer...

De beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Brugge

Brugge, een mooie stad in de provincie West-Vlaanderen met een historisch centrum. Het centrum is zelfs zo uniek dat het als middeleeuwse stad is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Lees meer...

Top 17: betekenis kleur en aantal rozen om te bestellen en bezorgen

Achter de kleur en het aantal rozen gaan verschillende betekenissen schuil. In deze top 17 leggen we je precies uit welke dat zijn. Op deze manier kun je altijd het juiste aantal rozen in de goede kleur bestellen én laten bezorgen.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en laten bezorgen in Gent

Gent is natuurlijk nog altijd één van de mooiste steden die u maar kunt bezoeken in België. De stad is voorzien van een oud centrum, er is dan ook een hoop te zien en te beleven. Neem bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de grote markt. Of proef een heerlijke wafel met warme chocoladesaus.

Lees meer...

Top 10 beste tips voor het kiezen en bestellen van een rouwboeket

Bij het overlijden van een naaste of dierbare komt er veel op je af. In deze periode overheersen verdriet en emoties, terwijl er tegelijkertijd doordachte keuzes moeten worden gemaakt. In grote lijnen is de invulling van de begrafenis of crematie al geregeld. Maar hoe zit dat met de rouwbloemen? Een rouwboeket bestellen kan behoorlijk wat vragen oproepen.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Antwerpen

Antwerpen is een prachtige Belgische stad die bekend staat om zijn historische binnenstad, Bourgondische levensstijl en goede shopgelegenheden. Met alles wat deze mooie stad te bieden heeft, is een bezoekje naar Antwerpen dan ook zeker de moeite waard.

Lees meer...

De top 10 beste tulpen in een vaas verzorgen tips

Molens, klompen en tulpen. Ze horen bij Nederland. Toch komt de tulp oorspronkelijk niet van Hollandse bodem. De tulp werd namelijk in de 17e eeuw uit Turkije geïmporteerd.

Lees meer...