Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Sint-Truiden

Er zijn verschillende redenen te bedenken om bloemen te bestellen en te laten bezorgen in Sint-Truiden. Of u nu bloemen wilt bestellen en laten versturen voor een verjaardag, geboorte of gewoon zomaar, wij hebben voor elke gelegenheid wel een passend boeket.

Het is ook mogelijk om uw bloemen uit te breiden met een extra geschenk, zoals met heerlijke chocolades of een lekkere fles wijn. Zo kunt u uw bloemengeschenk nog specialer en completer maken.

Bekijk nu ons ruime assortiment en kies direct uw favoriet.

Vandaag online bloemen bestellen en versturen in Sint-Truiden

Sint-Truiden (Frans: Saint-Trond) is een stad in de provincie Limburg, vooral bekend om zijn stadhuis en belfort, die ruim 40.000 inwoners telt. Met zoveel inwoners is er vast wel iemand in Sint-Truiden die u kunt verrassen met mooie bloemen.

Om online bloemen te bestellen en te versturen in de regio Sint-Truiden gaat u naar Regiobloemist. Bij ons heeft u een ruime keuze aan bloemen en boeketten voor iedere gelegenheid, die altijd goed passen bij de tijd van het jaar. Daarnaast zorgen onze leveringspartner DHL voor een snelle levering van uw bloemen en krijgt u van ons altijd een garantie op de versheid van uw bloemen.

Ook bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op de boeketten die door onze bloemisten worden geleverd. Hiermee bent u altijd verzekerd van een prachtig en vers boeket van hoogste kwaliteit waar u of de ontvanger lang van kan genieten.

Bestelt u vandaag nog voor 14.00 uur, dan kunnen wij uw bloemen de volgende dag al voor u bezorgen. Daarnaast is bezorging ook mogelijk op uiteenlopende locaties zoals het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden of een andere zorginstelling.

Bos bloemen bezorgen op zondag voor Moederdag of Vaderdag

Wist u dat u bij Regiobloemist ook op zondag voor Moederdag of Vaderdag een bos bloemen kunt laten bezorgen? Tijdens gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag kunnen wij namelijk speciaal op zondag uw bloemen leveren.

Uiteraard kunt u ook tijdens andere gelegenheden een mooie bos bloemen bij Regiobloemist bestellen. Of u nu een geboorte viert, een verjaardag heeft of iemand beterschap wilt wensen, in ons assortiment vindt u vast en zeker iets moois voor uw gelegenheid. Ook als u bloemen zoekt voor een bruiloft of een romantische date, vindt u bij ons het geschikte boeket.

Anoniem en goedkoop bloemen aan huis laten leveren

Bij Regiobloemist kunt u heel gemakkelijk ervoor kiezen om uw bloemen anoniem en goedkoop aan huis of op een andere locatie te laten bezorgen.

U kunt namelijk tijdens het bestelproces heel eenvoudig aangeven dat u anoniem wilt blijven en niet wilt dat de ontvanger ziet van wie de bloemen afkomstig zijn. Wij zullen dan in alle gevallen ervoor zorgen dat u als besteller anoniem blijft en uw bloemen anoniem laten bezorgen. Zo kunt u op een zeer aangename manier iemand blij verrassen met uw bloemengeschenk.

Daarnaast worden onze bloemen bezorgd door onze leveringspartner DHL waardoor de bezorgkosten laag gehouden kunnen worden. Tevens kunt u de prijs van de bloemen zelf bepalen door simpelweg het formaat van uw boeket aan te passen. Hierdoor kunt u ook met een beperkt budget een mooi bloemstuk bestellen en laten bezorgen op ieder willekeurige adres in de regio Sint-Truiden.