Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

De meest rare gelegenheden waarom mensen bloemen laten bezorgen

Bloemen laten bezorgen hoeft niet altijd een traditionele reden te hebben. Zoiets als bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of gewoon om te zeggen hoeveel een persoon voor je betekent. Integendeels zelfs. Er zijn nog wat rare gelegenheden waarom mensen bloemen laten bezorgen. De redenen lopen nogal uiteen. Van een bloemetje naar een vijand, de tandarts of het adres waar je een paar weken geleden hebt ingebroken. Een mooie bos bloemen is natuurlijk altijd op zijn plaats. Ook al is de achterliggende gedachte wat vreemd, opmerkelijk of zelfs bizar.

Denk jij ook na over het laten bezorgen van een boeket zonder dat je iemand beterschap, sterkte of geluk toe wilt wensen? We voorzien je graag van wat inspiratie. In dit artikel vertellen we je namelijk precies wat de meest rare redenen zijn om iemand een bloemetje te sturen. 

Meest rare redenen om iemand een bloemetje te sturen 

Waar de één het als raar beschouwt, vind jij de onderstaande redenen misschien een heel goed idee om een boeket te laten versturen en bezorgen. Er is namelijk niets mis met lekker “out of the box” denken. Daarnaast kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je in een rare situatie beland waarbij het laten bezorgen van bloemen eigenlijk gewoon een heel goed idee is. 

Bedankt dat je mijn geheim hebt bewaard

Iemand bedanken voor een geheim dat hij of zij voor je heeft bewaard, kan een rare reden zijn om iemand bloemen te sturen. Toch kan een bedankje in dit geval heel erg op zijn plaats zijn. Zeker als het je uit een benarde situatie heeft gehouden natuurlijk. Uiteraard laat je dan een mooi boeket versturen aan de “secret keeper”. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om een klein leugentje om bestwil, een iets complexer verhaal of een heel groot geheim. 

Als je bloemen wilt laten bezorgen om deze rare reden, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een boeket met freesia’s. Deze bloemen staan symbool voor wederzijds vertrouwen. 

Een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap en je bloemen voor 14.00 uur bestelt, betekent vandaag nog laten bezorgen. Kies uit onze selectie aan bloemen, geschikt voor elke gelegenheid:

We zijn gescheiden maar ik stuur je wel een mooi boeket

Ook een scheiding is voor veel mensen een reden om bloemen te laten versturen naar hun ex-geliefde. Misschien omdat je dat in het huwelijk te weinig hebt gedaan, en op deze manier toch nog een goede beurt wil maken. Je ex-partner laten weten dat je blij bent met de scheiding is ook een bizarre reden om bloemen te laten bezorgen. 

Maar, met een mooi boeket kun je hem of haar ook bedanken voor de fijne tijd samen. Dat je niet meer als geliefden door het leven gaat, betekent natuurlijk niet dat je niet meer van elkaar houdt. Wil je ook bloemen laten versturen om deze rare reden? Kies dan voor een bos chrysanten om het afscheid te benadrukken, of voor cymbidium om te laten weten hoezeer je jullie vriendschap nog waardeert. 

Jij bent echt mijn grootste vijand

Vijanden, iemand die je niet zo leuk vindt of gewoon een persoon die je heeft gekwetst. Natuurlijk kun je van iemand walgen om heel veel verschillende redenen. In plaats van het versturen van een boze brief, kun je ook een boeket laten bezorgen met een krachtige boodschap. De ontvanger zal blij zijn zodra de mooie bos bloemen wordt bezorgd, maar de stemming zal snel omslaan zodra het kaartje wordt gelezen.

Aan de andere kant, deze rare reden om iemand bloemen te sturen kan ook veel goeds doen. Met deze originele actie kan het ijs tussen beiden zelfs gebroken worden. Wil je jouw vijand een boeket sturen? Kies dan voor een boeket met monnikskap, akelei of amarant. Ze staan symbool voor liefdeloosheid, harteloosheid, onbetrouwbaarheid en haat. 

Als tandarts ben je mijn redder in nood

Tandartsen, dokters of andere hulpverleners kunnen echte redders in nood zijn. Zeker als je op zondagmorgen vergaat van de kiespijn en je bent in een vreemde stad. Na een bezoek aan de tandarts is het gat in je kies gerepareerd en kun je weer pijnloos genieten van de dag. Uiteraard worden ze voor deze service betaald, maar hulp is echter niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. 

Het laten bezorgen van een bloemetje klinkt dan als een rare reden, maar is voor jou misschien heel gewoon. Zeg het met anemonen. Door deze bloemen in je boeket te laten verwerken, laat je jouw redder in nood weten hoe je zijn of haar zorgzaamheid waardeert. 

Bloemen online bestellen en versturen doe je eenvoudig met Regiobloemist 

Kun je geen genoeg krijgen van deze rare gelegenheden voor het laten bezorgen van bloemen? Onderneem dan actie en laat zelf een mooi boeket versturen. Zodra je jouw bizarre reden hebt bedacht, kun je jouw bloemen snel en eenvoudig online bestellen via Regiobloemist. De verse bloemen worden op het door jouw gewenste tijdstip en adres bezorgt. Daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen. 

En natuurlijk kun je ook een kaartje bij laten voegen om de boodschap extra krachtig te maken. De top bloemisten van Regiobloemist doen dit graag voor je. Ongeacht of de reden voor het laten bezorgen van een boeket raar, opmerkelijk of bizar is.

Een reden is nooit raar genoeg voor het laten bezorgen van een prachtige bos bloemen

Met bloemen kun je heel veel duidelijk maken. Dat je spijt hebt van iets, dat je van iemand houdt, om een naaste te feliciteren of om je dank uit te spreken. Ook rare gelegenheden zijn goede redenen om bloemen te laten bezorgen. Kies dan wel bloemen die symbool staan voor de woorden die je over wilt brengen. Zo weet je zeker dat de boodschap luid en duidelijk wordt overgebracht, ook als deze een klein beetje vreemd is. 

Als je bloemen wilt geven om een rare reden, dan wil je dit misschien liever niet persoonlijk doen. Zo voorkom je ongemakkelijke situaties tijdens een gelegenheid die toch al raar is. Jouw bloemen snel en eenvoudig laten bezorgen via Regiobloemist is in dit geval dus een prima keuze.