De 12 bloemen horoscopen van Regiobloemist. Het staat in de bloemen geschreven.

Met deze 12 bloemen horoscopen weet je precies welke bloem er bij jouw persoonlijkheid past. Door gebruik te maken van de onderstaande bloemenhoroscoop, haal je dus altijd de geur én de kleur in huis die aansluiten bij jouw karakter. Leuk om jezelf cadeau te doen, maar natuurlijk nog origineler om cadeau te geven. Zeg het met bloemen krijgt op deze manier wel een heel speciale betekenis.

Ontdek welke bloem bij jou past

Elke bloem heeft zijn eigen betekenis. Dat geldt ook voor onze horoscoop. Aan de hand van jouw geboortedatum weet je precies met welk boeket je het beste in jezelf naar boven haalt. De 12 bloemen horoscoop beschrijft daarom niet alleen jouw karakter, maar vertelt je ook nog eens welke bloemen daarbij aansluiten. Zo wordt de keuze voor een mooi boeket een stuk eenvoudiger.

Waterman 20 januari - 18 februari

De waterman is kunstzinnig en creatief. Een tikkeltje op zichzelf, maar kan zich ook prima vermaken in gezelschap. Als waterman bezit je een aantal grillige karaktertrekken. Je bent niet op je mondje gevallen en houd je prima staande als je het ergens niet mee eens bent. Het sneeuwklokje kan zich prima vinden in deze karaktertrekken. Ze is mooi, intelligent én barst van de creativiteit.

Vissen 19 februari - 20 maart

Als vis sta je altijd klaar voor een ander. Daarbij voel je situaties aan vanuit je intuïtie en hebt daarbij altijd een vriendelijk woord over voor een ander. De waterlelie is jouw absolute verwant. Deze prachtige waterbloem weet dan ook heel goed voor zichzelf én de nabije omgeving te zorgen, net zoals jij. Haar bladeren bieden een schuilplaats voor vissen en kikkers.

Matcht jouw lievelingsbloem al met je sterrenbeeld? Haal vandaag nog snel en eenvoudig je lievelingsbloem in huis met Regiobloemist:

Ram 21 maart - 19 april

De ram is vastberaden zolang de ruimte er maar is. Je bent doelbewust en wacht rustig je kansen af. Hoe dan ook ben je gericht op succes, en kiest zorgvuldig de weg die je daar naartoe brengt. Dat gaat ook op voor de madelief. Deze slimme bloem wacht haar kansen af en kan tegen een stootje. Ze sluit haar bloemen als het haar tijd nog niet is. Tijdens regen weet ze haar hoofd dan ook handig te buigen, om deze vervolgens weer op te richten zodra de zonnestralen voor haar bedoeld zijn.

Stier 20 april - 20 mei

Als stier ben je een echte vechter en doorzetter. Hoewel dit niet altijd even snel gaat, ga je doelgericht op je prooi af. Ritme en structuur zijn belangrijk voor je. Je verblijft dan ook het liefst in een omgeving die vertrouwd voor je is. De bloem die daar geheel bij aansluit is de magnolia. Ze is geen snelle groeier, maar doet dat wel vastberaden. De magnolia staat het liefst op één vaste plek. Zo komt ze het mooist tot ontwikkeling.

Tweelingen 22 mei - 20 juni

De tweeling staat graag in de belangstelling. Jouw gevoel voor humor steek je daarbij niet onder stoelen of banken. Je hecht waarde aan een verzorgt uiterlijk en maakt dan ook zeker gebruik van jouw natuurlijke schoonheid. De narcis sluit daarbij aan. Haar kleurenpracht vult elke ruimte met liefde en vrolijkheid. Als tweeling is de narcis jouw absolute verwante.

Kreeft 21 juni - 22 juli

De kreeft hecht waarde aan zijn eigen omgeving. Jij vindt het namelijk belangrijk dat jouw huis een écht thuis is. Al kun jij je soms wat gesloten opstellen, binnen een conversatie weet jij je mannetje te staan. Komt het aan op emoties, dan hou je deze het liefst voor jezelf. De kamperfoelie past daarom het beste bij de kreeft. Deze mooie bloem is helemaal in haar element als ze in een rustige leefomgeving wordt geplaatst. Een klein beetje hulp tijdens de groei is daarbij gewenst.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Als leeuw ben je trots en zul je alles doen om jezelf én de personen om je heen te beschermen. Je bent een warm persoon en hebt een sterk voorkomen. Hoewel je soms ook last hebt van onzekerheden, zal de buitenwereld daar niets van merken. Je wordt dan ook blij van een boeket met zonnebloemen. Deze sterke bloemen stralen kracht en zelfverzekerdheid uit. Iets wat jou als kreeft op het lijf geschreven is.

