Blog

Bos bloemen voor een verjaardag ofwel verjaardag bloemen, hoe bestel je dat?

Een bos bloemen cadeau geven voor een verjaardag is altijd een goed idee. Met verjaardag bloemen laat je de jarige namelijk weten hoe speciaal hij of zij voor je is. Maar hoe bestel je dat? Gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig online een mooi verjaardagsboeket bestellen. Handig als je de jarige niet persoonlijk kunt feliciteren. Natuurlijk wil je jouw cadeau daarbij wel graag van een persoonlijk tintje voorzien.

Lees meer...

De taal van de bloemen: de kleuren van bloemen en hun betekenis

Bloemen spreken hun eigen taal in kleuren. Elke bloemkleur heeft daarbij zijn eigen specifieke betekenis. Zo staan rode bloemen vooral voor liefde en passie, terwijl een wit boeket puurheid en reinheid uitstraalt. Met de kleuren van bloemen en de achterliggende betekenis daarvan, haal je dus eenvoudig een stukje persoonlijkheid in huis.

Lees meer...

Het is tulpentijd dus pluk je eigen bosje tulpen tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam

Het is weer tijd voor tulpen! En tulpentijd betekent dat je jouw eigen bos tulpen kunt plukken tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam. Op de derde zaterdag van januari, verandert de Dam in Amsterdam namelijk in één grote bloemenzee. Een zee van tulpen natuurlijk.

Lees meer...

De 2020 Regiobloemist bloemengids: Welke bloem vertegenwoordigd welke maand?

2020 begint pas echt goed met onze Regiobloemist bloemengids. Want zo weet je precies welke bloem er bij jouw geboortemaand past. Met deze bloemengids heb je dus altijd voldoende inspiratie voor een uniek cadeau, maar kun je ook jezelf verwennen met bloemen die perfect bij jouw persoonlijkheid passen.

Lees meer...

Inspiratie voor originele kerstwensen voor bij je bloemen of voor kerst en nieuwjaar

De mooiste tijd van het jaar komt eraan. Rond kerst en nieuwjaar wil je jouw dierbaren natuurlijk van de mooiste wensen kunnen voorzien. Toch valt dit niet altijd mee. Vaak blijft het op een kerstkaart bij een tekst waarmee je de geadresseerde fijne kerstdagen en een gelukkige nieuwjaar toewenst. Dat geldt natuurlijk ook voor de kaartjes die we samen met een kerstcadeau of een mooi kerstboeket geven.

Lees meer...

Kies de mooiste kerstbloemen voor op de kersttafel met deze tips

Kerst staat volop in het teken van gezelligheid in huis. Een mooi boeket op tafel mag daarbij niet ontbreken. Vooral rond deze tijd van het jaar zijn er volop bloemen verkrijgbaar waarmee je direct een warme sfeer creëert.

Lees meer...

De beste bloemen verzorgen tips voor prachtige bloemen dit najaar

Van een mooie bos bloemen wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen blijven genieten. Dat geldt zeker voor het najaar waarin de dagen steeds korter en donkerder worden. Logisch dat je de kleur en vrolijkheid van een boeket zo lang mogelijk in stand wilt houden. 

Lees meer...

De beste 20 bloemen om een jubileum mee te vieren

Een jubileum vieren doe je natuurlijk met de mooiste bloemen. Daarmee laat je merken hoe speciaal iemand voor je is of hoe gelukkig je bent dat jullie deze mijlpaal samen hebben bereikt. Dit kan een huwelijksjubileum zijn, maar natuurlijk ook een speciale dag in jullie samenzijn. 

Lees meer...

Top 8 herfstbloemen van dit seizoen

Zodra de herfst aanbreekt wil je het gezellig maken in huis. De dagen worden korter, dus is het hoog tijd om wat kleur en licht naar binnen te halen. Dat doe je natuurlijk het beste met deze top 8 herfstbloemen van dit seizoen.

Lees meer...

