Seizoensboeketten

Wanneer je van bloemen houdt maar nooit een keuze kunt maken uit ons ruime assortiment is een seizoensboeket echt iets voor jou. Onze seizoensboeketten worden door professionele binders gebonden. De bloemen die worden gebruikt zijn de bloemen die dat seizoen het beste en het mooiste bloeien. Op deze manier heb je altijd een boeket dat straalt zoals jij wilt dat een boeket straalt. Het boeket dat je uiteindelijk ontvangt kan ook gezien worden als een verrassingsboeket. Op deze manier kun je zelfs jezelf verrassen met een prachtig boeket. Vergeet ook niet dat onze seizoensboeketten een perfect cadeau zijn voor dierbare. Doordat onze professionele binders de boeketten zo mooi mogelijk binden heb je altijd een mooi en uniek cadeau in handen.

Wat is een seizoensboeket

Een seizoensboeket is een boeket bloemen dat elk seizoen wordt samengesteld door onze professionele binders. Voor deze boeketten worden de bloemen gebruikt die op dat moment het meest in bloei zijn. Hierdoor heb je elk seizoen een prachtig boeket met prachtige kleuren.

Seizoensboeketten in verschillende kleuren

Naast ons standaard seizoensboeket geven we je ook de keuze om een voorkeur wat betreft de kleur van het boeket aan te geven. Zo kun je kiezen uit wit, oranje en gemengde kleuren. Wanneer je dus kiest voor het witte seizoensboeket zal de overhand van het boeket wit zijn. Op deze manier heb je alsnog een beetje zeggenschap in de manier hoe het boeket eruit komt te zien. Zo kun je bijvoorbeeld een seizoensboeket laten samenstellen voor een dierbare die houdt van oranje boeketten. Via deze weg kun je dierbare toch nog verrassen met een boeket dat bij hen past. Of natuurlijk een mooi boeket voor jezelf uitkiezen.

Seizoensboeket bestellen

Wij hebben het op onze site zo makkelijk mogelijk gemaakt om een van onze seizoensboeketten te bestellen. Volg het beste menu en bestel jouw seizoensboeket. Onze bloemen komen van eigen bodem en komen van professionele kwekers en binders vandaan. Hierdoor kunnen wij een zeven dagen versheid garanderen. De bloemen die worden gebruikt zijn de bloemen die, in de periode van bestellen, het beste bloeien, Zo zul je altijd een mooi stralend boeket in je woonkamer hebben staan. Aangezien bloemen een natuurproduct zijn is het natuurlijk altijd mogelijk dat de bloemen niet voldoen zoals je zou hebben gewild. Mocht er een probleem zijn met de bloemen kun je altijd contact met ons opnemen via info@regiobloemist.be of via de chat op onze website. Wanneer je contact opneemt over een besteld boeket, zorg dan dat je altijd het ordernummer en een foto van de bloemen meestuurt. Via deze manier kunnen wij het makkelijkste en het snelste je te woord staan en samen kijken naar een passende oplossing. Mochten er vragen zijn kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Sommige vragen hebben wij op onze site al beantwoord op onze homepagina onder het kopje veelgestelde vragen.

Seizoensboeket bezorgen

Bij Regiobloemist rekenen we voor 16.00 uur bestellen, de volgende dag al in huis. Dat streven jagen wij al jaren na. Door onze snelle bezorging kan je tot het laatste moment wachten met het bestellen van jouw bosje bloemen. Naast onze snelle bezorging, bezorgen wij ook nog eens door heel België. Het maakt dus niet uit in welk deel van het land je woont. Ook bij jou zullen we dus gewoon met een bosje bloemen voor je deur staan,

Seizoensboeket met een cadeautje

Wanneer je iemand wilt verrassen en je vindt bloemen niet genoeg, kun je bij regiobloemist ook nog een extra cadeautje aan je bestelling toevoegen. Wij hebben verschillende soorten cadeautjes in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende soorten lekkere wijn op onze site en ook lekkere chocolade. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen een kleine knuffelbeer aan de bestelling toe te voegen. Tijdens het bestelproces komt u vanzelf op de pagina waar u deze leuke extraatjes toe kunt voegen.

Naast onze flessen wijn en chocolade kunt u ook een kaartje toevoegen aan de bloemen. Op dit kaartje kun je een leuke boodschap schrijven voor de ontvanger. Je kunt aangeven waarom ze deze bloemen van jou mogen ontvangen en hoeveel ze voor je betekenen. Wanneer je dat hebt gedaan is het belangrijk om niet te vergeten je naam op het kaartje te zetten. onze bezorgers geven geen informatie aan de ontvanger over de besteller. Wanneer je dus nu aangeeft op het kaartje dat de bloemen van jou zijn zal de ontvanger dat dus ook niet te weten komen.

Ontvanger niet thuis, wat nu?

Wanneer onze bezorger bij de ontvanger voor de deur staat en de ontvanger blijkt niet aanwezig te zijn, zal de bezorger er zoveel mogelijk aan doen het boeket toch te bezorgen. De bezorger zal eerst kijken of het mogelijk is het seizoensboeket bij de buren af te leveren. Mocht dit het geval zijn, zal de bezorger een briefje voor de oorspronkelijke ontvanger achterlaten in de brievenbus, hierop staat aangegeven bij welk adres de ontvanger de bloemen op kan halen. De bezorger zal ook een briefje in de brievenbus doen bij de ontvanger wanneer de bloemen niet bij de buren afgeleverd konden worden. Dan neemt de bezorger de bloemen namelijk weer mee en levert hij ze af bij een depot in de buurt. Op het briefje dat de ontvanger dan in de brievenbus vindt zal op aangegeven waar de ontvanger wederom de bloemen op zou kunnen halen.

Hoe lang blijven de bloemen mooi?

Bloemen zijn een natuurproduct. Dit houdt in dat de houdbaarheidsdatum van bloemen over het algemeen best verschillend kan zijn. De standaard houdbaarheidsdatum die vaak nageleefd wordt is ongeveer tien dagen. Dit kan echter langer worden wanneer je de bloemen goed zal verzorgen. Bij de bloemen ontvang je altijd een zakje met voeding. Belangrijk is dat je de inhoud van het zakje met voeding toevoegt aan het water waar de bloemen in komen. Wanneer je dit goed doet en het water eens in de zoveel tijd ververst kunnen jouw bloemen soms wel twee weken blijven stralen. En dat is natuurlijk wat we allemaal hopen bij het aanschaffen van prachtige bloemen.