Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

De top 10 cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen tijdens het Coronavirus

Zeker op dit moment zijn er heel veel mensen die beterschap kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze zelf besmet zijn met het Coronavirus of omdat een familielid of een dierbare is getroffen. Hoewel direct contact uit den boze is, wil dat niet zeggen dat je diegene geen hart onder de riem kunt steken.

Daarom hebben we een top 10 met cadeau ideeën gemaakt om iemand beterschap te kunnen wensen tijdens het Coronavirus. Dat kun je met een prachtig beterschapsboeket doen, maar natuurlijk ook met andere hartverwarmende cadeaus. Zo laat je die persoon weten dat je aan hem of haar denkt, ook als je zelf niet aanwezig kunt of mag zijn. 

Cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen, met of zonder bloemen 

Het Coronavirus slaat hard om zich heen. Het virus heeft impact op onze maatschappij, maar uiteraard nog veel meer op onze gezondheid. Een goede reden dus om iemand die ziek is van wat extra aandacht te voorzien. Gelukkig zijn er heel veel leuke cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen. Dat kan mét of zonder bloemen. Met deze top 10 voorzien we je graag van wat inspiratie.

Belangrijke tip: om de verspreiding van het virus te voorkomen, is het natuurlijk verstandig om je cadeau niet persoonlijk te overhandigen aan de zieke. Als je kiest voor een online bestelling, is dit natuurlijk ook niet nodig. Pakketbezorgers en online bloemisterijen hanteren een speciale werkwijze waardoor contact met de geadresseerde niet nodig is. Wil je het cadeau toch zelf brengen? Doe dit dan zonder persoonlijk contact. Kondig je bezoek van tevoren aan via een berichtje of een telefoontje, en laat het achter bij de voordeur of zet het op de tuintafel. 

Beterschap wensen met een mooie bos bloemen. Om een opkikkertje te geven of iemand even op te vrolijken. Wil je een beterschap boeket laten bezorgen in een ziekenhuis of zorginstelling, dan is dat ook mogelijk. Vul tijdens het bestellen dan het kamernummer in, dan zorgen wij dat je prachtige boeketje netjes wordt bezorgd:

1. Een boeket met zijn of haar favoriete bloemen

Er is niets wat een thuis-quarantaine of een ziekenhuiskamer zo opfleurt dan een mooie bos bloemen. Daarnaast breng je met een mooi beterschapsboeket direct een stukje van buiten naar binnen. En dat is, zeker als je door het Coronavirus verplicht binnen moet blijven, écht heel fijn. Kies voor bloemen in zijn of haar lievelingskleur of met een speciale betekenis. Om iemand beterschap te wensen kies je bijvoorbeeld voor chrysanten of zonnebloemen

2. Pakketje met zijn of haar favoriete theesoorten

Als je ziek bent, drink je het liefste thee. Stel daarom zelf een gevarieerd pakket samen met allerlei soorten thee. Verpak dit in een leuke doos en doe er een persoonlijke boodschap bij. 

3. Teddybeer met een lieve boodschap

Ook een leuk cadeau idee om iemand beterschap te wensen tijdens het virus, is het laten verzenden van een zachte teddybeer met een lieve boodschap. Dat kan een kaartje zijn met “ik denk aan je” of een andere persoonlijke tekst. Een teddybeer is zacht, aaibaar én leuk om naar te kijken. Ze zijn een perfecte knuffelpartner, zeker als je even geen contact met dierbaren mag hebben. 

4. Kleurboek voor volwassenen

Kleuren is niét alleen voor kinderen. Aangezien vooral volwassenen getroffen worden door het virus, is een beetje afleiding meer dan welkom. Kleuren is een leuke bezigheid en geeft direct een fleurig resultaat. Koop naast kleurboeken met verschillende designs ook direct wat fijne viltstiften of kleurpotloden.

5. Een goed boek of een magazine

Door de afleiding van lezen, voelt een zieke zich eventjes wat minder ziek. Het laten bezorgen van een goed boek of een stapel leuke magazines is dus een prima cadeau voor iemand die in het ziekenhuis ligt of in thuis quarantaine zit. Zo blijven ze op de hoogte wat er zich buiten afspeelt én kunnen ze even met wat anders bezig zijn dan alleen ziek zijn. 