Top 8 helende bloemen waar je ook nog eens blij van wordt

Aan de hand van deze top 8 vertellen we je niet alleen welke bloemen een helende werking hebben, maar je krijgt er ook nog eens een heerlijk humeur van. Dat bloemen een positieve uitwerking hebben op ons gemoed is bekend. Maar wist je dat sommige soorten ook een helend vermogen hebben?

Lees meer...

De 12 bloemen horoscopen van Regiobloemist. Het staat in de bloemen geschreven.

Met deze 12 bloemen horoscopen weet je precies welke bloem er bij jouw persoonlijkheid past. Door gebruik te maken van de onderstaande bloemenhoroscoop, haal je dus altijd de geur én de kleur in huis die aansluiten bij jouw karakter. Leuk om jezelf cadeau te doen, maar natuurlijk nog origineler om cadeau te geven. Zeg het met bloemen krijgt op deze manier wel een heel speciale betekenis.

Lees meer...

De top 9 redenen waarom je bloemen in huis wilt hebben

We weten allemaal dat we gewoon nét wat vrolijker worden van een mooi boeket. Maar waarom zou je eigenlijk nog meer bloemen in huis willen hebben? In dit artikel geven we je 9 goede redenen om jezelf regelmatig te verwennen met een mooie bos bloemen. Want naast het feit dat ze je interieur van een lekkere boost voorzien, doen ze dat ook voor je lichamelijke én geestelijke gezondheid. Wat bloemen nog meer voor je doen? We vertellen het je in deze top 9 redenen waarom je bloemen in huis wilt hebben.

Lees meer...

De beste verzorgingstips voor prachtige orchideeën in huis

Orchideeën zijn een verrijking voor je interieur. Daarom wil jij je plant dan ook zo lang mogelijk mooi, bloeiend en gezond houden. Met deze verzorgingstips voor prachtige orchideeën in huis kun je dan ook extra lang genieten van deze koningin onder de plantsoorten. Fijn, want naast prachtig is de orchidee ook nog eens een hele bijzondere bloem. Zeker de vlinderorchidee heeft een lange en regelmatige bloeiperiode.

Lees meer...

De 30 mooiste wensen en kaart teksten voor Moederdag

Moederdag is misschien wel de meest bijzondere dag om je moeder te vertellen hoeveel ze voor je betekent. Maar hoe zeg je dat tegen de belangrijkste vrouw in je leven? Hoewel “ik hou van jou” alleszeggend is, klinkt het niet écht origineel. Nee, jouw moeder verdient een mooie tekst die bij haar persoonlijkheid past. Om het je wat makkelijker te maken hebben we de 30 mooiste wensen en kaart teksten voor Moederdag op een rij gezet.

Lees meer...

De top 12 speciale gelegenheden voor bloemen

Er zijn diverse speciale gelegenheden te bedenken waarbij het geven van bloemen op zijn plaats is. Toch zijn er een aantal gelegenheden die eruit springen. Een mooi boeket of een passende bos bloemen mag in dat geval zeker niet ontbreken.

Lees meer...

Typische zomerbloeiers en de beste verzorgingstips voor prachtige bloemen in huis

Natuurlijk wil je dit seizoen genieten van typische zomerbloeiers in huis. Daarom lees je in dit artikel alles over échte zomerbloemen en geven we je handige verzorgingstips. Zo kun je deze zomer nog langer genieten van prachtige bloemen in je interieur.

Lees meer...

Top 10 tips voor mooie bloemen in huis en in je interieur

Bloemen zijn natuurlijk mooi op de vaas, maar ze zijn ook een echte aanvulling in je interieur. Je kunt er dan ook lekker creatief mee aan de slag op allerlei manieren. Met deze top 10 tips voor mooie bloemen in huis en in je interieur vertellen we je hoe je bloemen in huis langer mooi kunt houden.

Lees meer...

Top 8 tips bij het bestellen van je prachtige bruidsboeket voor je bruiloft

Natuurlijk hoeven we je niet te vertellen dat jouw bruiloft de mooiste dag van je leven moet worden. Voorafgaand aan jullie bruiloft moet je aan veel dingen denken. Je kiest uiteraard een feestlocatie, nodigt dierbare gasten uit en alles wat nodig is op van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te kunnen maken. 

Lees meer...