Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

De mooiste verjaardagswensen voor je verjaardag bloemen

Natuurlijk wil je de jarige op zijn of haar verjaardag de mooiste wensen meegeven. Een jaartje ouder mogen worden is namelijk altijd iets speciaals. Om je van wat inspiratie en tips te kunnen voorzien, hebben we de mooiste verjaardagswensen voor je verjaardagsbloemen op een rij gezet. Zo weet je het feestvarken altijd te verrassen met een persoonlijke boodschap.

Een mooie tekst schrijven voor op het kaartje bij het verjaardagsboeket is niet zo moeilijk als je misschien dacht. Het afgelopen jaar zijn er vast gebeurtenissen geweest die jullie samen of apart van elkaar hebben meegemaakt.

Denk hierbij aan een nieuwe baan, de aankoop van een woning of het behalen van het rijbewijs. Natuurlijk kun je juist daar prima op inspringen. Dat geldt niet alleen voor verjaardagswensen voor je lieve broer of zus, maar natuurlijk ook voor je vader, moeder of partner. 

Ook opa’s en oma’s feliciteer je het beste met een mooie bos bloemen. Om je alvast op weg te helpen hebben we de mooiste teksten voor je samengesteld. Zo maak je van jouw verjaardagsbloemen een speciaal cadeau.

De beste voorbeeldteksten voor bij je verjaardagskaart en bloemen

Met een mooie bos bloemen maak je deze speciale dag voor de jarige nog leuker. Natuurlijk is een verjaardagsboeket niet compleet zonder een kaartje met een mooie tekst. Je kunt daarop je felicitaties uitspreken, maar er zijn natuurlijk nog meer mooie woorden. 

Daarnaast is dit niet alleen een perfecte gelegenheid om de jarige alle goeds te wensen, maar ook om hem of haar te bedanken. Bijvoorbeeld voor de steun die je ontvangen hebt of omdat je dankbaar bent voor de vriendschap tussen jullie beiden. 

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Schrijf jouw persoonlijke boodschap dan aan de hand van deze beste voorbeeldteksten voor bij je verjaardagskaart en bloemen.

Voorbeeldteksten voor moeders en vaders

  • Lieve mam, dank je wel dat je er altijd voor me bent. Ik wens je nog heel veel prachtige verjaardagen toe.
  • De mooiste verjaardagswensen voor de beste moeder. Je bent niet alleen een jaar ouder, maar ook een jaar langer de allerliefste.
  • Ik hoop dat jouw dag wordt gevuld met mooie herinneringen, vriendschap en de meest prachtige bloemen. Fijne verjaardag mam!
  • Dank je wel pap dat je er altijd voor me bent als ik het moeilijk heb. Ik wil je de allermooiste verjaardag wensen, gewoon omdat je het verdiend.
  • Ik wens je een mooie verjaardag pap. Vol met felicitaties, lekker eten en biertjes.

Verjaardagsteksten voor hem en haar

  • Elke dag en elk jaar is een stukje beter met jou aan mijn zij. Van harte gefeliciteerd lieve schat.
  • Voor een bijzondere man/vrouw die mijn wereld een stukje mooier heeft gemaakt. Ik wens je al het goede en meer op deze speciale dag
  • Jij vervult me met geluk, liefde en alle andere mooie dingen in de wereld. Jij maakt me compleet. Ik wens je een prachtige dag liefste.
  • Ik stuur een kaartje én een prachtig boeket bloemen jouw kant op. Samen met de warmste felicitaties op jouw verjaardag.

De bovenstaande voorbeeldteksten voor op een verjaardagskaart kun je natuurlijk aanpassen zoals jij dat graag wilt. Een persoonlijke boodschap is op deze speciale dag natuurlijk extra leuk. Zeker als de jarige er ook nog eens een prachtige bos bloemen bij ontvangt. Een verjaardagstekst voor een vader, moeder, vriend of partner maak je nog specialer door er specifieke momenten in te benoemen. 

Bijvoorbeeld een herinnering van een vakantie of een leuk uitje dat in het verschiet ligt. Natuurlijk mag je ook de mooie karaktereigenschappen van de jarige benoemen. Bijvoorbeeld hoe grappig hij of zij is of hoe bijzonder je het vindt dat deze persoon er altijd voor je is. Een compliment is natuurlijk een prachtig verjaardagscadeau.

Feliciteren doe je met bloemen! Bestel een prachtig verjaardagsboeket en laat het bezorgen met Regiobloemist

Een verjaardag én een felicitatie is natuurlijk niet compleet zonder een feestelijk verjaardagsboeket. Gelukkig hoef je daar de deur niet voor uit. Wil je de jarige feliciteren met bloemen? Bestel dan een prachtig verjaardagsboeket en laat het bezorgen met Regiobloemist. Kies voor mooie verjaardagsbloemen zoals bijvoorbeeld rozen, orchideeën of lelies die voor blijdschap en vreugde staat. 

Regiobloemist bezorgt jouw verjaardagsboeket altijd op tijd en op de door jou gewenste dag. Handig als je de jarige wilt verrassen maar zelf niet aanwezig kunt zijn. Natuurlijk kun je ook direct een kaartje met een mooie tekst mee laten sturen. Zo feliciteer je de jarige niet alleen met bloemen, maar ook met een persoonlijke boodschap. De mooiste verjaardagsboeketten bestel je dan ook snel en eenvoudig bij Regiobloemist.

Bloemen mét een persoonlijke boodschap zijn het ultieme verjaardagscadeau

Als je jarig bent is het extra leuk om felicitaties te ontvangen. Daar hoort natuurlijk een passend cadeau bij. Verse bloemen zijn altijd een goed idee. Zeker als je het verjaardagsboeket voorziet van een kaartje met een mooie tekst. Aan de hand van de bovenstaande voorbeeldteksten maak je zelf eenvoudig een lieve boodschap. Hetzij voor je vader, moeder, vriend of misschien wel zus. De teksten kun je nog specialer maken door er een mooie moment of een herinnering in te verwerken. De kaart en het mooie verjaardagsboeket maken jouw cadeau compleet.

Een bos bloemen voor een verjaardag bestellen en laten bezorgen doe je heel makkelijk bij Regiobloemist. Daar heb je niet alleen de keuze uit de mooiste en meest feestelijke bloemen, maar ook uit de mooiste verjaardagskaartjes. Het enige wat jij hoeft te doen is het doorgeven van een lieve en persoonlijke tekst. Het laten bezorgen van een bos bloemen op een verjaardag kan verschillende redenen hebben. Misschien omdat je door een vakantie of verplichtingen niet zelf aanwezig kunt zijn, of omdat je de jarige een goed begin van de dag wilt bezorgen. Zo kan het feestvarken al de hele dag genieten van een vrolijke bos ruikers in huis. Feliciteren kun je dan later alsnog persoonlijk doen.