Gemengd boeket

Gemengde boeketten zijn vaak een van de meest populaire bloemen die bij Regiobloemist worden verkocht. Een gemengde boeket bloemen bestaat vaak uit verschillende soorten bloemen die uiteindelijk perfect bij elkaar passen. Door de verschillende soorten bloemen krijgt het boeket een unieke uitstraling en zit er vaak voor ieder wat wils bij. Daarnaast zijn onze bloemen mooi en vers. Ook hebben de bloemen bij Regiobloemist een zeven dagen versgarantie. Bekijk snel ons aanbod en kies een boeket uit wat bij jou past!

Seizoensgebonden bloemen

Gemengde boeketten zijn een mooie en leuke manier om jouw huiskamer wat op te fleuren. Wanneer je een gemengd boeket bloemen wilt bestellen is het goed om te weten dat een gemengd boeket bestaat uit seizoensgebonden bloemen. Dit houdt in dat wij elk seizoen ons aanbod aanpassen met bloemen voor dat seizoen. Wij willen namelijk alleen bloemen aanbieden die mooi in bloei staan. Hierdoor zorgen wij voor het mooiste product en voor de beste prijs.

Gemengd boeket bestellen

Het bestellen van een gemengd boeket bij Regiobloemist kun je op een snelle en makkelijke manier doen. Doordat wij het bestelproces op de site zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt heb je binnen no time jouw bestelling geplaatst. De bloemen komen van lokale kwekers, hierdoor zijn de bloemen mooi en vers wanneer ze bij jou of de ontvanger worden bezorgd. Doordat wij samenwerken met lokale kwekers kunnen wij ook zeven dagen versheid garanderen. Op deze manier kan je zo lang mogelijk genieten van jouw stralende gemengde boeket. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat met de bloemen, het zijn tenslotte natuurproducten. Wanneer er iets is met de bloemen dat niet bevalt, kun je dat altijd aan ons doorgeven. Dit kun je doen via de chat rechtsonder in de website of je kunt een mailtje sturen naar info@regiobloemist.be. Zorg dat je tijdens het sturen van een mailtje altijd jouw ordernummer meestuurt. Als we je ordernummer helpen kunnen wij je makkelijker en sneller verder helpen. Mocht er iets mis zijn met de bloemen, is het fijn als er ook een foto mee wordt gestuurd. Met een foto kunnen wij beter een passende oplossing bedenken voor het probleem.

Gemengd boeket bezorgen

Bij Regiobloemist is ons streven ‘vandaag voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis’. Zo kun je bijna nooit echt te laat zijn met het versturen van een bloemetje. Mocht je een belangrijke gebeurtenis vergeten zijn heb je bij ons dus de mogelijkheid om een dag van te voren nog een bestelling te plaatsen. Wij bezorgen door heel België, dus het maakt niet uit in welk deel van het land je woont, bezorgen doen wij toch wel!

Gemengd boeket bloemen met cadeautje

Wanneer je een gemengd boeket wilt laten bezorgen bij een dierbare als verrassing, hebben wij nog een extraatje dat we aanbieden. Bij Regiobloemist kun je namelijk extra cadeautjes toevoegen aan je bestelling. Zo maak je jouw verrassing nog specialer. Zo hebben wij verschillende soorten lekkere wijnen die je bij kunt bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om lekkere chocolade toe te voegen aan jouw boeket. In sommige gevallen is het zelf mogelijk om een knuffelbeer bij jouw bloemen te laten doen. Dit zorgt voor dat beetje extra wat je soms zoekt als het gaat om het laten bezorgen van een bloemetje.

Ook krijg je bij ons de mogelijkheid een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Op dit kaartje kun je in een bepaald aantal tekens aangeven waarom jouw dierbare de bloemen verdient. Zorg ook dat je op het kaartje je naam zet. Onze bezorgers geven geen persoonlijke informatie over de besteller aan de ontvanger. Wanneer jij dus niet je naam op het kaartje laat zetten, zal de ontvanger niet weten van wie de bloemen zijn. Dus, tenzij je een geheime aanbidder bent is het beter om jouw naam op het kaartje te zetten. De ontvanger wilt uiteraard wel weten van wie die prachtige bloemen zijn.

Ontvanger niet thuis, wat nu?

Wanneer de ontvanger van jouw boeket niet thuis is tijdens het moment van bezorgen is het uiteraard wel de bedoeling dat de ontvanger alsnog de bloemen kan ontvangen. De bezorger van de bloemen zal altijd proberen de bloemen bij de buren af te leveren. Wanneer dit dan ook gelukt is, zal de bezorger een briefje in de brievenbus van de ontvanger doen waarop aangegeven staat bij welk adres de ontvanger de bloemen op kan halen.

Mocht het de bezorger niet zijn gelukt het gemengde boeket af te leveren bij de ontvanger of de buren, dan zal de bezorger de bloemen afleveren bij een depot. Hier zullen de bloemen blijven tot ze worden opgehaald door de ontvanger. De ontvanger zal, ook op dit moment, een briefje in de brievenbus ontvangen waarop aangegeven zal staan wat het adres is waar de bloemen opgehaald kunnen worden.

Wat is de houdbaarheidsdatum van de bloemen?

Bloemen zijn een natuurproduct, dit houdt in dat bloemen, wanneer je ze niet goed verzorgd, eerder dood kunnen gaan. Bij jouw boeket krijg je standaard een zakje bloemenvoeding meegeleverd. Zorg dat je de inhoud van het zakje in de vaas bij het water doet. Vaak kunnen bloemen ongeveer tien dagen mooi blijven. Wanneer je de bloemen goed verzorgd kunnen ze soms wel tot twee weken mee. Het verschilt per omstandigheid. Hoe dan ook krijg je bij ons zeven dagen vers garantie. Mochten de bloemen binnen zeven dagen toch verwelken, kun je altijd contact met ons opnemen en kunnen we kijken of we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Wat is een verrassingsboeket?

Wanneer je jezelf of een dierbare wilt verrassen met een mooi boeket maar geen keuze kunt maken uit ons brede aanbod, hebben wij de oplossing. Bestel een gemengd verrassingsboeket bij Regiobloemist en laat je verrassen door het boeket. Voor dit boeket worden verse bloemen gebruikt uit het desbetreffende seizoen. Zo heb je altijd een prachtig boeket dat jouw huiskamer extra zal laten stralen. Een professional stelt jouw boeket samen en zorgt ervoor dat alle bloemen perfect bij elkaar passen. Hierdoor krijg je het beste resultaat bij jouw verrassing. Zo’n kleurrijke verrassing wilt toch iedereen?