Top 10 redenen waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw

Mannen geven vrouwen graag een mooie bos bloemen cadeau. Maar waarom is dat eigenlijk? Er is geen man die vergeet welk magisch effect bloemen hebben op hun geliefde.

Online bloemen bestellen en laten bezorgen voor een vrouw

Of dat nu ter ere van een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar is. Ook om een dame de liefde te kunnen verklaren kiezen mannen voor bloemen. Ze wordt persoonlijk gegeven, maar ook online bloemen en planten bestellen en laten bezorgen voor een vrouw is meer trendy dan ooit.

In dit blog artikel bespreken we de top 10 redenen waarom mannen graag bloemen cadeau geven aan een vouw.

1. De diepe betekenis achter bloemen

De betekenis van bloemen is één van de vele redenen waarom mannen bloemen geven aan een vrouw. Daardoor hoeft de man niet zelf te vertellen hoe puur, romantisch, gepassioneerd of liefdevol de dame in kwestie voor hem is. In dit geval zegt een prachtig boeket meer dan 1000 woorden. Uiteraard is het wel verstandig om u vooraf wat meer te verdiepen in de betekenis van de bloemen die u cadeau wilt geven of laten bezorgen.

Direct mooie bos bloemen of rozen online bestellen voor die ene speciale vrouw in jouw leven? Bekijk dan nu onze schitterende aanbod aan liefde & romantische boeketten en prachtige rozen boeketten:

Top 10 redenen waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw boeketten selectie

2. Bloemen geven betekent echte liefde

Nog een reden waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw, is de liefdesverklaring waarvoor ze garant staan. Dat is natuurlijk zeker met rode rozen het geval. Een roos zegt zonder omwegen “ik hou van jou”. Naast het mooie romantische gebaar is er geen enkele vrouw die niet smelt bij de aanblik van een volle bos rode rozen.

3. Een stralend humeur dankzij een prachtig boeket

Van een mooi boeket bloemen worden vrouwen gelukkig. Mannen willen hun geliefde natuurlijk het liefst blij en fleurig zien. Door een boeket cadeau te geven lukt dat zeker. De vrolijke kleuren hebben een positieve uitwerking op het gemoed. Bloemen cadeau geven is dan ook altijd een aanrader als het even niet zo gaat zoals het zou moet. Elke vrouw wordt blij van een stralende bos bloemen.

4. Passend in elk interieur

Mannen geven vrouwen tevens graag bloemen aan een dame omdat ze passend zijn binnen elk interieur. De hele woonkamer of keuken fleurt op van een heerlijk geurig boeket. Een mooi boeket bloemen draagt bij aan de harmonie in huis wat natuurlijk weer een positieve uitwerking heeft op de gezelligheid en de sfeer. Dames worden graag verrast met een mooie bos bloemen. Moet het een echte verrassing blijven? Online bloemen en planten bestellen en laten bezorgen voor een vrouw is tegenwoordig bij diverse bloemisten mogelijk.

Top 10 redenen waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw afbeelding1

5. Er wordt aan haar gedacht

Als mannen bloemen geven aan een vrouw, weten dames direct dat de man in kwestie aan haar denkt. De man heeft duidelijk moeite gedaan voor het uitzoeken van het boeket. Daarbij is de bloemkeuze niet eens van belang. Het gaat om de onderliggende gedachte welke bol staat van de romantiek. Als man maakt u dus altijd een mooi gebaar als u een vrouw een prachtige bos bloemen geeft.

6. Het ultieme teken van verliefdheid en passie

Er is niets fijner voor een vrouw dan dat een man haar het gevoel geeft van passie, liefde en begeerte. Zeker in het geval van verliefdheid geven mannen graag bloemen aan een vrouw. Logisch, want deze geste is altijd een schot in de roos. Bij uitstek geeft de man het boeket op een totaal onverwacht ogenblik. Het verlangen naar elkaar wordt daardoor nog intenser. Mannen doen dit bij voorkeur door online bloemen te bestellen en laten bezorgen voor een vrouw. In veel gevallen laat de man het boeket afleveren op het werk of als verrassing bij haar thuis.

7. Tijdloze romantiek

Bloemen staan voor tijdloze romantiek. Mannen kiezen er graag voor om vrouwen rozen cadeau te geven, tulpen of andere seizoensbloemen. Ongeacht de kleur, met een prachtige bos bloemen vertel je een dame dat er nog steeds sprake is van onvoorwaardelijke liefde. Mannen weten dat vrouwen hier meer waarde aan hechten dan een lief bericht via de smartphone. En tegenwoordig is online bloemen bestellen en bij een vrouw laten bezorgen makkelijker dan ooit. Dat is mede een reden waarom steeds meer mannen voor bloemen kiezen om hun grenzeloze liefde mee te kunnen uiten.

Online bloemen bestellen en laten bezorgen voor een vrouw afbeelding2

8. Altijd een passend cadeau

Mannen geven tevens graag bloemen aan vrouwen omdat de keuze voor een boeket eigenlijk altijd goed is. Elke bloem heeft zijn eigen charme en dames weten dat op waarde in te schatten. Of de man nu kiest voor een fleurig gemengd boeket of een dame liever verrast met prachtige pioenrozen. Bloemen geven aan een vrouw staat altijd garant voor een geslaagd cadeau. Verras haar thuis door bloemen online te bestellen en te laten bezorgen, of geef ze persoonlijk aan je geliefde, vriendin of moeder.

9. Bloemen en parfum in één

Mannen geven tevens graag bloemen aan vrouwen omdat het twee cadeaus in één zijn. Bloemen verspreiden een heerlijk parfum. Daarnaast fleuren ze door de kleurenpracht zowel het huis als het interieur op. Bloemen geven aan een vrouw is daardoor altijd een succes.

10. De perfecte manier om het spijt me te zeggen

Een mooi boeket is tevens een ultieme manier om sorry te kunnen zeggen. Wat woorden vaak niet uit kunnen drukken, maken bloemen des te meer duidelijk. Dat is één van de redenen waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw. De dame in kwestie weet met een mooi boeket direct dat zijn excuses oprecht zijn.

Samengevat waarom mannen bloemen geven aan een vrouw

De bovenstaande top 10 maakt duidelijk waarom mannen graag bloemen geven aan een vrouw. Dit kan een partner zijn, maar natuurlijk ook een goede vriendin, een geliefde zus of de liefste moeder van de wereld. Een boeket kan daarnaast persoonlijk worden gegeven, maar ook online bloemen en planten bestellen en laten bezorgen voor een vrouw is een prachtig gebaar.

Wil jij je lief op korte termijn verrassen met een romantisch boeket of prachtige rozen? Dat kan! En als je dat wilt, kan je op werkdagen voor 14:00 uur online een bestelling plaatsen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de bloemen dezelfde dag nog aan huis wordt bezorgd.