Bloemen Vivaldi in Aalst

Algemene Informatie

Vivaldi Bloemen & Planten
Wij staan garant voor versheid, kwaliteit, vakmanschap en leuke & verfrissende ideeën met een persoonlijke ‘touch’. Elk seizoen/ periode is de etalage opnieuw uniek en inspirerend aangekleed volgens een bepaald thema of kleur.

De winkel is recent volledig vernieuwd met een strak en modern interieur in een frisse kleurstelling. Met enige trots kunnen we toch wel stellen dat de zaak door onze blijvende inspanningen tot vernieuwing en aanpassing is uitgegroeid tot één van de mooiste bloemenwinkels van Aalst en omstreken.

Top 6 boeketten Regiobloemist

Gegevens Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:30
Woensdag
09:00 - 18:30
Donderdag
09:00 - 18:30
Vrijdag
09:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 18:30
Zondag
09:00 - 13:00

Bloemen Vivaldi

Sint-Jansstraat 7
B-9300 AALST

Bedrijfsgeschiedenis

Mijn passie
Bloemen hebben steeds een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik ben opgegroeid tussen de bloemen en hielp, nadat ik was afgestudeerd, in de bloemenkwekerij van mijn ouders. Ondertussen volgde ik een opleiding tot bloemiste en besloot ik een eigen zaak op te richten. Deze passie deel ik graag met jullie.

Weet je, bloemen hebben de eigenschap mensen te verbinden in moeilijke en blije momenten en dit maakt het werk steeds boeiend. Laat mij met bloemen zeggen wat U tot uiting wil brengen!

Ik hou er ook veel persoonlijke contacten aan over en dat maakt dit fantastische beroep ook zo leuk.