Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Tienen

Wilt u bloemen bestellen en laten bezorgen in de omgeving van Tienen? Dan bent u bij Regiobloemist aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk een snelle service en altijd verse bloemen aan doordat wij samenwerken met de beste lokale bloemisten. Nadat u de bloemen heeft besteld, worden deze verzonden naar onze topbloemisten en zij zorgen ervoor dat uw boeket bij u of de ontvanger bezorgd wordt. 

Bekijk nu ons ruime assortiment en maak direct uw keuze. 

Online een bos bloemen bestellen en versturen naar Tienen

Tienen is een stad in de provincie Vlaams-Brabant, die bekend staat om zijn suikerraffinaderij en telt ruim 34.000 inwoners. Er is vast wel iemand in Tienen die u kunt blij maken met mooie bloemen.

Als u bloemen online bestelt en laat versturen naar een vriend(in), collega of een familielid in de regio Tienen, zorgt u gegarandeerd voor een aangename verrassing. U kiest bij Regiobloemist uit ons uitgebreide assortiment met schitterende bloemen en prachtige boeketten. Vervolgens versturen wij de bloemen naar ieder gewenst adres in Tienen en omstreken. Laat met een prachtige bos bloemen van Regiobloemist weten dat u aan iemand denkt. 

Voor uiteenlopende gelegenheden kunt u bij ons een prachtig boeket laten versturen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een geboorte of een romantische gelegenheid. Gaat iemand die u kent binnenkort trouwen? Geef dan een passend huwelijksboeket. Ook als u binnenkort een housewarming heeft, vindt u bij ons een geschikt bloemengeschenk in ons assortiment. 

Door onze samenwerking met de beste lokale bloemisten profiteert u altijd van een 7 dagen versgarantie en met een 100% tevredenheidsgarantie. Onze belofte is dat u altijd verse bloemen van topkwaliteit met een snelle bezorging kunt verwachten.  

Goedkoop bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag

Wij bieden u de mogelijkheid om relatief goedkoop voor Valentijn of op Moederdag bloemen te laten bezorgen. Hiermee kunt u op een aangename manier een geheime liefde of uw moeder verrassen met mooie bloemen van Regiobloemist. 

Doordat uw bloemen worden bezorgd door onze lokale bloemisten uit de regio Tienen, kunnen we de bezorgkosten laag houden. Daarnaast kunt u de prijs van de bloemen zelf bepalen door simpelweg het formaat van uw boeket aan te passen. Hierdoor kunt u ook met een beperkt budget een prachtig boeket online bestellen en laten bezorgen op elk willekeurig adres naar keuze. 

Dezelfde dag bloemen aan huis of op andere locaties laten leveren

Regiobloemist laat de prachtigste bloemen voor een scherpe prijs aan huis of op een andere locatie leveren. Wilt u dezelfde dag nog de bloemen geleverd hebben? Bestel dan uw bloemen vandaag nog voor 14.00 uur en wij gaan ervoor zorgen dat uw bloemen dezelfde dag wordt bezorgd.  

Tevens is het mogelijk om uw bloemen op uiteenlopende locaties te laten bezorgen in Tienen, zoals het RZ Heilig Hart Tienen of een andere zorginstelling. 

Online bestellen en bezorgen van rouwwerk bij Regiobloemist 

U kunt bij Regiobloemist rouwwerken bestellen en laten bezorgen in verschillende soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Zo kan een rouwwerk op de kist worden geplaatst met bijvoorbeeld een krans of ook naast de kist worden gelegd met bijvoorbeeld troostboeketten. 

Ook kunt u een rouwwerk op het graf in de vorm van een grafstuk plaatsen. In alle gevallen bieden onze rouwwerken en rouwbloemen een manier om de laatste eer te bewijzen en troost te bieden aan de nabestaanden. 

Toon uw medeleven met onze rouwwerkbloemen en laat op deze manier de nabestaanden weten dat u aan ze denkt tijdens de begrafenis.