Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Ukkel

Bij Regiobloemist kunt u eenvoudig prachtige bloemen bestellen en laten bezorgen op elk gewenst adres in Ukkel. Wij werken alleen met de beste lokale bloemisten zodat uw bloemen altijd vers en van uitstekende kwaliteit zijn, en snel bezorgd worden.

Kies uit ons uitgebreide assortiment en bestel direct uw favoriete boeket.

Voordelen online bloemen bestellen en versturen in Ukkel

Ukkel (Waals: Uccle), na de stad Brussel de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het staat vooral bekend om zijn groene en deftige wijken. De gemeente telt ruim 81.000 inwoners, dus er is vast wel iemand in Ukkel die u kunt verrassen met een prachtige bos bloemen.

Naast een zeer uitgebreid assortiment, heeft het online bestellen en versturen van bloemen in Ukkel bij Regiobloemist nog andere voordelen:

  • Online bloemen bestellen doet u slechts in drie eenvoudige stappen.
  • Wij werken alleen met de beste lokale bloemisten uit de regio.
  • U bepaalt zelf de datum en het tijdstip van levering.
  • Nog op dezelfde dag bezorgen van uw boeket is mogelijk als u voor 14.00 uur de bestelling bij ons plaatst.
  • Bezorging is mogelijk op verschillende locaties zoals het Clinique Fond'Roy ziekenhuis of andere zorginstellingen in Ukkel.
  • Ook is het mogelijk om uw boeket anoniem te laten bezorgen door ons.

Tevens bieden wij een 7 dagen versgarantie en 100% tevredenheidsgarantie op alle bloemen die wij voor u bezorgen. Zo bent u altijd verzekerd van een vers en prachtig boeket van topkwaliteit waar de ontvanger lang van kan genieten.

Prachtige bos bloemen bestellen voor uiteenlopende gelegenheden

Via Regiobloemist kunt u een bos bloemen bestellen voor uiteenlopende gelegenheden. Zo hebben we een breed aanbod verjaardagsboeketten, perfect voor als u iemand wilt feliciteren. Ook als u iemand beterschap wilt wensen of voor het eerst ouder is geworden, kunt u bij ons terecht voor prachtige bloemen en boeketten.

Heeft u mooie bloemen gevonden die u wilt versturen naar iemand in Ukkel? Regiobloemist regelt het voor u! Met een ruim assortiment prachtige boeketten samengesteld door de beste lokale bloemisten, vindt u bij ons voor elke gelegenheid een mooi boeket. Verras uw geliefde, vriend of vriendin en stuur een mooi presentje in de vorm van een boeket of bloemstuk.

Laat vandaag nog uw favoriete bloemen versturen

Ervaar het gemak van online bloemen bestellen en laat het versturen van uw favoriete bloemen aan ons over. Laat vandaag nog zien dat u aan diegene denkt en zeg het met bloemen. Of het nu om een geboorte gaat, voor een verjaardag is of dat u het zomaar wilt geven, bloemen kunnen altijd.

Online rouwboeketten met lint bestellen en laten bezorgen

Tijdens een rouwperiode wilt u zo min mogelijk aan uw hoofd hebben. U wilt een waardig afscheid, waarbij rouwbloemen onmisbaar zijn. Bij Regiobloemist kunnen we eenvoudig ervoor zorgen dat uw rouwbloemen bij een uitvaartonderneming of op een huisadres worden bezorgd.

Een rouwarrangement kan in verschillende vormen en in verschillende stijlen worden opgemaakt. Daarnaast heeft u veel mogelijkheden door de vele bloemen en kleuren in ons uitgebreide assortiment. En de meest verkochte rouwstukken bieden wij aan op onze webshop.

Een rond klassiek rouwstuk of een ronde rouwbiedermeier? Witte bloemen, een rouwstuk met rozen of een rouwstuk in bonte kleuren? Ook dat is mogelijk bij Regiobloemist. Om uw rouwstuk compleet te maken bieden wij u de optie om een mooi bedrukt lint en kaarttekst toe te voegen aan uw rouwbloemen. Wij zorgen dat uw rouwstuk compleet is en dat de bloemen er op tijd zullen zijn.

Bekijk nu onze rouwboeketten en kies een mooi rouwarrangement voor bezorging.