Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Vilvoorde

Bloemen laten bezorgen in de regio Vilvoorde doet u via Regiobloemist. U kunt bij ons terecht voor diverse boeketten en bloemen. Bij Regiobloemist vindt u eenvoudig en snel een geschikt boeket voor ieder gelegenheid. Zo bezorgen wij onder andere romantische bloemen en boeketten voor een geboorte. Indien gewenst kunt u het boeket combineren met een ander geschenk, zoals lekkere chocolade of een heerlijke fles wijn. 

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en kies direct uw favoriet.

Bloemen online besteld voor 14.00 uur = morgen al in huis

Vilvoorde (Frans: Vilvorde) is een stad in de provincie Vlaams-Brabant direct ten noorden van Brussel, staat bekend om zijn viaduct en telt zo’n 44.000 inwoners. Er is vast wel iemand in Vilvoorde die u blij kunt maken met een prachtige bos bloemen.

Online bloemen bestellen en versturen in Vilvoorde doet u simpelweg bij Regiobloemist. U heeft uw bestelling geplaatst in slechts een paar eenvoudige stappen.

Regiobloemist werkt uitsluitend met de beste verse kwekers. Hierdoor zijn de bloemen altijd vers en van topkwaliteit. Tevens krijgt u van ons 7 dagen garantie op de versheid van de bloemen in combinatie met een 100% tevredenheidsgarantie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw bloemen altijd vers en van topkwaliteit zijn, zodat de ontvanger of uzelf er lang van kan genieten.  

Daarnaast is bezorging mogelijk op uiteenlopende locaties in de regio Vilvoorde zoals het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels of een andere zorginstelling. Uw bloemen worden vervolgens bezorgd op een datum en plaats naar keuze.

Verras morgen al uw geliefde of relatie met een prachtig boeket en als u voor 14.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw bloemen morgen al bezorgd worden. 

Bos bloemen bezorgen op zondag voor Moederdag of Vaderdag

Bij Regiobloemist kunt u heel eenvoudig op zondag voor Moederdag of Vaderdag of andere speciale gelegenheden een bos bloemen laten bezorgen.

Uiteraard kunt u ook voor andere speciale gelegenheden uw bloemen bij ons bestellen. Of u nu bloemen zoekt voor een geboorte, verjaardag of gewoon zomaar, bij Regiobloemist vindt u altijd een passend boeket voor elke gelegenheid. Zo versturen wij u onder andere romantisch boeketten en bloemen voor een jubileum of bruiloft. Daarnaast kunt u het boeket uitbreiden met een extra geschenk zoals heerlijke chocolade of een lekkere fles wijn.

Anoniem en goedkoop bloemen aan huis laten leveren

U kunt bij Regiobloemist ook anoniem bloemen bestellen en goedkoop aan huis laten leveren. Wilt u beslist anoniem blijven voor de ontvanger, dan kunt u dit eenvoudig kenbaar maken tijdens het bestelproces, zodat de ontvanger niet ziet van wie de bloemen afkomstig is. Wij zullen dan in alle gevallen ervoor zorgen dat u als besteller anoniem blijft. Hiermee kunt u een speciaal iemand op een aangename manier verrassen. 

Doordat de bloemen worden bezorgd door onze leveringspartner DHL, kunnen de bezorgkosten laag gehouden worden. Ook kunt u de prijs van de bloemen zelf bepalen door simpelweg het formaat van uw boeket aan te passen. Hierdoor kunt u namelijk ook met een beperkt budget een prachtig boeket online bestellen en laten leveren op een locatie naar keuze.