Plukboeket bestellen

Pluk Boeketten zijn een van de meest gewilde boeketten die er bestaan. Doordat het gaat om wilde bloemen en bloemen van verschillende lengtes heb je altijd een prachtig en uniek boeket. In het boeket zitten bloemen die echt opvallen en het ook verdienen om op te vallen. Daarnaast zitten er ook bloemen in die wat op de achtergrond blijven. Dit zorgt voor de perfecte combinatie en jouw prachtige boeket. Bij Regiobloemist hebben we een ruim assortiment aan deze mooie boeketten. Of je nu liever een roze boeket in je woonkamer hebt staan, of toch eigenlijk een paars boeket. We hebben het allemaal. Met onze verschillende soorten pluk boeketten zit er altijd wel een boeket bij waar je blij van wordt, of iemand anders natuurlijk blij mee kan maken.

Wat is een plukboeket?

Een plukboeket wordt ook wel een veldboeket genoemd. Een plukboeket bestaat uit allemaal verschillende soorten wilde bloemen. Deze bloemen hebben verschillende hoogtes, vormen en maten. Dit zorgt voor grote en unieke boeketten. Pluk Boeketten zijn eigenlijk boeketten die eruit zien alsof je ze zelf hebt geplukt. Dit zorgt er ook voor dat ze een persoonlijke uitstraling hebben en perfect staan in de huiskamer. Mooier en unieker gaat het niet worden, dus bestel snel jouw unieke plukboeket en geniet van de extra elegantie in jouw woonkamer. Vergeet niet dat je een plukboeket uiteraard ook als cadeau kan geven aan jouw favoriete persoon.

Plukboeket bestellen

Een plukboeket bestellen bij Regiobloemist gaat makkelijk en snel. Volg heel simpel het bestel menu en bestel jouw plukboeket op onze site. Onze bloemen komen van eigen bodem. Wij hebben samenwerkingen met lokale kwekers. Hierdoor zijn onze bloemen mooi, vers en kunnen ze snel geleverd worden. Daarnaast hebben onze bloemen zeven dagen versgarantie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een mooie gezonde bos bloemen. Mocht er toch iets mis zijn gegaan? Dan staan wij altijd voor je klaar om je klacht of vraag in behandeling te nemen. Je kan contact opnemen via onze chat rechtsonder in de pagina. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@regiobloemist.be. Vergeet niet een foto toe te voegen van jouw boeket (wanneer er problemen mee zijn) en stuur altijd jouw ordernummer mee. Wanneer we jouw ordernummer hebben en een foto kunnen we je sneller en beter helpen met het vinden van een passende oplossing.

Plukboeket bezorgen

Vandaag voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. Dat is het streven wat wij najagen bij Regiobloemist. Zo kun je, zelfs als je een verjaardag vergeet, nog op tijd een bloemetje laten bezorgen bij de jarige. Daarnaast bezorgen wij door heel België. Het maakt dus niet uit waar jij of de ontvanger woont, bezorgen doen we toch wel! Geniet van deze service en bestel snel jouw plukboeket op regiobloemist.be.

Plukboeket met een cadeautje

Vergeet ook niet dat je bij Regiobloemist een kaartje kan toevoegen aan je bestelling. Hierop kan je precies aangeven wat je wilt dat de ontvanger van jouw boeket moet weten. Bloemen zeggen meer dan duizend woorden, maar soms is zelfs dat niet genoeg. lucht je hart op het kaartje en laat de ontvanger weten dat je aan hen denkt of niet zonder hen kan. Een kaartje is vaak net dat beetje extra bij een mooi plukboeket. Zorg dat je niet vergeet je naam op het kaartje te zetten als je wilt dat de ontvanger weet van wie de bloemen komen. Onze bezorgers geven geen persoonlijke informatie van de besteller aan de ontvanger. Dus tenzij je een geheime aanbidder bent, is het belangrijk niet te vergeten je naam op het kaartje te zetten.

Buiten onze kaartjes om is het ook mogelijk om een cadeautje toe te voegen aan je bestelling. Met een van onze cadeautjes kun je ervoor zorgen dat de verrassing voor jouw dierbare nog specialer wordt. Kies bijvoorbeeld uit een lekkere reep chocolade of een heerlijke fles wijn.

Plukboeket bestellen voor een bijzondere gelegenheid

Het bestellen van een plukboeket kan voor elke bijzondere gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of om iemand beterschap te wensen, een plukboeket past eigenlijk overal wel bij. Door de wilde uitstraling van de bloemen geeft het elk cadeau net dat beetje extra waar je vaak naar op zoek bent. Het is weer eens iets anders dan een standaard bos rozen. Wees uniek en bezorg iemand niet alleen een plukboeket maar ook nog eens een mooie ervaring en bestel bij regiobloemist.be. We staan elke dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw dierbare een onvergetelijke dag heeft.

Wat als de ontvanger niet thuis is?

Wanneer de ontvanger van het plukboeket niet thuis is probeert de bezorger het altijd bij de buren af te leveren. Hierna zal de bezorger een briefje bij de ontvanger in de brievenbus doen met daarop het adres van de buren waar het boeket is achtergelaten. Zo weet de ontvanger altijd wat er met zijn of haar boeket is gebeurd en waar het is. Hierdoor kunnen ze er alsnog van genieten, ook al waren ze er niet om de bloemen in ontvangst te nemen. Wanneer er geen buren in de gelegenheid zijn om het boeket aan te nemen wordt de ontvanger doorverwezen naar een depot in de buurt waar ze hun bloemen op kunnen halen.

Hoe lang blijven de bloemen goed?

De bloemen kunnen ongeveer tien dagen goed blijven. Het gaat er bij bloemen uiteraard wel altijd ook om hoe je ze verzorgd. Als je de bloemen netjes in het water zet met het zakje bloemenvoeding erbij kunnen de bloemen soms wel twee weken mee gaan. Het gaat er echt om hoe je voor de bloemen zorgt. Zorg er ook voor dat je het water waar de bloemen in staan eens in de zoveel tijd even ververst. Het lang genieten van bloemen begint uiteindelijk toch echt bij jezelf.