Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Morgen bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 23:59

Bloemen bezorgen in Tournai

Wilt u eenvoudig, snel en voordelig bloemen laten bezorgen in Tournai? Kies dan voor Regiobloemist. Wij bieden een ruim assortiment aan bloemen en boeketten gemaakt door lokale bloemen specialisten van de allerhoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Daar kunt u van op aan!

Bekijk direct ons aanbod en kies uw favoriet.

Bloemen thuis of op andere locaties laten bezorgen

Tournai (Vlaams: Doornik), plaats in het westen van de provincie Henegouwen, bekend om zijn kathedralen en marktplein, telt zo’n 70.000 inwoners. Er zal dus vast wel iemand in Tournai zijn die u kunt blij maken met een prachtige bos bloemen.

Laat uw bloemen thuis of op een andere locatie in Tournai bezorgen door onze lokale bloemisten. Wij kunnen uw bloemen op uiteenlopende locaties laten bezorgen zoals het Hospital Center Of Wallonie Picardy ziekenhuis of een camping.

In Tournai werken wij samen met de beste lokale bloemisten die de boeketten voor u samenstellen. Daarom geven wij een 7 dagen versgarantie op alle boeketten die door onze bloemisten worden gemaakt. Bloemen die door onze bloemisten bezorgd worden, blijven gegarandeerd lang vers.

Naast de gegarandeerde versheid van de bloemen, zorgen de bloemisten ook nog eens voor een snelle levering. Wij versturen uw bloemen doorgaans binnen 24 uur. Liever uw bloemen vandaag nog laten bezorgen in Tournai? Bestel dan voor 14.00 uur en wij zorgen ervoor dat uw bloemen dezelfde dag nog worden geleverd.

Vandaag online bloemen bestellen en versturen

Als u vandaag bij Regiobloemist online bloemen gaat bestellen en laat versturen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit bloemen. Wij vinden het namelijk belangrijk om altijd hoge kwaliteit te leveren en besteden daarom de uiterste zorg aan uw gekozen bos bloemen.

Daarom geven wij altijd een 7 dagen vers- en 100% tevredenheidsgarantie op alle bloemen die wij voor u bezorgen. Hierdoor weet u zeker dat u de bloemen die u wilt laten bezorgen in Tournai van de allerbeste kwaliteit zijn en dat de ontvanger hier lang van zal genieten.

Bos bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag

Naast een uitgebreid bloemenassortiment bezorgen wij bloemen voor Valentijn, op Moederdag of andere gelegenheden. Van een persoonlijke succeswens tot een mooi afscheidsboeket en van een bruiloftsboeket tot een romantische bos rozen, wij hebben het in ons assortiment.

Zo hebben wij voor elke gelegenheid een geschikt boeket. Elke bos bloemen die wij bezorgen, is met grote zorg samengesteld door de lokale bloemisten uit de regio.

Online rouwboeket met lint en tekst bestellen bij Regiobloemist

Regiobloemist biedt u een mooie selectie rouwboeketten en rouwwerken die met grote zorg worden samengesteld. Maak uw rouwboeket persoonlijk door een rouwlint met een laatste groet aan de overledene toe te voegen. Als u de rouwbloemen bij de nabestaande wilt laten bezorgen, kies dan voor een kaart met een persoonlijk bericht.

Wilt u vandaag nog uw rouwbloemen laten bezorgen in Luik en omgeving? Als u voor 14.00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat uw rouwboeket nog dezelfde dag wordt bezorgd. Ook kunt u tijdens het bestellen zelf een bezorgdatum kiezen.