Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Vilvoorde

Bloemen laten bezorgen in de regio Vilvoorde doet u via Regiobloemist. U kunt bij ons terecht voor diverse boeketten en bloemen. Bij Regiobloemist vindt u eenvoudig en snel een geschikt boeket voor ieder gelegenheid. Zo bezorgen wij onder andere romantische bloemen en boeketten voor een geboorte. Indien gewenst kunt u het boeket combineren met een ander geschenk, zoals lekkere chocolade of een heerlijke fles wijn. 

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en kies direct uw favoriet.

Bloemen online besteld voor 14.00 uur = vandaag nog in huis

Vilvoorde (Frans: Vilvorde) is een stad in de provincie Vlaams-Brabant direct ten noorden van Brussel, staat bekend om zijn viaduct en telt zo’n 44.000 inwoners. Er is vast wel iemand in Vilvoorde die u blij kunt maken met een prachtige bos bloemen.

Online bloemen bestellen en versturen in Vilvoorde doet u simpelweg bij Regiobloemist. U heeft uw bestelling geplaatst in slechts een paar eenvoudige stappen.

Regiobloemist werkt uitsluitend met de beste lokale bloemisten uit Vilvoorde en omgeving. Hierdoor zijn de bloemen altijd vers en van topkwaliteit. Tevens krijgt u van ons 7 dagen garantie op de versheid van de bloemen in combinatie met een 100% tevredenheidsgarantie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw bloemen altijd vers en van topkwaliteit zijn, zodat de ontvanger of uzelf er lang van kan genieten.  

Daarnaast is bezorging mogelijk op uiteenlopende locaties in de regio Vilvoorde zoals het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels of een andere zorginstelling. Uw bloemen worden vervolgens bezorgd op een datum, plaats en tijdstip naar keuze.

Verras vandaag nog uw geliefde of relatie met een prachtig boeket en als u voor 14.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw bloemen vandaag nog bezorgd worden. 

Bos bloemen bezorgen op zondag voor Moederdag of Vaderdag

Bij Regiobloemist kunt u heel eenvoudig op zondag voor Moederdag of Vaderdag of andere speciale gelegenheden een bos bloemen laten bezorgen.

Uiteraard kunt u ook voor andere speciale gelegenheden uw bloemen bij ons bestellen. Of u nu bloemen zoekt voor een geboorte, verjaardag of gewoon zomaar, bij Regiobloemist vindt u altijd een passend boeket voor elke gelegenheid. Zo versturen wij u onder andere romantisch boeketten en bloemen voor een jubileum of bruiloft. Daarnaast kunt u het boeket uitbreiden met een extra geschenk zoals heerlijke chocolade of een lekkere fles wijn.

Anoniem en goedkoop bloemen aan huis laten leveren

U kunt bij Regiobloemist ook anoniem bloemen bestellen en goedkoop aan huis laten leveren. Wilt u beslist anoniem blijven voor de ontvanger, dan kunt u dit eenvoudig kenbaar maken tijdens het bestelproces, zodat de ontvanger niet ziet van wie de bloemen afkomstig is. Wij zullen dan in alle gevallen ervoor zorgen dat u als besteller anoniem blijft. Hiermee kunt u een speciaal iemand op een aangename manier verrassen. 

Doordat de bloemen worden bezorgd door lokale bloemisten uit de regio Vilvoorde, kunnen de bezorgkosten laag gehouden worden. Ook kunt u de prijs van de bloemen zelf bepalen door simpelweg het formaat van uw boeket aan te passen. Hierdoor kunt u namelijk ook met een beperkt budget een prachtig boeket online bestellen en laten leveren op een locatie naar keuze. 

Online rouwboeket met lint bestellen en laten bezorgen

Online een rouwboeket of stuk met lint bestellen en laten bezorgen in Vilvoorde is heel eenvoudig bij Regiobloemist. U kunt uw rouwboeket of rouwkrans direct online bestellen op onze website en tijdens het bestelproces tegelijk een lint toevoegen bij uw rouwbloemen. Bij elk rouwboeket op onze webshop heeft u ook de mogelijkheid om een persoonlijke laatste groet toe te voegen.

Kies een mooi rouwstuk voor bezorging uit ons ruime assortiment. Van eenvoudige subtiele rouwstukken tot aan complete kistbedekkingen en rouwkransen, u vindt het allemaal op onze rouwbloemen webshop.

Toon uw liefde tijdens een begrafenis met een mooi rouwboeket of laat de nabestaanden ermee weten dat u aan ze denkt.

Bestel nu een prachtig rouwboeket waarmee u uw steun, troost en medeleven uitdrukt.