De top 7 redenen om iemand een bos bloemen te geven

Met deze top 7 heb je altijd een goede reden om iemand een bos bloemen cadeau te geven. Natuurlijk hoef je daar niet altijd een speciale reden voor te hebben, maar sommige gebeurtenissen vragen om een prachtig boeket.

Maar hoe stem je de bloemen nou perfect af op de gelegenheid? En voornamer nog, wanneer moet je écht gebruik maken van de gelegenheid om iemand te verrassen met een prachtig boeket?

De 7 beste tips en redenen om iemand bloemen te geven

In deze top 7 geven we je een aantal bruikbare tips én redenen om iemand een bos bloemen te geven.

1. Zomaar, omdat je dierbaar voor me bent

Dit is natuurlijk altijd een goede reden om iemand te verrassen met een prachtige bos bloemen. Het is dan ook niet voor niets dat “zomaar” bovenaan onze top 7 prijkt. Buiten het feit om dat het cadeau echt als een verrassing zal worden ontvangen, geef je hiermee ook nog eens aan dat diegene speciaal voor je is. Je kunt ze aan je geliefde geven om aan te geven dat je van hem of haar houdt. Maar, ook die lieve buurvrouw of je gewaardeerde collega mag af en toe best verrast worden met mooie bloemen.

2. Gefeliciteerd! Je bent jarig!

Ook een verjaardag is niet compleet zonder een mooi boeket. Dit is dan ook een perfecte reden om iemand een bloemetje cadeau te doen. Dit kan een vriendin zijn, je moeder of zelfs je vader. Door de bloemen in het boeket ook nog af te stemmen op de persoonlijke voorkeur van de jarige, ben je altijd in het bezit van een origineel cadeau. Daarnaast staat een bos kleurrijke bloemen lekker feestelijk op de verjaardagstafel.

Een mooi boeket bloemen versturen is een attente manier om iemand te feliciteren, bedanken of geluk te wensen. Wat de gelegenheid ook is, bij Regiobloemist vind je een prachtig boeket voor elk moment:

3. Wordt snel weer beter

Van bloemen worden we gelukkig. Het stofje wat we aanmaken bij het verkrijgen van het geluksgevoel, draagt bij aan een sneller herstel. Een perfecte reden dus om je beterschap wensen over te brengen met een mooi boeket. Daarnaast vrolijkt een bos bloemen elke huis- of ziekenhuiskamer op. Natuurlijk laat je hiermee ook weten dat je de zieke veel beterschap en sterkte wenst.

4. Een memorabele dag

Wat voor jou een gewone dinsdag kan zijn, is voor de ander misschien een memorabele dag. Hierbij kun je denken aan iemand die zijn rijbewijs haalt, een geweldige sportprestatie heeft geleverd of geslaagd is voor het schooldiploma. Alle reden dus om die persoon te verrassen met een prachtige bos bloemen. Een bloemetje laten bezorgen op een huwelijksdag of jubileum is natuurlijk ook altijd een uitstekend idee.

5. Een huis gekocht

Een huis kopen doe je natuurlijk niet iedere dag. Heeft jouw vriend, vriendin of kennis net de sleutel van zijn of haar nieuwe paleisje gekregen? Dan is dit hét moment om de woning op de juiste manier in te wijden. Natuurlijk doe je dat met een heerlijke bos verse bloemen. Het geeft direct een huiselijke sfeer aan de vaak nog wat lege ruimte. Op deze manier krijgen jouw vrienden natuurlijk nog meer zin om zo snel mogelijk te beginnen met de verhuizing en inrichting.

6. Sterkte in deze moeilijke periode

In deze top 7 redenen om iemand een bos bloemen te geven mogen de sterkte wensen niet ontbreken. Zeker niet als je jouw steun wil betuigen aan een dierbaar persoon welke een moeilijke tijd doormaakt. Hierbij kun je denken aan een overlijden of een andere ingrijpende gebeurtenis waar jouw sterkte wensen op zijn plaats zijn. Met een bos bloemen zeg je op de juiste manier dat je aan deze persoon denkt in een tijd waarin dat het hardst nodig is.

7. Hoera een kindje!

Als afsluiter in deze top 7 mag ook de geboorte van een kindje niet als goede reden ontbreken. Met een lief bosje bloemen feliciteer je niet alleen de trotse ouders, maar heet je de kleine spruit ook op een leuke manier welkom in de wereld. Tegenwoordig kun je prachtige roze én blauwe bloemen bestellen en laten bezorgen. Persoonlijk uitzoeken en overhandigen mag natuurlijk ook.

