Blog

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en laten bezorgen in Gent

Gent is natuurlijk nog altijd één van de mooiste steden die u maar kunt bezoeken in België. De stad is voorzien van een oud centrum, er is dan ook een hoop te zien en te beleven. Neem bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de grote markt. Of proef eens een heerlijke wafel met warme chocoladesaus.

Lees meer...

Top 10 beste tips voor het kiezen en bestellen van een rouwboeket

Bij het overlijden van een naaste of dierbare komt er veel op je af. In deze periode overheersen verdriet en emoties, terwijl er tegelijkertijd doordachte keuzes moeten worden gemaakt. In grote lijnen is de invulling van de begrafenis of crematie al geregeld. Maar hoe zit dat met de rouwbloemen? Een rouwboeket bestellen kan behoorlijk wat vragen oproepen.

Lees meer...

Beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Antwerpen

Antwerpen is een prachtige Belgische stad die bekend staat om zijn historische binnenstad, Bourgondische levensstijl en goede shopgelegenheden. Met alles wat deze mooie stad te bieden heeft, is een bezoekje naar Antwerpen dan ook zeker de moeite waard.

Lees meer...

De top 10 beste tulpen in een vaas verzorgen tips

Molens, klompen en tulpen. Ze horen bij Nederland. Toch komt de tulp oorspronkelijk niet van Hollandse bodem. De tulp werd namelijk in de 17e eeuw uit Turkije geïmporteerd.

Lees meer...