Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Wat kun je de man van je leven nog meer geven dan bloemen?

Mannen zijn onmisbaar in ons leven. Dit kan een goede vriend zijn, maar natuurlijk ook je man, vader of zelfs broer. Je kunt ze laten zien hoe speciaal ze voor je zijn met een mooi boeket, maar de man van je leven kun je natuurlijk nog veel meer geven dan alleen bloemen.

Wacht dacht je van een goede reep chocolade, een bioscoopbon of een lekker etentje? Ook Eau de toilette doet het altijd goed bij mannen. Natuurlijk wel afgestemd op zijn persoonlijke voorkeur. Gelukkig zijn er heel veel speciale gelegenheden om jouw partner, oom of lieve vader te verrassen met een passend cadeau. Dit kan een prachtige bos bloemen zijn, een lief cadeautje of een combinatie daarvan.

Speciale gelegenheden om bloemen of een cadeau te geven aan een man

Ook mannen worden blij van een leuk en persoonlijk cadeau. Dat hoeft echt niet altijd op een verjaardag of een jubileum te zijn. Er zijn namelijk tal van andere speciale gelegenheden waarbij je de man van je leven kunt verblijden met een fleurig boeket of een cadeau. Zo laat je ze op een bijzondere manier weten dat je aan ze denkt, van ze houdt of graag bij ze bent. Wil je geen gelegenheid onbenut laten? We hebben een aantal leuke gelegenheden voor je op een rij gezet.

Waarom zou je geen bloemen aan een man geven want ook mannen worden blij van bloemen! Bekijk nu onze selectie en maak direct je keuze:

Het behalen van het rijbewijs

Het behalen van het rijbewijs is zeker voor mannen een échte mijlpaal. En voor ons dames heeft dit natuurlijk ook voordelen, want zo hebben we altijd de beschikking over een betrouwbare chauffeur. Is jouw broer, vriend of neefje geslaagd voor zijn rijbewijs? Geef hem dan een passend cadeau. Bijvoorbeeld een tegoedbon voor een volle tank benzine, een bos bloemen in zijn lievelingskleuren of een lekker fles wijn om het te vieren. Nadat hij uitgereden is uiteraard.

Vaderdag

Hoewel deze dag natuurlijk een klassieker is, mag een echt mannen cadeau niet ontbreken. Verras jouw vader, of de vader van je kinderen, met een lekker ontbijtje op bed. Kook zijn eitje zoals hij deze het liefst heeft, en leg wat stoere verse bloemen op de rand van zijn bord. Vaderdag is daarmee een goede speciale gelegenheid die belangrijke man in jouw leven van een leuk cadeau of een prachtig boeket te voorzien.

Een hart onder de riem in een vervelende periode

Een cadeau hoef je natuurlijk niet alleen te geven tijdens een feestelijke gelegenheid. Ook als jouw vriend, man of partner door een vervelende periode heen gaat is een leuk presentje op zijn plaats. Bijvoorbeeld tijdens het herstel van een ziekte, het verliezen van een dierbaar persoon of een andere nare tegenslag. 

Met het juiste cadeau of een vrolijke bos bloemen laat je weten dat jij er voor hem bent. Denk bijvoorbeeld aan een bos zonnebloemen om hem beterschap te wensen, of een mannelijke bodylotion met etherische oliën.

Promotie of succes in zijn loopbaan

Mannen zijn harde werkers, en dat mag best beloont worden. Opslag, promotie of succes zijn dan ook perfecte speciale gelegenheden om bloemen of een ander cadeau te geven aan een man. Laat weten dat je trots bent op zijn inzet en ambitie met voetbalkaartjes voor zijn favoriete club of een kaartje met een persoonlijke boodschap. Kies je voor het laatste cadeau, dan kun je deze tevens combineren met een mooi boeket. Bijvoorbeeld door het geven van bloemen die aansluiten bij zijn karakter en persoonlijkheid. Met lelies wens je hem geluk terwijl je met de amaryllis zegt hoe trots je op hem bent.

Wat de gelegenheid ook is, bestel je bloemen makkelijk en snel met Regiobloemist

De man van je leven kun je dus nog veel meer geven dan alleen bloemen. Wil je toch zeker zijn van een persoonlijk cadeau? Met een vers boeket zit je altijd goed. Wat de gelegenheid ook is, mannelijke boeketten én feestelijke bloemen bestel je makkelijk en snel online. Natuurlijk bij Regiobloemist. Daar kun je namelijk eenvoudig een keuze maken uit de meest mooie bloemen voor de man die zo belangrijk voor je is. Je kunt er zelfs nog een persoonlijke kaart aan toe laten voegen.

Bloemen voor mannen bestel je niet alleen snel via Regiobloemist, ze worden ook nog eens afgeleverd op de door jou gewenste locatie. Bijvoorbeeld op zijn werk of lekker thuis als extra verrassing. Natuurlijk kun je ook kiezen voor beiden. Mooie bloemen versterken jouw persoonlijke cadeau, én andersom. Geef de man van je leven bijvoorbeeld een dinerbon met een losse roos, een lekkere parfum met een gemengd boeket of een stoere bos bloemen met een overheerlijke reep chocolade.

De leukste mannen cadeaus en bloemen voor elk speciaal moment

Naast de bovenstaande speciale gelegenheden, kun je een man natuurlijk ook zomaar verrassen met iets leuks. Want zoals wij vrouwen kunnen genieten van wat extra aandacht, kunnen mannen soms ook wat extra aandacht gebruiken.  In de vorm van een klein cadeautje, een diner voor twee of een ander persoonlijk geschenk. Een mooie en stoere bos bloemen bestel je namelijk heel eenvoudig online. Of dat nu voor Vaderdag is, het begin van jullie vakantie of om hem jouw liefde te verklaren. Elk moment is geschikt voor wat extra aandacht. Gelukkig hoef je daar met de bovenstaande inspiratie niet lang over na te denken. 

Bloemen voor een man bestellen en thuis laten bezorgen doe je eenvoudig bij Regiobloemist. Je kunt er dan ook nog eens een mooie kaart aan toe laten toevoegen.