Maagd 23 augustus - 22 september

De maagd kan wat terughoudend en verlegen overkomen. Maar, toch ben je als persoon warm en flexibel. Je past je graag aan en bent daarnaast erg gesteld op rust en privacy. De bloem die bij jou past is de tulp. Haar elegante kelk en flexibele steel dragen bij aan haar natuurlijke schoonheid. Zowel warmte als kou deren haar niet, mits deze elementen in balans zijn.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Als weegschaal ga je conflicten en discussies het liefste uit de weg. In plaats daarvan besteed jij je tijd liever aan sociale contacten en een smakelijke maaltijd. Je treedt regelmatig op als mediator, maar blijft daarbij onpartijdig in je oordeel. Je gevoelens uiten is geen probleem, al doe je dat liever niet in een emotioneel gesprek. De dahlia past daarom het beste bij je. Ze is makkelijk in de omgang en is dol op rijke voeding. Daardoor bloeit ze extra lang en komt ze helemaal tot ontwikkeling.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

Jouw gevoel voor humor staat als schorpioen buiten kijf. Toch ben je selectief in het kiezen van je sociale contacten. Dit moet ook wel, want jouw eigenzinnigheid kan niet iedereen op waarde inschatten. Voor de schorpioen is dit echter geen probleem. Jij kunt je namelijk prima redden in je eentje. Dat geldt ook voor de intense klaproos. Deze zelfredzame schoonheid heeft niets of niemand nodig om te kunnen bloeien. Zelf voor bescherming zorgt ze zelf. Ongenode grazers blijven zo op een afstandje. De klaproos past daardoor perfect bij de schorpioen.

Boogschutter 22 november - 21 december

Als boogschutter ben je een open boek voor de mensen in je directe omgeving. Jij bent niet bang om je gevoelens te tonen. Openstellen is voor jou dan ook geen enkel probleem. Dat geldt ook voor de jasmijn. Hoewel ze er lieflijk en kwetsbaar uitziet, is ze dat bij lange na niet. Ze verleidt je door haar heerlijke intense geur maar is niet zo schattig als ze zich doet voorkomen.

Steenbok 22 december - 19 januari

Als steenbok sta je altijd klaar voor anderen. Je luistert goed naar de mensen die dat nodig hebben, maar hebt moeite om zelf je emoties te tonen. De steenbok is een echte vriend door dik en dun. Dat is waarom de Anjer zo goed bij je past. Op het eerste gezicht is de Anjer een schoonheid om te zien. Toch is ze een tikkeltje mysterieus en moet je als insect behoorlijk wat moeite doen om haar zoete nectar los te kunnen krijgen.

Bestel eenvoudig en snel bloemen voor jezelf of je geliefde bij Regiobloemist

Nu je precies weet welke bloem er aansluit bij jouw horoscoop, kunnen we ons voorstellen dat je niet langer wilt wachten met het in huis halen van jouw verwant. Gelukkig bestel je tegenwoordig eenvoudig en snel de mooiste bloemen voor jezelf of je geliefde bij Regiobloemist. Daar kies je de bloemen die overeenkomen met jouw horoscoop, om ze vervolgens snel thuis te laten bezorgen. Handig, want zo kun je op elk tijdstip van de dag verse bloemen online bestellen. Online bloemen bestellen die passen bij je persoonlijkheid of de horoscoop van je geliefde, doe je dan ook het beste bij Regiobloemist.

Bloemen die passen bij jouw persoonlijkheid

Aan de hand van de bovenstaande bloemenhoroscoop weet je precies welke bloemen passen bij jouw specifieke karaktertrekken en persoonlijkheid. Voor de steenbok is dat de anjer en voor de waterman het sneeuwklokje. De leeuw is daarentegen sterk verwant aan de zonnebloem. Zo kun je dus altijd online een boeket bestellen met daarin de bloemen die jouw horoscoop vertegenwoordigen. Deze 12 bloemen horoscoop vertelt je natuurlijk ook met welke soorten bloemen je jouw geliefde extra blij kunt maken.