Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Roeselare

De prachtigste bloemen bestellen en laten bezorgen in Roeselare doet u via Regiobloemist. Mooie bloemen laten bezorgen is dé manier om uw moeder, collega of vriend(in) te verrassen. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen er altijd voor dat de ontvanger de meest verse bloemen krijgt. U kunt kiezen uit een ruim assortiment met fleurige boeketten en bloemen, die aansluiten bij het seizoen.

Bekijk direct ons aanbod, kies uw favoriet en plaats een bestelling.

Voordelen online bloemen bestellen en versturen via Regiobloemist

Roeselare (Waals: Roulers), stad en gemeente in de provincie West-Vlaanderen bekend om zijn bierbrouwerij, telt ruim 62.500 inwoners. Er is dus vast wel iemand in Roeselare die u kunt verrassen met een prachtige bos bloemen.

Wist u dat online bloemen bestellen en versturen in Roeselare via Regiobloemist, naast een snelle levering en een ruim assortiment, nog veel meer voordelen met zich meebrengt? We zetten het even voor u op een rij:

  • Uw bloemen worden doorgaans binnen 24 uur verstuurd. Als u liever het boeket vandaag wilt ontvangen of laten leveren, bestel dan voor 14.00 uur en wij zorgen ervoor dat het vandaag nog wordt bezorgd.
  • U kunt heel eenvoudig en snel via onze webshop bestellen. In slechts drie simpele stappen heeft u al een bestelling geplaatst: u kiest uw favoriete boeket, vult de gegevens in en kiest de gewenste betaalmethode.
  • Uw bloemen worden door een lokale bloemist verstuurd waardoor we de bezorgkosten laag kunnen houden.
  • Uw bloemen worden geleverd op een plaats, datum en tijdstip naar keuze.
  • Uw bloemen kunnen op verschillende locaties in Roeselare bezorgd worden. Denk hierbij aan het AZ Delta ziekenhuis of een camping.

En doordat wij enkel werken met de beste lokale bloemisten, arriveren uw bloemen snel en blijven ze lang vers. Daarom krijgt u van ons een garantie op de versheid van al onze boeketten. De bloemen die door ons bezorgd worden blijven gegarandeerd 7 dagen lang vers.

Vandaag bloemen laten bezorgen door lokale topbloemisten

De lokale bloemisten waarmee wij werken zijn van de hoogste kwaliteit. Al onze bloemisten zijn met zorg geselecteerd door ons waardoor u verzekerd kan zijn van een professionele aanpak en vakmanschap.

Alle boeketten worden door de bloemist op maat gemaakt en verzorgd waardoor er altijd nog een laatste kwaliteitscontrole wordt gedaan op het te leveren boeket. Vervolgens worden uw bloemen door de bloemist persoonlijk bij de ontvanger afgeleverd op het door u gekozen aflevermoment.

Dus bestel vandaag nog uw bos bloemen en laat ze bezorgen door onze lokale topbloemisten met onze 100% tevredenheidsgarantie, want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Online bestellen en bezorgen van begrafenis bloemen

Het online bestellen en laten bezorgen van begrafenisbloemen in Roeselare is heel eenvoudig. Onze rouwboeketten worden handgemaakt door de beste lokale bloemisten in de regio en bezorgd op elk gewenste locatie naar keuze. Ook voor condoleanceboeketten, arrangementen en kransen kunt u bij ons terecht. Tevens kunt u eenvoudig een rouwlint met tekst toevoegen aan uw rouwboeket.

Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van uw rouwbloemen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit tijdens het bestelproces bij opmerkingen aangeven. U kunt ook de naam van de overledene, de datum en tijd van de uitvaart aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens het bezorgen van uw begrafenisbloemen.