Beste bloemisten voor bloemen bestellen en laten bezorgen in Brussel

Brussel is het kloppende hart van België. De hoofdstad heeft een historische binnenstad met veel leuke bezienswaardigheden. Met de Grote Markt als centraal middelpunt is de stad gezellig, sfeervol en bruisend.

U vindt er tal van grote modemerken, leuke boetiekjes en andere lokale winkeliers. In Brussel kunt u tevens tal van bloemisterijen vinden. Ieder met hun eigen unieke specialisme.

Bloemen en planten bestellen en versturen met Regiobloemist

Naast het bezoeken van de winkels kunt u in Brussel natuurlijk ook met Regiobloemist online bloemen en planten bestellen en versturen. Zo kunt u via ons verse bloemen zonder dat u hier de deur voor uit hoeft. Daarnaast kunt u samengestelde boeketten bestellen, maar ook het leveren van bloemabonnementen en maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

En met onze selectie van lokale topbloemisten bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, service én vakmanschap.

De top 7 lokale bloemisten uit de regio Brussel

We hebben de top 7 lokale bloemisten in de regio Brussel voor u geselecteerd. Zo maakt u eenvoudig een keuze als u bloemen en planten wilt bestellen en thuis wilt laten bezorgen.

Met onze toplijst van lokale bloemisten maakt u altijd een goede keuze als u verse bloemen thuis of op een ander willekeurige locatie wilt laten bezorgen in Brussel en omgeving. Deze bloemisten bieden u een ruim assortiment aan onder andere bruidsboeketten, grafwerk zoals rouwboeketten en verse snijbloemen voor speciale gelegenheden.

Online (rouw)bloemen en planten bestellen en laten bezorgen via Botanica, l'artisan fleuriste in Ukkel

1. Botanica l’artisan fleuriste

De Botanica l’artisan fleuriste is een alom gewaardeerde lokale bloemist in Ukkel. Deze ambachtelijke bloemenwinkel levert al meer dan 15 jaar bloemen van topkwaliteit. De winkel is 365 dagen per jaar geopend.

Hier kunt u terecht voor uiteenlopende boeketten met uitsluitend verse bloemen. Versheid is een kwaliteit waar Botanica l’artisan fleuriste voor staat. Deze garantie gaat tevens op als u bij deze bloemist bloemen bestelt en wilt laten bezorgen in de regio Brussel.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Botanica l’artisan fleuriste

Online (rouw)bloemen en planten bestellen en laten bezorgen via Comme une Fleur in Brussel.

2. Comme une Fleur

Comme une Fleur is een Brusselse bloemist met maar liefst twee fysieke winkels. Ze werken vanuit een klein en creatief team waardoor ze altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Deze lokale bloemist is gespecialiseerd in trendy, klassieke of rustieke boeketten. Ook het decoreren en aankleden van evenementen is mogelijk.

Daarnaast verzorgt Comme une Fleur ook het onderhoud van tuinen en bezitten ze een eigen kwekerij. De bloemen worden dagelijks vers aangevoerd en kunnen volledig naar uw wensen worden samengesteld.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Comme une Fleur

3. Bloemencenter van Roy

Bij Bloemencenter van Roy vindt u een uitgebreid assortiment bloemen, planten en trendy accessoires zoals bloempotten, schalen en manden. In de ruime winkel van 500 m2 worden verse bloemen en planten verkocht die rechtstreeks via de bloemenveiling of lokale bloementelers worden ingekocht.

Bloemenwinkel Bloemencenter van Roy is gespecialiseerd in begrafeniswerk zoals rouwbloemen en boeketten. Maar, ook klassieke bloemstukken en bruidsboeketten behoren tot de mogelijkheid. De boeketten worden handmatig samengesteld door topbloemisten. Geeft u uw bestelling voor 14.00 door, dan worden de bloemen dezelfde dag nog bezorgd.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Bloemencenter van Roy

4. Garden Center

Bloemenwinkel Garden Center in Wemmel is een echt familiebedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is opgericht in 1978. Inmiddels biedt deze bloemist een groot assortiment aan bloemen, planten en woonaccessoires. Ook voor tuingereedschap en outdoor lifestyle benodigdheden bent u hier aan het juiste adres.

Garden Center werkt met verse bloemen van hoge kwaliteit welke opgeslagen worden in een speciale klimaatruimte. Het ruime aanbod bloemen wordt verwerkt tot prachtige boeketten en bloemsierkunst voor diverse gelegenheden.

Naast bloemen en planten bestellen en laten bezorgen in Wemmel en omgeving, kunt u bij Garden Center ook een bloemenabonnement afsluiten. Daarnaast geeft “de bloemenautomaat” u de mogelijkheid om 24/7 over een mooi boeket te kunnen beschikken wanneer u maar wilt.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Garden Center Wemmel

5. Floralies Garden & Deco

De bloemenwinkel Floralies Garden & Deco is met maar liefst 6.000 m2 ruim te noemen. Deze bloemist en kwekerij in Wezembeek-Oppem biedt een zeer gevarieerd aanbod van bloemen, planten en decoratieve accessoires. Ook voor tuin en dierbenodigdheden bent u hier aan het juiste adres.

De bloemist is ook gespecialiseerd in rouwwerk en bruidsboeketten. De bloemen worden dagelijks vers aangeleverd en verwerkt tot de meest uiteenlopende boeketten. Voor zowel particulieren als bedrijven kunt u bloemen en planten bestellen en laten bezorgen in Brussel en omstreken.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Floralies Garden & Deco

6. Valentijn

Bloemenwinkel Valentijn in Steenokkerzeel is al meer dan 30 jaar een begrip. Deze topbloemist levert prachtig verse boeketten voor elke gelegenheid. Daarbij is het team gespecialiseerd in handgemaakte bruids- en rouwboeketten. Deze worden geheel volgens wens samengesteld en vervaardigd.

Kwaliteit en een uitstekende dienstverlening staan bij Bloemisterij Valentijn hoog in het vaandel. Bloemen en planten bestellen en thuis laten bezorgen in de regio Brussel behoort bij Valentijn dan ook tot de mogelijkheden. Tevens biedt deze bloemist bloemenabonnementen aan voor particulieren en bedrijven.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Valentijn

7. Rousselle Flowers

Rousselle Flowers biedt een ruime keuze aan dagverse bloemen en boeketten van hoge kwaliteit. Deze worden dagelijks rechtstreeks aangevoerd vanaf de bloemenveiling. De bloemist van Rousselle Flowers staat bekend om het vervaardigen van traditionele bloemstukken welke geschikt zijn voor diverse soorten evenementen en gelegenheden. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is wat u van deze bloemist kunt verwachten. 

Rousselle Flowers heeft tevens een thuisbezorg service. Bloemen en planten bestellen en laten bezorgen in Anderlecht en omstreken behoort daarmee tot de mogelijkheden.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Rousselle Flowers

Bloemen en planten bestellen en bezorgen door lokale bloemisten

U wilt bloemen versturen in de regio Brussel, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit goed gaat. Regiobloemist werkt samen met de beste lokale bloemisten in Brussel en directe omgeving. U kunt daardoor via ons uw bloemen persoonlijk laten bezorgen. Niet in een doos of onpersoonlijk, maar gewoon direct geleverd door een lokale bloemist.

Een lokale bloemist kent de streek, regelt zelf verse bloemen en als u door een bloemist in de regio uw bloemen laat bezorgen dan steunt u ook nog eens de lokale ondernemers in Brussel en omstreken. Mooier kan bijna niet.