Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

De beste tips voor het bestellen en bezorgen van Valentijnsbloemen tijdens Valentijnsdag

In dit artikel lees je de beste tips voor het bestellen en laten bezorgen van de mooiste Valentijnsbloemen op Valentijnsdag. Hoewel het nog eventjes duurt voordat de meest romantische dag van het jaar aanbreekt, wil je liever niets aan het toeval overlaten. Zeker niet als het gaat over het bestellen en laten bezorgen van jouw Valentijnsboeket.

Met de onderstaande tips regel je alles tot in de puntjes. Van een prachtig vers boeket tot aan een tijdige bezorging.

Alles wat je moet weten voor het bestellen en bezorgen van een Valentijnsboeket  

Voor bloemisten is Valentijnsdag misschien wel één van de drukste dagen van het jaar. Logisch, want met een mooie bos bloemen laat je de liefde hoogtij vieren. Gelukkig hoef je daarvoor niet zelf op pad. Je kunt het bestellen en laten bezorgen van Valentijnsbloemen heel goed overlaten aan de bloemist.

Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt Valentijnsdag liever niet in het water laten vallen. Hieronder lees je alles wat je moet weten voor het bestellen en laten bezorgen van een vers en romantisch Valentijnsboeket.

Bestel jouw Valentijnsboeket ruim op tijd

Hoewel het lijkt alsof je nog tijd genoeg hebt, is het beter om deze zaken niet op het laatste moment aan te laten komen. Feitelijk gezien om twee belangrijke redenen. In de eerste plaats omdat er waarschijnlijk meer mensen zijn die hun geliefde willen verrassen met bloemen. Wil je last-minute Valentijnsbloemen bestellen en laten bezorgen, dan kan het zijn dat de routeplanning van de bloemist al behoorlijk vol is gelopen. Je loopt dan het risico dat jouw Valentijnsboeket nét te laat wordt geleverd. Dit wil je natuurlijk niet riskeren.

Verras je geliefde nu met prachtige romantische bloemen van Regiobloemist en kies je favoriete Valentijnsboeket:

Het op tijd bestellen van jouw Valentijnsbloemen heeft echter nog een belangrijke reden. Je bent daardoor namelijk niet alleen zeker van verse bloemen, maar ook van het boeket dat voldoet aan jouw wensen of die van de ontvanger. Vroegtijdig bestellen betekent inderdaad volop keuze uit de mooiste Valentijnsbloemen. De bloemist heeft op deze manier namelijk voldoende tijd voor het samenstellen van het boeket én het inkopen van de gewenste bloemen bij de kweker.

Kies voor bloemen die passen bij jouw Valentijn

Natuurlijk hoef je op Valentijnsdag niet persé te kiezen voor rode rozen. Er zijn namelijk nog heel veel andere mooie bloemen die liefde, passie en romantiek vertegenwoordigen. Daarnaast is het ook leuk om het Valentijnsboeket af te stemmen op de persoonlijkheid van de ontvanger. Laat op Valentijnsdag bijvoorbeeld een boeket met agapanthus, fresia's of jasmijn bezorgen. Deze bloemen staan allemaal symbool voor liefde. Wil je jouw Valentijn laten weten hoe mooi je hem of haar vindt? Kies dan voor Valentijnsbloemen zoals de camelia, de orchidee of de madelief.

Plan het bezorgen van jouw Valentijnsboeket in op 13 februari

Natuurlijk weet je dat Valentijnsdag op 14 februari wordt gevierd. Toch is het verstandig om de bezorging van het boeket één dag eerder in te plannen. Zo heb je wat speelruimte als het gaat om de bezorging, en voorkom je dat het Valentijnsboeket later dan de dag zelf wordt bezorgd. Natuurlijk is een bos Valentijnsbloemen ook op 15 februari prachtig, maar de onderliggende boodschap gaat hiermee toch wel een beetje verloren. Wordt jouw boeket toch een dag eerder bezorgd? Geen paniek! Jouw liefde heeft hiermee het geluk dat hij of zij er met Valentijn de hele dag van kan genieten.

Profiteer van aanbiedingen en kortingen

Bloemen lijken rond 14 februari een stuk duurder te zijn. Met deze tip voor het bestellen en laten bezorgen van Valentijnsbloemen op Valentijnsdag, weet je toch zeker dat je nooit teveel betaald. Schrijf je daarom vroegtijdig in voor nieuwsbrieven. Bloemisten waarbij het laten bezorgen van bloemen tot de mogelijkheden behoort, voorzien je als dank vaak van persoonlijke kortingsacties. Deze kun je natuurlijk prima inwisselen voor een aantrekkelijke korting op jouw Valentijnsboeket. Daarnaast blijf je met een nieuwsbrief ook op de hoogte van andere leuke acties en nieuwtjes.

Laat een lieve boodschap bezorgen bij het Valentijnsboeket

Als je online bloemen voor Valentijnsdag wilt bestellen, vergeet dan niet om een romantische boodschap toe te laten voegen aan het boeket. In veel gevallen kun je dit eenvoudig aangeven tijdens het bestellen van de Valentijnsbloemen. De liefdesverklaring wordt vervolgens keurig op een kaartje naar keuze geplaatst en samen met het boeket afgeleverd.

Bezorg jezelf een stressloze Valentijn door je bloemen te bestellen en versturen via Regiobloemist

14 februari moet natuurlijk helemaal in het teken staan van jullie liefde voor elkaar. Er is dus absoluut geen plaats voor stress. Jezelf een stressloze Valentijn bezorgen doe je door je bloemen te bestellen en versturen via Regiobloemist. Je hoeft daardoor geen extra tijd vrij te maken om een bos bloemen te gaan kopen in de stad. Rond Valentijnsdag kan het namelijk behoorlijk druk zijn in de winkels. Jouw Valentijnsdag verloopt tevens stressloos omdat je zeker weet dat jouw bloemen tijdig worden bezorgd door Regiobloemist.

Eenvoudig online een romantisch Valentijnsdag boeket bestellen

Of je nu kiest voor klassieke rode rozen, roze freesia’s of passievolle madeliefjes. Met Regiobloemist wordt 14 februari altijd een heerlijke dag. Met de bovenstaande tips voor het bestellen en laten bezorgen van Valentijnsbloemen ben je altijd goed voorbereid. Je weet wanneer je jouw romantische boeket het beste kunt bestellen én laten bezorgen. Met onze tips weet je zelfs met welke bloemen je jouw geliefde op Valentijnsdag het beste kunt verrassen. Want zeker op deze dag mag de liefde gevierd worden!