Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Bos bloemen voor een verjaardag ofwel verjaardag bloemen, hoe bestel je dat?

Een bos bloemen cadeau geven voor een verjaardag is altijd een goed idee. Met verjaardag bloemen laat je de jarige namelijk weten hoe speciaal hij of zij voor je is. Maar hoe bestel je dat? Gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig online een mooi verjaardagsboeket bestellen. Handig als je de jarige niet persoonlijk kunt feliciteren. Natuurlijk wil je jouw cadeau daarbij wel graag van een persoonlijk tintje voorzien.

Dat doe je door de bos bloemen af te stemmen op de voorkeuren van de jarige. Bijvoorbeeld door het laten bezorgen van een boeket in zijn of haar lievelingskleur. Wie het feest helemaal compleet wil maken, geeft een bos verjaardag bloemen cadeau met een speciale betekenis. 

Er zijn gelukkig voldoende bloemen met een prachtige symbolische betekenis die zeer geschikt zijn als verjaardagscadeau. Zo maak je deze dag voor de jarige pas echt speciaal. In dit artikel hebben we de mooiste en meest betekenisvolle verjaardag bloemen voor je samengesteld.

Welke bloemen geef je voor een verjaardag? Het perfecte boeket voor de jarige!

Het komt soms voor dat je niet live aanwezig kunt zijn op de verjaardag van je vriend, vriendin, moeder of oma. Het laten bezorgen van een verjaardagsboeket is dan een prima alternatief. Maar welke bloemen geef je voor een verjaardag? 

Met de onderstaande inspiratie vind je altijd het perfecte boeket voor de jarige. Kies voor een vrolijke bos met gerbera’s, of laat de zon bezorgen met een boeket zonnebloemen. Kortom, er is volop keuze uit verschillende mooie verjaardag bloemen met een symbolische betekenis.

Verjaardagsbloemen bezorgen? verras de jarige met een vers handgebonden boeket van onze topbloemisten:

1. Gerbera’s maken het feestje compleet

De gerbera is een perfecte verjaardag bloem. Omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, laat je met het grootste gemak een kleurrijke bos bloemen samenstellen voor de jarige. Deze stoere en krachtige bloem staat namelijk voor vrolijkheid. Je kunt er ook voor kiezen om de jarige te feliciteren met een oranje bos gerbera’s. Deze kleur symboliseert feest, felicitaties en vreugde. Perfect voor een verjaardagsfeestje dus.

2. Zonnebloemen voor een stralende dag

Als je een bos bloemen zoekt voor een verjaardag, dan mag een zonnebloem eigenlijk niet ontbreken in het boeket. Deze vrolijke bloeiers staan niet alleen voor vreugde en betrokkenheid, maar ook voor warmte. Met deze stralende verjaardag bloemen voelt de jarige zich direct het zonnetje in huis.

3. Rozen voorzien elke verjaardag van liefde

Rozen zijn natuurlijk hét ultieme symbool van liefde en romantiek. Maar wist je dat gele rozen ook heel geschikt zijn als verjaardagsboeket? Met rozen in de kleur geel vertel je de jarige namelijk hoe belangrijk jullie vriendschap voor je is. Ook als je niet aanwezig kunt zijn op deze dag, laat je met een bos gele rozen weten dat je aan de jarige denkt.

4. Tulpen luiden een gezond en kleurrijk nieuw levensjaar in

Als je op zoek bent naar een bos verjaardag bloemen met een speciale betekenis, dan laat je een prachtig boeket tulpen samenstellen. Naast gezondheid en een heerlijke dag, wens je de jarige met tulpen ook een gezond nieuw levensjaar toe vol met creativiteit en kleur. Kies voor een bos gemengde tulpen, of bestel een bos verjaardag bloemen in zijn of haar lievelingskleur.

Bloemen voor een verjaardag bestellen en laten bezorgen met Regiobloemist

Als je niet aanwezig kunt zijn op de verjaardag van je vriendin, tante of lieve buurvrouw, dan wil je de jarige natuurlijk wel laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een mooi kleurrijk boeket met een diepere betekenis is dan een waardevol geschenk. Bloemen voor een verjaardag bestellen en laten bezorgen met Regiobloemist is heel eenvoudig. Je maakt een keuze uit het ruime assortiment verjaardag bloemen, en laat eventueel ook nog een lieve boodschap toevoegen. 

De topbloemisten van Regiobloemist zorgen ervoor dat jouw cadeau stipt op tijd wordt bezorgd op het adres van de jarige. Dit kan op de dag zelf, maar je kunt de bloemen ook een dag van tevoren laten bezorgen. Een tafel met daarop een vaas met kleurrijke bloemen is natuurlijk altijd een goed begin van deze speciale dag. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een verjaardag boeket met rozen, tulpen of zonnebloemen. Vrolijke verjaardag bloemen zijn dan ook altijd reden voor een feestje.

Verjaardag bloemen laten bezorgen: een prachtig verjaardagsboeket voor hem én haar

Een mooie bos bloemen is hét perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen. De bovenstaande tips geven je voldoende inspiratie om een mooi boeket samen te kunnen stellen. Doe dat in de favoriete kleur van de jarige, of kies verjaardag bloemen met een symbolische betekenis. De verse bloemen van Regiobloemist staan lekker lang. Op deze manier kan de jarige ook na zijn of haar verjaardag genieten van wat extra vrolijkheid in huis.

Online een bos bloemen bestellen bij Regiobloemist gaat makkelijk en snel. Je kunt dus altijd een passend cadeau voor de jarige laten bezorgen, ook als je zelf niet in de gelegenheid bent voor een persoonlijke felicitatie. Met een verjaardagsboeket deel je niet alleen een originele felicitatie uit, maar laat je de jarige ook weten dat hij of zij niet vergeten wordt.