6. Kleurrijke heliumballon

Zeker als iemand door toedoen van het Coronavirus in het ziekenhuis ligt, is het geven van een heliumballon een perfect cadeau idee. Tegenwoordig zijn ze leverbaar in allerlei soorten en maten. Voeg er een lief kaartje aan toe zodat die steriele ziekenhuiskamer een stukje warmer wordt. 

7. Douche of bad olie met etherische oliën 

Als je ziek bent of griepverschijnselen hebt die samenhangen met het Coronavirus, is er niets fijner dan het nemen van een warm bad of een verkwikkende douche. Douche of bad gel met etherische oliën mogen dan ook niet ontbreken in deze top 10 van leuke cadeaus om iemand beterschap mee te wensen. Kiest voor rustgevende oliën die gemaakt zijn van eucalyptus of lavendel. Ze werken ontspannend en hebben tevens een heilzame uitwerking op de luchtwegen. 

8. Een persoonlijk samengesteld plankje met lekkernijen

Juist als je ziek bent moet je eten wat je lekker vindt. Je hebt vaak geen energie of behoefte om uitgebreid voor jezelf te koken. Geef de zieke daarom wat lekkers cadeau. Denk daarbij aan dadels, vijgen, lekkere noten en kaasjes. Producten die iedereen lust, gezond zijn en ook nog eens geen bereiding nodig hebben. Leg de producten op een mooi houten plankje en voeg er een lieve boodschap aan toe. 

9. Kweekbakjes met bloemen en kruidenzaden

Als jouw vriend, familielid of naaste besmet is met het Coronavirus en in thuis quarantaine zit, dan betekent dit in de meeste gevallen een afsluiting van de buitenwereld. Even lekker in de tuin werken of zitten is er voorlopig niet bij. Des te leuker is het om de tuin naar binnen te brengen. Maak een leuk pakket met kleine potjes, tuinaarde én zaden. Denk daarbij aan fleurige bloemen en lekkere keukenkruiden. Het zaaien is een leuke afleiding, evenals het verzorgen van de plantjes. Daarnaast kan de zieke genieten van wat extra groen in huis.

10. Maak zelf een leuk fotoboek met een persoonlijk verhaal

Als je moeder, vader, broer of vriendin getroffen is door het Coronavirus, dan kun je overwegen om een zelfgemaakt fotoboek cadeau te geven. Maak een persoonlijk boek met foto’s van de avonturen die jullie samen hebben beleefd. Gekke momenten, vakanties, speciale gelegenheden of misschien wel een feestje. Schrijf bij elke foto een leuk verhaaltje met anekdotes, uitspraken of dingen waar jullie vreselijk om gelachen hebben. Een simpel cadeau idee om iemand beterschap te wensen, maar het tovert gegarandeerd een glimlach op zijn of haar gezicht.  

Online bloemen bestellen en laten bezorgen doe je eenvoudig met Regiobloemist 

Wil je naast de bovenstaande cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen ook bloemen laten bezorgen? Juist tijdens het Coronavirus kun je online bloemen bestellen en laten bezorgen door Regiobloemist. Met de dagelijkse aanvoer van verse bloemen, weet je zeker dat jouw beterschapswensen heel goed overkomen. De bloemen worden op een snelle én veilige manier bezorgd bij de zieke. Online bloemen bestellen bij Regiobloemist is heel eenvoudig en op dit moment één van de veiligste manieren om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.  

Een lief cadeau laten bezorgen bij iemand die besmet is met het Coronavirus

Als jouw dierbare collega of vriend in quarantaine is of zelfs in het ziekenhuis ligt, dan is dat een goede reden voor het versturen van een cadeau. De dagen zijn vaak saai en lang. Zeker als je ook nog eens geen bezoek mag ontvangen. Met de bovenstaande top 10 cadeau ideeën om iemand beterschap te wensen zorg je voor een fijn lichtpuntje. Hetzij met een heerlijk geurend boeket, een zachte teddybeer of een stapel leuke magazines.