Blog

Redenen waarom je online een kamerplant als cadeau zou willen bestellen. Mooie planten als cadeau geven en laten bezorgen met Regiobloemist banner.

Waarom een kamerplant als cadeau geven altijd een goed idee is

Op zoek naar een leuk presentje? In dit artikel lees je precies waarom een kamerplant cadeau geven altijd een goed idee is. Een vers boeket bloemen is prachtig, maar ze staan natuurlijk veel korter dan kamerplanten. Geef je een kamerplant cadeau op een verjaardag, jubileum of ter ere van een andere gelegenheid, dan kan de ontvanger lekker lang genieten van een echte sfeermaker in de huiskamer.

Lees meer...
Feliciteren doe je met bloemen! Bestel een prachtig verjaardagsboeket en laat het bezorgen met Regiobloemist. Bloemen mét een persoonlijke boodschap zijn het ultieme verjaardagscadeau banner.

De mooiste verjaardagswensen voor je verjaardag bloemen

Natuurlijk wil je de jarige op zijn of haar verjaardag de mooiste wensen meegeven. Een jaartje ouder mogen worden is namelijk altijd iets speciaals. Om je van wat inspiratie en tips te kunnen voorzien, hebben we de mooiste verjaardagswensen voor je verjaardagsbloemen op een rij gezet. Zo weet je het feestvarken altijd te verrassen met een persoonlijke boodschap.

Lees meer...
Pasen met bloemen vieren? Bestel je boeket nu en laat het bezorgen via Regiobloemist en houd je eigen paastraditie in ere met een fleurige bos bloemen banner.

De symbolische betekenissen van de verschillende tulpen kleuren

Tulpen zijn een écht Hollands exportproduct. Naast het feit dat we daar best trots op mogen zijn, hebben tulpen ook nog eens een diepe symbolische betekenis. Zeker als we kijken naar de verschillende kleuren van de bloemen. Door de symbolische betekenissen van de verschillende tulpen kleuren, kies je altijd een boeket dat past bij je persoonlijkheid.

Lees meer...
Pasen met bloemen vieren? Bestel je boeket nu en laat het bezorgen via Regiobloemist en houd je eigen paastraditie in ere met een fleurige bos bloemen banner.

De vreemdste paastradities ter wereld zonder bloemen

Waar wij in Nederland massaal paaseieren verstoppen tijdens Pasen, houden sommige landen er maar vreemde paastradities op na. Van konijnenjacht in Nieuw-Zeeland tot aan bomen versierd met sigaretten in Papua Nieuw-Guinea. De paashaas en chocolade eitjes zijn hier ver te zoeken. Maar, de wereld kent nog veel meer vreemde paastradities waar zelfs geen bloemen aan te pas komen. We hebben de meest bizarre en opmerkelijke tradities tijdens Pasen voor je op een rij gezet.

Lees meer...
Sfeer opfleuren thuis? Bestel en laat een prachtig boeket bezorgen via Regiobloemist en maak het beste van je tijd thuis tijdens het coronavirus met onze tips banner.

Onze tips om verveling tegen te gaan tijdens het coronavirus

De crisis rondom het Coronavirus is voor ons allemaal een flinke beproeving. Want ook als je niet ziek bent is het beter om thuis te blijven. Veel mensen moeten zelfs gedwongen thuiswerken. Ook een middagje shoppen of een gezellig uitje met vrienden of familie zit er voorlopig niet in. Kortom, je bent aan huis gekluisterd. Dat is prima te doen voor een aantal dagen, maar na een tijdje slaat de verveling toch toe. De dagelijkse structuur zoals je die gewend was, is namelijk ver te zoeken.

Lees meer...
Online bloemen bestellen en laten bezorgen doe je eenvoudig met Regiobloemist en cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen, met of zonder bloemen banner.

De top 10 cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen tijdens het Coronavirus

Zeker op dit moment zijn er heel veel mensen die beterschap kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze zelf besmet zijn met het Coronavirus of omdat een familielid of een dierbare is getroffen. Hoewel direct contact uit den boze is, wil dat niet zeggen dat je diegene geen hart onder de riem kunt steken.

Lees meer...
Bestellen en laten bezorgen van boeketten doe je eenvoudig bij Regiobloemist met tijdloze bloemennamen voor jongens met een diepere betekenis banner.

De top 15 fleurige bloemen namen voor jongens

Bloemen namen worden niet alleen gedragen door meisjes. Ook jongens krijgen steeds vaker een fleurige naam toegewezen die afgeleid is van een bloem. Deze namen zijn niet alleen tijdloos, maar ook nog eens uniek. Daarnaast zijn bloemen namen fleurig en hebben ze altijd een diepere betekenis. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ouders steeds vaker kiezen voor deze namen voor jongens.

Lees meer...

De meest rare gelegenheden waarom mensen bloemen laten bezorgen

Bloemen laten bezorgen hoeft niet altijd een traditionele reden te hebben. Zoiets als bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of gewoon om te zeggen hoeveel een persoon voor je betekent. Integendeels zelfs. Er zijn nog wat rare gelegenheden waarom mensen bloemen laten bezorgen. De redenen lopen nogal uiteen. Van een bloemetje naar een vijand, de tandarts of het adres waar je een paar weken geleden hebt ingebroken. Een mooie bos bloemen is natuurlijk altijd op zijn plaats. Ook al is de achterliggende gedachte wat vreemd, opmerkelijk of zelfs bizar.

Lees meer...

