Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Tienen

Wilt u bloemen bestellen en laten bezorgen in de omgeving van Tienen? Dan bent u bij Regiobloemist aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk een snelle service en altijd verse bloemen aan doordat wij samenwerken met de beste verse kwekers. Nadat u de bloemen heeft besteld, worden deze verzonden naar onze leveringspartner DHL en zij zorgen ervoor dat uw boeket bij u of de ontvanger bezorgd wordt. 

Bekijk nu ons ruime assortiment en maak direct uw keuze. 

Online een bos bloemen bestellen en versturen naar Tienen

Tienen is een stad in de provincie Vlaams-Brabant, die bekend staat om zijn suikerraffinaderij en telt ruim 34.000 inwoners. Er is vast wel iemand in Tienen die u kunt blij maken met mooie bloemen.

Als u bloemen online bestelt en laat versturen naar een vriend(in), collega of een familielid in de regio Tienen, zorgt u gegarandeerd voor een aangename verrassing. U kiest bij Regiobloemist uit ons uitgebreide assortiment met schitterende bloemen en prachtige boeketten. Vervolgens versturen wij de bloemen naar ieder gewenst adres in Tienen en omstreken. Laat met een prachtige bos bloemen van Regiobloemist weten dat u aan iemand denkt. 

Voor uiteenlopende gelegenheden kunt u bij ons een prachtig boeket laten versturen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een geboorte of een romantische gelegenheid. Gaat iemand die u kent binnenkort trouwen? Geef dan een passend huwelijksboeket. Ook als u binnenkort een housewarming heeft, vindt u bij ons een geschikt bloemengeschenk in ons assortiment. 

Door onze samenwerking met de beste verse kwekers profiteert u altijd van een 7 dagen versgarantie en met een 100% tevredenheidsgarantie. Onze belofte is dat u altijd verse bloemen van topkwaliteit met een snelle bezorging kunt verwachten.  

Goedkoop bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag

Wij bieden u de mogelijkheid om relatief goedkoop voor Valentijn of op Moederdag bloemen te laten bezorgen. Hiermee kunt u op een aangename manier een geheime liefde of uw moeder verrassen met mooie bloemen van Regiobloemist. 

Doordat uw bloemen worden bezorgd door onze leveringspartner DHL uit de regio Tienen, kunnen we de bezorgkosten laag houden. Daarnaast kunt u de prijs van de bloemen zelf bepalen door simpelweg het formaat van uw boeket aan te passen. Hierdoor kunt u ook met een beperkt budget een prachtig boeket online bestellen en laten bezorgen op elk willekeurig adres naar keuze. 

De volgende dag bloemen aan huis of op andere locaties laten leveren

Regiobloemist laat de prachtigste bloemen voor een scherpe prijs aan huis of op een andere locatie leveren. Wilt u de volgende dag al de bloemen geleverd hebben? Bestel dan uw bloemen vandaag nog voor 14.00 uur en wij gaan ervoor zorgen dat uw bloemen de volgende dag wordt bezorgd.  

Tevens is het mogelijk om uw bloemen op uiteenlopende locaties te laten bezorgen in Tienen, zoals het RZ Heilig Hart Tienen of een andere zorginstelling.