Algemene voorwaarden Regiobloemist.be

Algemene voorwaarden Regiobloemist.be

Inhoudsopgave:
Voorwaarden
Betaalwijze
LeveringsgarantieVoorwaarden

HANDELSNAAM
Regiobloemist.be is een handelsnaam van World of Flowers B.V., gevestigd in Nederland en ingeschreven onder nummer 30242545 bij de kamer van koophandel in Utrect.

PRIJZEN
De prijzen die in de on-line bloemenwinkel gegeven worden, bevatten de leveringskosten die de uitvoerder hanteert en de lokale BTW. Regiobloemist past een vermeerdering toe van 10,00 EUR (afhankeleijk van de fluctuerende veranderingen) servicekosten voor de behandeling van uw bestelling in geheel België.

BLOEMIST KIEZEN
Regiobloemist en onze partner Euroflorist zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de door u gekozen bloemist ook daadwerkelijk de bloemen zal bezorgen. Dit kunnen we echter niet altijd 100% garanderen, maar wij doen ons best. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het feit dat de gekozen bloemist gesloten is op de gekozen datum, bloemist heeft die bloemen niet (meer) of bijv bloemist kan het niet leveren door bijv afstand of bloemist niet (meer) aangesloten bij ons op moment van bestellen.

SOFINUMMER EN KVK-INSCHRIJFNUMMER
Voor sommige betaalwijzen dient u uw SOFI-nummer of het Kamer van Koophandel-nummer van uw bedrijf te vermelden.

PRIVACY
Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

ORDERBEVESTIGING
Wanneer u bestelt, verschijnt er een orderbevestiging op uw scherm. U kunt ook een volledige bon uitprinten wanneer uw bestelling is uitgevoerd.

NIET BESCHIKBARE PRODUCTEN
Normaal komen de geleverde bloemen overeen met de afbeeldingen, maar afwijkingen kunnen voorkomen, want bloemen blijven een natuurproduct.

AFLEVERTIJDEN
Als u voor 13.00 uur bestelt, worden de bloemen in Belgie nog dezelfde dag bezorgd (uitgezonderd Zaterdag: bestellen voor 12.00 uur). Wij kunnen bezorging op zon- en feestdagen echter niet garanderen. Het tijdstip van bezorging kan variëren omdat onze bloemisten verschillende contracten met koeriersdiensten hebben. We proberen natuurlijk wel met uw wensen rekening te houden.

De standaard levertijden zijn van 10.00 uur tot 21.00 uur, echter met drukke dagen en dagen zoals Valentijn, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Pasen etc kan het zijn dat de bloemisten ook nog in de avond de bloemen bezorgen vanwege de drukte. Op deze dagen zal de bloemist proberen om op gevraagde tijden te leveren, maar dit kan nooit gegarandeerd worden door de drukte.

LEVERINGSGARANTIE
U kunt bij uw bestelling aangeven dat de bloemen bij de voordeur mogen worden gezet of bij de buren mogen worden afgegeven als de ontvanger niet thuis is. In beide gevallen aanvaardt Regiobloemist geen aansprakelijkheid als de bloemen worden gestolen. Als u niet wilt dat de bloemen bij de voordeur of bij de buren worden achtergelaten, zal de bloemist meestal vooraf even bellen. De bloemist levert dan pas nadat hij de ontvanger heeft bereikt.

WIJZE VAN LEVERING
De bloemen worden door de bloemist naar de ontvanger gebracht.

LEVERINGEN IN HET BUITENLAND
Momenteel leveren we nog geen bloemen buiten Belgie.

VEILIGE BETALING
U kunt op verschillende manieren betalen (zie betalingsmogelijkheden). Betaling via onze website is volkomen veilig, we werken alleen via de beveiligde verbindingen van Triple Deal.

VALSE BESTELLINGEN
Van fraude en valse bestellingen wordt aangifte gedaan.

DIVERSEN
Het downloaden van materiaal van de website gebeurt op eigen risico.

VERWERKING VAN ORDERS
Uw email en bestellingen worden tijdens kantooruren verwerkt (maandag-vrijdag 9-17).


Betaalwijze

BETALING PER CREDIT CARD
Betaling geschiedt via Ogone of Adyen. Houd uw creditcardgegevens bij de hand. Zodra de betaling bij Ogone of Adyen is goedgekeurd wordt de bestelling naar ons verzonden. Ook hier gebruiken we alleen beveiligde verbindingen.


Leveringsgarantie

GARANTIE
Wij garanderen dat de bloemen op de gekozen dag worden geleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen), dat de waarde correct is en dat de bloemen van goede kwaliteit zijn. Dezelfde dag bezorgen mogelijk, indien voor 13.00 uur besteld wordt (zaterdag voor 12.00 uur besteld). Op elke bestelling heeft u 5 dagen versgarantie. Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken.

ALS U NIET TEVREDEN BENT
Wend u zich uiterlijk 24 uur na de levering met uw klacht tot de bloemist die de bloemen heeft geleverd. (Zie pakpapier of adresetiket.) Bij eventuele vragen kunt u contact met Regiobloemist opnemen. Mocht u klachten of opmerkingen hebben, dan horen wij deze ook graag zodat wij hierop actie kunnen ondernemen en kunnen voorkomen in de toekomst.

ANNULERING / TERUGBETALING
Indien uw order wordt geannuleerd wegens niet-levering zal Regiobloemist deze terugbetalen binnen 30 kalenderdagen. Indien de bloemist heeft geprobeerd te leveren op het door u aangegeven adres, kunnen er bezorgkosten en een deel van de boektprijs in rekening gebracht worden. Indien u uw order zelf wenst te annuleren kan dit tot 1 werkdag voor de opgegeven dag van levering. Indien de bloemist vanwege de uitzonderlijkheid of grootte van uw order kosten heeft gemaakt zoals inkoop van bloemen specifiek voor uw order of het bedrukken van een rouwlint, dan kunnen deze kosten aan u doorberekend worden.


Bij Regiobloemist.be is de klant koning.