Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Het is tulpentijd dus pluk je eigen bosje tulpen tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam

Het is weer tijd voor tulpen! En tulpentijd betekent dat je jouw eigen bos tulpen kunt plukken tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam. Op de derde zaterdag van januari, verandert de Dam in Amsterdam namelijk in één grote bloemenzee. Een zee van tulpen natuurlijk.

In deze pluktuin kun je zelf een bosje tulpen plukken. Daarmee neem je dus gelijk het lentegevoel mee naar huis. De Nationale Tulpendag kondigt de start van het tulpenseizoen. Deze barst op zaterdag 18 januari in al zijn hevigheid los. De tulpenpluktuin op de Dam is open van 13.00 tot 17.00 uur.

Je mag naar eigen wens 20 tulpen plukken die je eenvoudig met je meeneemt in een speciale tulpentas die je van de organisatie krijgt. Dit geweldige initiatief wil je als tulpen liefhebber natuurlijk niet missen. Zorg dus dat je op tijd bent als je wat heerlijke lente inspiratie op wilt doen.

Haal alvast het lentegevoel in huis met onze tulpen boeketten selectie:

Vier mee met de Nationale Tulpendag en de opening van de Tulpenpluktuin op de Dam

De tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam telt tijdens de Nationale Tulpendag maar liefst 200.000 kleurrijke exemplaren. Daarbij heb je de keuze uit de meest uiteenlopende kleuren zoals gele, rode, oranje, paarse of witte tulpen. Je plukt jouw eigen bosje tulpen tijdens de Nationale Tulpendag in Amsterdam inclusief hun bol.

Deze tulpenbol komt niet nogmaals in bloei, maar je kunt de tulpen wel met bol en al op de vaas zetten. Schuin afsnijden kan natuurlijk ook. Hoe dan ook haal je met dit leuke event het voorjaar in huis. Geniet van de kleurenpracht en de vrolijkheid in jouw interieur. Op deze manier heeft niemand in de gaten dat het stiekem gewoon nog winter is.

Fotocredits:Tulpentijd.nl/VidiPhoto

Natuurlijk kun je een bezoek aan de tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam ook goed combineren met een middag cultuur snuiven of winkelen. Amsterdam heeft op cultuurhistorisch gebied veel te bieden. Daarnaast kun je er diverse musea bezoeken of op de foto gaan met bekende sterren in het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud. Vergeet op de terugweg natuurlijk niet om een verse bos tulpen te plukken uit de tulpentuin voor het Paleis op de Dam.

Haal vandaag nog het lentegevoel in huis en bestel direct een bosje tulpen online en laat ze bezorgen via Regiobloemist

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen maar we kunnen haast niet wachten met het binnenhalen van het échte lentegevoel. Dat doe je natuurlijk bij voorkeur met een prachtige bos tulpen. Als je vandaag nog het lentegevoel in huis wilt halen, bestel dan direct een bosje tulpen online. Dit doe je natuurlijk bij de topbloemisten van Regiobloemist.

Fotocredits:Tulpentijd.nl/VidiPhoto

Zo ben je voordat het tulpenseizoen officieel is losgebarsten al in het bezit van een heerlijk boeket vrolijkheid. Bestel online een rode bos tulpen en haal de liefde in huis. paarse tulpen geven jouw interieur een koninklijke touch en een gemengd boeket staat voor elegantie. Bij de Regiobloemist bestel je jouw bosje tulpen makkelijk online. Daarvoor hoef je dus de deur niet uit.

Je maakt eenvoudig je keuze via de website waarna ze vers én snel bij jouw thuis worden afgeleverd. Iemand anders verrassen met een mooie bos tulpen kan natuurlijk ook. Want, tijdens deze periode van het jaar kunnen we allemaal wel wat vrolijkheid gebruiken. Haal dus vandaag nog het lentegevoel in huis en bestel jouw bosje tulpen makkelijk online. De Regiobloemist zorgt er natuurlijk voor dat ze snel bij je thuis worden bezorgd.

Pluk jouw bosje lentegevoel in de tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam

Houd 18 januari 2020 dus gerust vrij in jouw agenda. Deze dag staat namelijk in het teken van de Nationale Tulpendag die je uitbundig meeviert met de diverse tulpenkwekers die Nederland rijk is. Als dank mag je gratis 20 tulpen plukken waarmee je jouw interieur van heerlijke lentekriebels voorziet. Het voorjaar kan nou eenmaal niet beginnen zonder een mooie bos tulpen van Hollandse bodem.

Wil je niet tot de derde zaterdag van januari met al die vrolijkheid wachten? Haal dan vandaag nog het lentegevoel in huis. Dat doe je natuurlijk door je bosje tulpen te bestellen én te laten bezorgen via Regiobloemist. Dat kan natuurlijk niet alleen in de grote steden zoals Antwerpen en Brussel,  maar uiteraard ook in heel België.