Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Wavre

Bloemen bestellen en laten bezorgen in de regio Wavre is heel eenvoudig met Regiobloemist. U kiest een prachtig boeket uit ons ruime assortiment, vul de adresgegevens van de ontvanger in en reken af met een van onze beveiligde betaalmethodes. De bloemen bezorgen wij vervolgens naar ieder willekeurig adres naar keuze. 

Bekijk nu ons assortiment en kies uw favoriete boeket.

Online een bos bloemen bestellen en versturen naar Wavre

Wavre is een stad in de provincie Waals-Brabant, die bekend staat om zijn attractiepark Walibi en telt ruim 34.000 inwoners. Er is vast iemand in Wavre die u kunt verrassen met een prachtige bos bloemen.

Wilt u bloemen online bestellen en laten versturen in de regio Wavre? Dan bent u bij Regiobloemist aan het juiste adres. U kunt kiezen uit bloemen voor diverse gelegenheden, zoals bloemen voor een verjaardag, een boeket voor een jubileum of om uw geliefde te verrassen met een romantische bos bloemen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een extra geschenk met uw bloemen mee te sturen, zoals een lekkere fles wijn of heerlijke chocolade.

Daarnaast geven wij bij ieder geleverde boeket een 7 dagen versgarantie met een 100% tevredenheidsgarantie. Doordat wij uitsluitend werken met de beste verse kwekers uit de regio zijn de bloemen altijd vers en van hoogste kwaliteit. Dit is de kwaliteitsgarantie die wij u geven en goede service die wij u bieden zodat u of de ontvanger lang van de bloemen kan genieten. 

Bloemen bezorgen op zondag voor Moederdag of op Vaderdag

Bij Regiobloemist kunt u voor Moederdag of op Vaderdag ook op zondag uw bloemen laten bezorgen. Op speciale gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag kunnen wij namelijk ook op zondag bezorgen. 

Uiteraard kunt u ook voor andere gelegenheden bloemen laten bezorgen. Of u nu bloemen wilt bestellen voor een geboorte, beterschap of zomaar, wij hebben voor ieder gelegenheid wel een passend boeket.

De volgende dag bloemen aan huis of op andere locatie laten leveren

Wilt u de bloemen al de volgende dag aan huis of op een andere locatie laten leveren? Bestel dan voor 14.00 uur en onze verse kwekers zorgen ervoor de uw bloemen de volgende dag al wordt geleverd op een locatie naar keuze.  

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bloemen op uiteenlopende locaties te laten bezorgen in Wavre, zoals het Medical Center De Wavre of zelfs een camping.