De beste redenen om bloemen te laten bezorgen in het ziekenhuis

Bloemen laten bezorgen in het ziekenhuis kan verschillende redenen hebben. In veel gevallen doen we dit om een geliefde of vriend beterschap of sterkte te wensen. Maar je kunt natuurlijk ook bloemen laten bezorgen als jouw vriendin, dochter of zus is bevallen van een baby. Wat de reden ook is, een mooie bos bloemen laten bezorgen is altijd een goed idee. Zeker als je ook nog eens rekening houdt met de soort bloemen en de kleur.

Lees meer...
Speciale gelegenheden om bloemen of een cadeau te geven aan een man. Wat de gelegenheid ook is, bestel je bloemen makkelijk en snel met Regiobloemist banner.

Wat kun je de man van je leven nog meer geven dan bloemen?

Mannen zijn onmisbaar in ons leven. Dit kan een goede vriend zijn, maar natuurlijk ook je man, vader of zelfs broer. Je kunt ze laten zien hoe speciaal ze voor je zijn met een mooi boeket, maar de man van je leven kun je natuurlijk nog veel meer geven dan alleen bloemen.

Lees meer...

De beste tips voor het bestellen van rouwwerk of uitvaartbloemen

Rouwwerk of uitvaartbloemen kondigen een verdrietige gebeurtenis aan. Meestal in de vorm van een begrafenis of een crematie. Kunnen kiezen voor de juiste bloemen is dan een fijne gedachte. Maar hoe doe je dat? Waar moet je rekening mee houden en wat zijn de “ongeschreven” regels van rouwbloemen? Bij het overlijden van een dierbaar persoon wil je natuurlijk geen onnodige tijd hoeven te besteden aan welk rouwwerk wel of juist niet gepast is.

Lees meer...

Het ontstaan van Valentijnsdag en waarom rode rozen symbool staan voor de liefde

Iedereen weet dat het op 14 februari Valentijnsdag is. Maar hoe is deze dag eigenlijk ontstaan en waarom staan juist rozen symbool voor de liefde? Als je deze Valentijnsdag écht op een romantische en passionele manier wilt beleven, is het goed om je wat meer te verdiepen in de geschiedenis van deze dag der liefde. Want hebben Cupido, harten en hartvormige chocolade wel écht te maken het ontstaan van Valentijnsdag? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het ontstaan van deze Internationale dag van de liefde en waarom rode rozen daarbij een belangrijke rol spelen.

Lees meer...
Bezorg jezelf een stressloze Valentijn door je bloemen te bestellen en versturen via Regiobloemist. Alles wat je moet weten voor het bestellen en bezorgen van een Valentijnsboeket banner.

De beste tips voor het bestellen en bezorgen van Valentijnsbloemen tijdens Valentijnsdag

In dit artikel lees je de beste tips voor het bestellen en laten bezorgen van de mooiste Valentijnsbloemen op Valentijnsdag. Hoewel het nog eventjes duurt voordat de meest romantische dag van het jaar aanbreekt, wil je liever niets aan het toeval overlaten. Zeker niet als het gaat over het bestellen en laten bezorgen van jouw Valentijnsboeket.

Lees meer...

Dit zijn de meest romantische bloemen voor Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we de liefde. Natuurlijk doe je dat met de meest romantische bloemen voor Valentijnsdag. Rode rozen staat misschien wel het meest symbool voor liefde en romantiek. Toch zijn er nog heel veel andere typische Valentijns bloemen waar je je partner, vriend of vriendin mee kunt verrassen.

Lees meer...

Bos bloemen voor een verjaardag ofwel verjaardag bloemen, hoe bestel je dat?

Een bos bloemen cadeau geven voor een verjaardag is altijd een goed idee. Met verjaardag bloemen laat je de jarige namelijk weten hoe speciaal hij of zij voor je is. Maar hoe bestel je dat? Gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig online een mooi verjaardagsboeket bestellen. Handig als je de jarige niet persoonlijk kunt feliciteren. Natuurlijk wil je jouw cadeau daarbij wel graag van een persoonlijk tintje voorzien.

Lees meer...

De taal van de bloemen: de kleuren van bloemen en hun betekenis

Bloemen spreken hun eigen taal in kleuren. Elke bloemkleur heeft daarbij zijn eigen specifieke betekenis. Zo staan rode bloemen vooral voor liefde en passie, terwijl een wit boeket puurheid en reinheid uitstraalt. Met de kleuren van bloemen en de achterliggende betekenis daarvan, haal je dus eenvoudig een stukje persoonlijkheid in huis.

Lees meer...
Haal vandaag nog het lentegevoel in huis en bestel direct een bosje tulpen online en laat ze bezorgen via Regiobloemist. Pluk jouw bosje lentegevoel in de tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam banner.

Het is tulpentijd dus pluk je eigen bosje tulpen tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam

Het is weer tijd voor tulpen! En tulpentijd betekent dat je jouw eigen bos tulpen kunt plukken tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam. Op de derde zaterdag van januari, verandert de Dam in Amsterdam namelijk in één grote bloemenzee. Een zee van tulpen natuurlijk.

Lees meer...
Bestel vandaag nog je maandbloem en laat het direct bezorgen door onze lokale topbloemisten. Online maandbloemen bestellen en laten bezorgen uit de 2020 bloemengids van Regiobloemist banner.

De 2020 Regiobloemist bloemengids: Welke bloem vertegenwoordigd welke maand?

2020 begint pas echt goed met onze Regiobloemist bloemengids. Want zo weet je precies welke bloem er bij jouw geboortemaand past. Met deze bloemengids heb je dus altijd voldoende inspiratie voor een uniek cadeau, maar kun je ook jezelf verwennen met bloemen die perfect bij jouw persoonlijkheid passen.

Lees meer...