De beste 5 bloemen om te geven aan mannen. Tips voor Vaderdag!

We hebben de beste 5 bloemen om aan mannen te geven voor je op een rij gezet. Met deze tips voor Vaderdag weet je namelijk zeker dat je de leukste man in je leven gelukkig maakt. Met bloemen laat je namelijk niet alleen weten dat je aan iemand denkt.

Door de diepe betekenis achter de bloem geef je aan dat diegene speciaal voor je is. Zeker op Vaderdag  mag je hier best even bij stilstaan.

Maar wat voor bloemen geef je aan een man? Om je van wat mannelijke inspiratie te voorzien hebben we de mooiste ruikers voor je op een rij gezet. Deze kun je persoonlijk overhandigen, maar je kunt ook online bloemen bestellen en laten bezorgen op Vaderdag. Bloemen geven aan mannen is daarbij ook nog eens helemaal hip en trendy!

1. Lelie

De prachtige stoere Lelie is een perfecte bloem voor mannen. Ze zijn het ultieme gelukssymbool en dat is precies wat je jouw vader, vriend, opa of lieve buurman wenst. Daarnaast zijn Lelies ook nog eens heel sterk en honkvast. Als ze gewend zijn aan een mooie praktische plaats, dan blijven ze daar ook het liefste staan. Daarnaast zijn de bloemen groot, robuust en lekker aanwezig. De zoete geur van de Lelie geeft aan hoeveel je om deze bijzondere man in je leven geeft.

Op zoek naar mooie bloemen voor Vaderdag? Bekijk dan nu onze boeketten voor Vaderdag:

2. Gerbera

Hoewel de Gerbera op het eerste zicht lief en teder lijkt, staan ze wel degelijk hun mannetje. Ze zijn enorm sterk en staan dan ook lekker lang op de vaas. Daarnaast hebben ze voldoende aan een klein laagje water en hebben ze weinig verzorging nodig. Doordat de Gerbera in veel kleuren verkrijgbaar is, pas je deze eenvoudig aan de voorkeur van de man in kwestie aan. De Gerbera is een echte no nonsense bloem. Daarmee zijn het ideale bloemen om te geven aan mannen.

3. Gladiolen

Wat voor een bloemen geef je aan een man? Gladiolen natuurlijk! Deze zijn onlosmakelijk verbonden met stoere en fitte gladiators. De Gladiool is een bloem voor echte strijders en overwinnaars. En dat is nou precies waar elke man mee vergeleken wil worden. De bloem heeft daarnaast een prachtige uitstraling en is makkelijk in onderhoud. Laat ze verwerken in een prachtig boeket of stel de Gladiolen zelf samen in diverse leuke kleuren.

4.  Anthurium

De Anthurium is een stijlvolle bloem welke een soortgelijke man zoekt. Deze prachtige sterke bloem is zeer geschikt voor ijdele mannen die veel aandacht besteden aan hun looks. Natuurlijk is de Anthurium sterk, sober in onderhoud en heeft hij een lange levensduur. Deze typische mannenbloem vindt het heerlijk om vergezeld te worden van een kaartje met zijn betekenis. Anthurium bloemen kun je online bestellen en laten bezorgen op Vaderdag. Leuk!

5. Seringen

Als laatste in dit Vaderdag bloemen rijtje mag ook de Sering niet ontbreken. Dit zijn bloemen voor echte mannen. Ze hebben altijd een schouder om op te huilen, een grap om je aan het lachen te maken en zijn daarnaast ook nog eens een ondersteuning in de huishouding. Seringen lijken voor deze mannen gemaakt. Daarnaast staat de bloem symbool voor geluk, fijne herinneringen en een flinke dosis geluk. De ideale bloemen om te geven aan mannen dus.

Online bloemen bestellen en laten bezorgen op Vaderdag

Met de bovenstaande tips weet je precies welke bloemen je cadeau moet geven aan mannen. Doordat ze allemaal hun eigen specifieke betekenis hebben, stem je het boeket ook nog eens helemaal af op de persoonlijkheid van de man in kwestie. Maar wat als je jouw prachtige bloemen nu niet persoonlijk kunt overhandigen op die speciale dag?

Geen probleem. Tegenwoordig bestel je de mooiste bloemen eenvoudig online. Je kunt ze zelfs op Vaderdag laten bezorgen. Na het ontbijtje op bed wordt jouw vader of andere mannelijke held ook nog eens verrast met een stralend boeket. Heel leuk om te geven, maar natuurlijk nog specialer om te krijgen.

Bloemen geven aan mannen op Vaderdag is daarmee een echte trend. Deze originele cadeautjes gaan het dan ook absoluut winnen van de eau de parfum of het flesje wijn. Met deze beste 5 bloemen om te geven aan mannen mag het natuurlijk elke dag Vaderdag zijn.

Op zoek naar een geschikt vaderdagcadeau? Doe eens iets anders dit jaar en laat ook je Vaderdagboeket door Regiobloemist bezorgen.