Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

De beste redenen om bloemen te laten bezorgen in het ziekenhuis

Bloemen laten bezorgen in het ziekenhuis kan verschillende redenen hebben. In veel gevallen doen we dit om een geliefde of vriend beterschap of sterkte te wensen. Maar je kunt natuurlijk ook bloemen laten bezorgen als jouw vriendin, dochter of zus is bevallen van een baby. Wat de reden ook is, een mooie bos bloemen laten bezorgen is altijd een goed idee. Zeker als je ook nog eens rekening houdt met de soort bloemen en de kleur.

Een mooi boeket zorgt voor wat extra kleur op de kamer. Natuurlijk bevorderd dit ook het herstel. We worden namelijk vrolijk van een mooie bos bloemen en voelen ons daardoor direct een stuk beter. Weet je niet zeker wanneer je wel of juist geen boeket moet laten versturen? We hebben de beste redenen om bloemen te laten bezorgen in het ziekenhuis voor je op een rij gezet. Natuurlijk geven we je daarbij ook enkele kleursuggesties én vertellen we je welke bloemen toepasselijk zijn voor beterschap wensen.

Gelegenheden om beterschap wensen naar het ziekenhuis te sturen

Er zijn heel veel gelegenheden waarbij je jouw beterschap wensen in de vorm van een mooi boeket naar het ziekenhuis kunt laten sturen. Echter kan er wel één uitzondering op de regel zijn. Bijvoorbeeld als een dierbaar persoon op intensive care verblijft. Bloemen zijn op deze afdeling vaak niet gewenst.

Iemand beterschap wensen? Van een boeket van Regiobloemist vrolijk je weer op. Bloemen zijn perfect om iemand beterschap of sterkte te wensen. Bestel op werkdagen vóór 14 uur en wij kunnen nog dezelfde dag bezorgen, ook in het ziekenhuis:

Toch geldt dat niet voor ieder ziekenhuis. Informeer daarom vooraf naar de regels die gehanteerd worden. Gelukkig zijn er meer dan voldoende gelegenheden om beterschap wensen naar het ziekenhuis te laten sturen. In de vorm van een mooi boeket in de lievelingskleuren van de patiënt of met bloemen die symbool staan voor wat jij wilt zeggen.

Sterkte wensen na een medische ingreep

Een operatie of een medische ingreep is altijd spannend. Niet alleen in de voorbereiding, maar natuurlijk ook tijdens het herstel. Je kunt jouw medeleven en kracht dan ook prima overbrengen met het laten bezorgen van een passend boeket. Daarnaast zorgt het boeket ervoor dat de patiënt zich wat meer thuis voelt. En ook dat heeft een positieve invloed op een voorspoedig herstel. Kies bijvoorbeeld voor chrysanten in de kleur oranje of gladiolen in elke willekeurige kleur. Met deze bloemen wens je jouw dierbare een goed herstel en kracht toe.

Herstellen van een ernstige aandoening

Bij ernstige aandoeningen ligt iemand vaak wat langer in het ziekenhuis dan na een operatie. Hoewel de ziekte onder controle is, kan een volledig herstel flink wat tijd in beslag te nemen. Een prima reden om iemand beterschap toe te wensen met een prachtig boeket. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een bos met spathiphyllum. Deze bloemen hebben luchtzuiverende eigenschappen en zorgen ervoor dat de ziekenhuiskamer aangenaam en fris ruikt. Perfecte ingrediënten om snel beter te kunnen worden.

Een geboorte

Een vrolijke reden om bloemen te laten bezorgen in het ziekenhuis is natuurlijk de geboorte van een kindje. Misschien is jouw zus net bevallen van een klein meisje, of heeft jouw vriendin een zoontje gekregen? Kies dan voor een vrolijk geboorte boeket met blauwe of roze bloemen. 

Natuurlijk kun je er ook nog een lief kaartje aan laten toevoegen. Een geweldige eerste felicitatie als je niet direct aanwezig kunt zijn. Een geboorte is een prima reden om bloemen te laten bezorgen. In veel gevallen moeten moeder en kind namelijk 2-3 dagen in het ziekenhuis blijven. Zo voelt de ziekenhuiskamer snel een beetje als thuis.

Beterschap bloemen en boeketten bestellen doe je eenvoudig bij Regiobloemist

Met de bovenstaande redenen om bloemen te laten bezorgen in het ziekenhuis, weet je precies welke bloemen bij welke situatie passen. Beterschap bloemen en boeketten online bestellen doe je snel en eenvoudig bij Regiobloemist. Daar kies je de soort én kleur bloemen die je graag wilt laten versturen naar het ziekenhuis. Uiteraard worden ze keurig op tijd afgeleverd bij het door jou aangegeven ziekenhuis en kamernummer. 

Beterschap bloemen bestellen en laten bezorgen is een prima idee als je zelf niet gelijk aanwezig kunt zijn. Misschien omdat je in het buitenland verblijft of het ziekenhuis waarin de persoon verblijft te ver weg is. Regiobloemist neemt je deze zorg graag uit handen.

Een beterschap boeket laten bezorgen voor een voorspoedig herstel

Bloemen maken ons vrolijk en blij. Dat geldt zeker voor mensen die wel wat steun en kracht kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze al langere tijd in het ziekenhuis verblijven, of omdat ze net geopereerd zijn. Juist dan is het fijn als je weet dat iemand aan je denkt. Een mooi boeket fleurt de kamer op en maakt het lekker huiselijk. 

Zodra de verse bloemen zijn bezorgd in het ziekenhuis, zorgen medewerkers ervoor dat het boeket bij de geadresseerde terecht komt. Vergeet dus nooit om zowel het ziekenhuis, het kamernummer én de naam van de persoon door te geven als je online bloemen besteld. Zo weet je zeker dat jouw beterschap wensen snel kunnen worden overgebracht. Gelukkig zijn er genoeg redenen om online bloemen te bestellen én door Regiobloemist te laten bezorgen in het ziekenhuis.