Over Regiobloemist

Welkom op de website Regiobloemist.be. Wij stellen ons als doel om zowel de consument als het bedrijfsleven dichterbij de locale bloemist te brengen. Landelijke organisaties die alleen zelf verzenden en de locale bloemisten overslaan is volgens ons broodroof. Vandaar dat wij samen met de locale bloemisten deze website hebben opgezet. De website Regiobloemist.be heeft twee belangrijke onderdelen:

Zoekmachine: Een bezoeker kan direct op de website een bepaalde plaats of gemeente invullen. Onze geavanceerde zoekmachine geeft alle bloemisten weer die voldoen aan de zoekopdracht. Alleen de bloemisten die partner zijn van Regiobloemist.nl worden weergegeven in de zoekresultaten. Een bezoeker kan door de zoekresultaten bladeren en kan van elke bloemist een overzichtelijk profiel raadplegen. Indien gewenst kan de bezoeker direct naar de website van deze bloemist gaan of eenvoudig direct contact leggen met deze bloemist. (ja, ook buiten Regiobloemist.be om)

Online bloemenshop: Een bezoeker kan vanaf een profiel van een bloemist naar de shop gaan en speciaal bij deze bloemist een bloemetje bestellen. Een bezoeker kan ook direct beginnen met het zoeken van een bloemetje, boeket of plant. Indien een bezoeker de bezorgregio invult bij de bestelling, sturen wij de bestelling door naar de juiste bloemist die deze bezorgregio heeft opgegeven. De betaling zal altijd gebeuren via onze veilige betalingssysteem op de website.

Wij hopen dat ook u geniet van de heldere website Regiobloemist.be en mocht u vragen en/ of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag van u. Ga dan naar klantenservice.

Wij zijn er niet alleen voor de bloemisten, maar zeker ook voor u. Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.


Met vriendelijke groet,

Namens Regiobloemist.be


P.P.A. van Zandvoort