Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Tournai

Wilt u eenvoudig, snel en voordelig bloemen laten bezorgen in Tournai? Kies dan voor Regiobloemist. Wij bieden een ruim assortiment aan bloemen en boeketten gemaakt door verse kwekers van de allerhoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Daar kunt u van op aan!

Bekijk direct ons aanbod en kies uw favoriet.

Bloemen thuis of op andere locaties laten bezorgen

Tournai (Vlaams: Doornik), plaats in het westen van de provincie Henegouwen, bekend om zijn kathedralen en marktplein, telt zo’n 70.000 inwoners. Er zal dus vast wel iemand in Tournai zijn die u kunt blij maken met een prachtige bos bloemen.

Laat uw bloemen thuis of op een andere locatie in Tournai bezorgen door onze leveringspartner DHL. Wij kunnen uw bloemen op uiteenlopende locaties laten bezorgen zoals het Hospital Center Of Wallonie Picardy ziekenhuis of een camping.

Wij werken samen met verse kwekers die de boeketten voor u samenstellen. Daarom geven wij een 7 dagen versgarantie op alle boeketten die door onze kwekers worden gemaakt. Bloemen die door onze leveringspartner DHL bezorgd worden, blijven gegarandeerd lang vers.

Naast de gegarandeerde versheid van de bloemen, zorgt DHL ook nog eens voor een snelle levering. Wij versturen uw bloemen doorgaans binnen 24 uur. Liever uw bloemen morgen al laten bezorgen in Tournai? Bestel dan voor 14.00 uur en wij zorgen ervoor dat uw bloemen de volgende dag al worden geleverd.

Vandaag online bloemen bestellen en versturen

Als u vandaag bij Regiobloemist online bloemen gaat bestellen en laat versturen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit bloemen. Wij vinden het namelijk belangrijk om altijd hoge kwaliteit te leveren en besteden daarom de uiterste zorg aan uw gekozen bos bloemen.

Daarom geven wij altijd een 7 dagen vers- en 100% tevredenheidsgarantie op alle bloemen die wij voor u bezorgen. Hierdoor weet u zeker dat u de bloemen die u wilt laten bezorgen in Tournai van de allerbeste kwaliteit zijn en dat de ontvanger hier lang van zal genieten.

Bos bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag

Naast een uitgebreid bloemenassortiment bezorgen wij bloemen voor Valentijn, op Moederdag of andere gelegenheden. Van een persoonlijke succeswens tot een mooi afscheidsboeket en van een bruiloftsboeket tot een romantische bos rozen, wij hebben het in ons assortiment.

Zo hebben wij voor elke gelegenheid een geschikt boeket. Elke bos bloemen die wij bezorgen, is met grote zorg samengesteld door onze verse kwekers.