Bloemenweelde in Veldwezelt

Algemene Informatie

Al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Met liefde geschikt en gekozen verse snijbloemen. Onze snijbloemen zijn van hoge kwaliteit en gegarandeerd vers. In ons eigen atelier realiseren we vakkundig met deze snijbloemen creatieve boeketten en origineel bloemwerk: sfeervol romantisch, klassiek barok of gestileerd strak.

Bloemenweelde is gekend voor haar stijlvolle rouwarrangementen. Voor het afscheid van je dierbare creëren we rouwkransen, kistversieringen en bloemstukken in diverse prijsklasses. Je persoonlijke afscheidsgroet kan op een kaartje of op een huisgedrukt graflint. Vanzelfsprekend zijn persoonlijke wensen bespreekbaar en bezorgen we – indien gewenst – rechtstreeks bij begrafenisondernemer, kerk of crematorium. Bestel je rouwarrangementen ten minste één dag op voorhand.

Bloemenweelde is gekend voor haar harmonieuze en trendbewuste bruidsarrangementen. We creëren alle bloemwerk om van je grote dag een droomhuwelijk te maken: bruidsboeketten (handgebonden of op houder), (haar)corsages, bloemen voor bruidskindjes, kerk- / feest- / autodecoratie.

Elk trouwboeket van Bloemenweelde is een unieke creatie die aangepast is aan de stijl, de uitstraling, de lengte en het kleed van de bruid. Vanzelfsprekend zijn persoonlijke wensen bespreekbaar. We raden je aan om ruim op voorhand langs te komen zodat we alles tot in de puntjes kunnen bespreken.

Een wekelijks bloemetje bij de receptie, in de vergaderruimte, op kantoor of in je winkel? Een fleurige attentie voor secretaressedag of het huwelijk, de verjaardag, het jubileum of het spoedig herstel van je medewerkers? Bloemenweelde bespreekt graag een formule op maat van je bedrijf. Contacteer ons vrijblijvend!

Bloemenweelde is één van de gespecialiseerde bloemenwinkels in werken met de gevriesdroogde bloemen van Avalane. De techniek van het vriesdrogen onttrekt alle vocht aan een bloem en bewaart haar diepe kleuren en oorspronkelijke vormen. Ideaal voor duurzaam bloemwerk of als decoratief accent.

Top 6 boeketten Regiobloemist

Gegevens Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:30
Dinsdag
09:00 - 18:30
Woensdag
09:00 - 18:30
Donderdag
09:00 - 18:30
Vrijdag
09:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 18:30
Zondag
10:00 - 15:00

Bloemenweelde

Kleine Omstraat 11
B-3620 VELDWEZELT - LANAKEN

Bedrijfsgeschiedenis

In 1976 openden Robert Aussems en Maggy Claesen – met hun voorgeschiedenis als etalagist en plantenkweker – een bloemenwinkel in hartje Veldwezelt, vlak bij Maastricht. Daar, aan de Kleine Omstraat nummer elf werd ‘Bloemenweelde’ geboren. Een bescheiden winkel waar de dorpsbewoners vers bloemwerk konden kopen. Zoals de slogan van toen luidde: ‘Bij geboorte en trouw, bij feest en rouw.’
De kleine winkel van toen is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende zaak. Na zeven uitbreidingsfases is Bloemenweelde ruim 900 m2 groot. We bieden je een uitgebreid en kwaliteitsvol assortiment aan. Van vakkundig bloemwerk tot bijzondere sfeerbrengers - 'met liefde geschikt en gekozen'.

hart voor bloemen én mensen
Noem ons gerust bij naam, het persoonlijk contact met onze klanten vinden we heel belangrijk. Zo kunnen we je een origineel en kwaliteitsvol product aanbieden dat écht bij je past. We adviseren en creëren graag op maat. Op die manier zorgen we voor tevreden klanten. Bloemenweelde heeft het hart op de juiste plaats voor bloemen én mensen. En daar zijn we trots op!