Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Morgen bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 23:59

Bloemen bezorgen in Sint-Truiden

Er zijn verschillende redenen te bedenken om bloemen te bestellen en te laten bezorgen in Sint-Truiden. Of u nu bloemen wilt bestellen en laten versturen voor een verjaardag, geboorte of gewoon zomaar, wij hebben voor elke gelegenheid wel een passend boeket.

Het is ook mogelijk om uw bloemen uit te breiden met een extra geschenk, zoals met heerlijke chocolades of een lekkere fles wijn. Zo kunt u uw bloemengeschenk nog specialer en completer maken.

Bekijk nu ons ruime assortiment en kies direct uw favoriet.

Vandaag online bloemen bestellen en versturen in Sint-Truiden

Sint-Truiden (Frans: Saint-Trond) is een stad in de provincie Limburg, vooral bekend om zijn stadhuis en belfort, die ruim 40.000 inwoners telt. Met zoveel inwoners is er vast wel iemand in Sint-Truiden die u kunt verrassen met mooie bloemen.

Om online bloemen te bestellen en te versturen in de regio Sint-Truiden gaat u naar Regiobloemist. Bij ons heeft u een ruime keuze aan bloemen en boeketten voor iedere gelegenheid, die altijd goed passen bij de tijd van het jaar. Daarnaast zorgen onze bloemisten voor een snelle levering van uw bloemen en krijgt u van ons altijd een garantie op de versheid van uw bloemen.

Ook bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op de boeketten die door onze bloemisten worden geleverd. Hiermee bent u altijd verzekerd van een prachtig en vers boeket van hoogste kwaliteit waar u of de ontvanger lang van kan genieten.

Bestelt u vandaag nog voor 14.00 uur, dan kunnen wij uw bloemen dezelfde dag nog voor u bezorgen. Daarnaast is bezorging ook mogelijk op uiteenlopende locaties zoals het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden of een andere zorginstelling.

Bos bloemen bezorgen op zondag voor Moederdag of Vaderdag

Wist u dat u bij Regiobloemist ook op zondag voor Moederdag of Vaderdag een bos bloemen kunt laten bezorgen? Tijdens gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag kunnen wij namelijk speciaal op zondag uw bloemen leveren.

Uiteraard kunt u ook tijdens andere gelegenheden een mooie bos bloemen bij Regiobloemist bestellen. Of u nu een geboorte viert, een verjaardag heeft of iemand beterschap wilt wensen, in ons assortiment vindt u vast en zeker iets moois voor uw gelegenheid. Ook als u bloemen zoekt voor een bruiloft of een romantische date, vindt u bij ons het geschikte boeket.

Anoniem en goedkoop bloemen aan huis laten leveren

Bij Regiobloemist kunt u heel gemakkelijk ervoor kiezen om uw bloemen anoniem en goedkoop aan huis of op een andere locatie te laten bezorgen.

U kunt namelijk tijdens het bestelproces heel eenvoudig aangeven dat u anoniem wilt blijven en niet wilt dat de ontvanger ziet van wie de bloemen afkomstig zijn. Wij zullen dan in alle gevallen ervoor zorgen dat u als besteller anoniem blijft en uw bloemen anoniem laten bezorgen. Zo kunt u op een zeer aangename manier iemand blij verrassen met uw bloemengeschenk.

Daarnaast worden onze bloemen bezorgd door lokale bloemisten uit Sint-Truiden en omstreken waardoor de bezorgkosten laag gehouden kunnen worden. Tevens kunt u de prijs van de bloemen zelf bepalen door simpelweg het formaat van uw boeket aan te passen. Hierdoor kunt u ook met een beperkt budget een mooi bloemstuk bestellen en laten bezorgen op ieder willekeurige adres in de regio Sint-Truiden.

Online bestellen en bezorgen van rouwwerk bij Regiobloemist

U kunt bij Regiobloemist rouwwerken bestellen en laten bezorgen in verschillende soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Zo kan een rouwwerk op de kist worden geplaatst met bijvoorbeeld een krans of ook naast de kist worden gelegd met bijvoorbeeld troostboeketten.  

Ook kunt u een rouwwerk op het graf in de vorm van een grafstuk plaatsen. In alle gevallen bieden onze rouwwerken en rouwbloemen een manier om de laatste eer te bewijzen en troost te bieden aan de nabestaanden.

Toon uw medeleven met onze rouwwerkbloemen en laat op deze manier de nabestaanden weten dat u aan ze denkt tijdens de begrafenis.