Welke bos bloemen koop je voor welke gelegenheid?

Zoveel mensen zoveel wensen. Waar de één houdt van een fleurig gemengd boeket, gaat het hart van een ander sneller kloppen bij een bos traditionele rode rozen. De bloemen die je geeft, kun je daarnaast ook nog eens helemaal afstemmen op de gelegenheid. Aan de hand van de bovenstaande top 7 hebben we de beste bos bloemen per gelegenheid voor je geselecteerd.

Bloemen om zomaar te geven

Een bos bloemen die je zomaar aan iemand geeft, hoeft niet aan strikte eisen te voldoen. Je kunt je eigen creativiteit laten spreken, maar kunt ook kiezen voor een gemengd veldboeket. Deze zijn super trendy en bevatten een mix van lekkere weelderige bloemetjes.

Ze maken een wat verrassende indruk en dat is nou precies de reden waarom je iemand zomaar met een boeket verrast.

Een boeket voor een verjaardag of bijzondere dag

De bloemen die je iemand cadeau wilt geven op een verjaardag mogen er natuurlijk vooral feestelijk uitzien. Bloemen met felle kleuren zoals gerbera’s of tulpen zijn hier zeer geschikt voor. Daarnaast staan ze ook nog eens lekker lang op de vaas waardoor het feestvarken zich nog langer jarig voelt.

Ook een memorabele dag vraagt om een heerlijke bos bloemen. Deze bos moet vooral trots en geluk uit kunnen stralen. Een goede keuze is dan een boeket met pioenrozen, of klassieke rozen in lichte kleuren. Natuurlijk mag je deze ook lekker afwisselen met andere vrolijke ruikers.

Heeft jouw vriendin of vriend net een huis gekocht? Ook dat is een gedenkwaardige dag welke onderstreept moet worden met een fleurig boeket. Deze mag vooral lekker uitbundig zijn en staan voor een nieuw begin en een mooie toekomst. Lelies zijn daar bijvoorbeeld zeer geschikt voor.

Wil je liever bloemen geven als er een kindje is geboren? Tegenwoordig heb je een ruime keuze aan roze en blauwe bloemen in zachte tinten. Super leuk om te geven aan de jonge ouders, maar natuurlijk nog veel leuker om te krijgen.

Bloemen voor beterschapswensen en steunbetuiging

Dit boeket moet iemand natuurlijk extra opfleuren. Zonnebloemen zijn dan een uitstekende keuze. Ze brengen de zon mee en staan symbool voor kracht en vitaliteit. Dit geldt ook voor de dalia en de gladiool. Reden te meer dus om een vrolijk gemengd boeket cadeau te geven. Ook iemand sterkte wensen in een zware periode is een goede reden om bloemen te geven.

Hierbij kun je denken aan het verliezen van een dierbare of een andere vervelende gebeurtenis. Als je kiest voor een rouwboeket, is het in de eerste plaats wel aan te raden om de wensen van de nabestaanden in acht te nemen. Wordt het laten bezorgen van bloemen op prijs gesteld, dan zou je kunnen kiezen voor witte bloemen zoals rozen, anjers of lelies.

Iemand verrassen met online bloemen bestellen en laten bezorgen

Als je iemand wilt verrassen met een mooi boeket, dan kun je dat tegenwoordig ook online doen. Je hoeft de bos van jouw keuze dus niet persoonlijk af te geven. Handig als je even niet in de buurt bent maar de persoon in kwestie toch wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Als je online bloemen wilt bestellen en laten bezorgen ben je altijd verzekerd van een versgarantie. De verrassing is natuurlijk helemaal compleet als je de bloemen ook nog eens laat voorzien van een gepersonaliseerd kaartje. Iemand verrassen met bloemen kan trouwens op elke dag van de week. Je bestelt ze eenvoudig online waarna je ze kunt laten bezorgen op de dag van jouw keuze.

Met deze top 7 redenen om iemand een bos bloemen te geven ben je altijd in het bezit van een gewaardeerd presentje. Daarnaast weet je ook precies welke bloemen passend zijn voor de betreffende gelegenheid. Vervolgens kun je de verrassing nog groter maken door de bloemen online te bestellen en ze vervolgens te laten bezorgen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je dit doet ter ere van een verjaardag, geboorte of andere bijzondere gelegenheid.