Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vanaf 19 apr. bezorgd

Bloemen bezorgen in Oostende

Binnenkort een bijzondere gelegenheid of verjaardag? Verras uw moeder, vriend(in) of geliefde met een prachtige bos bloemen. Deze kunt u heel eenvoudig laten bezorgen bij Regiobloemist. In slechts drie eenvoudige stappen heeft u uw bloemen online besteld. Tevens beschikken wij over een ruim aanbod aan boeketten en bloemen voor iedere gelegenheid.  

Bekijk nu ons assortiment en laat een mooie bos bloemen bezorgen bij uw dierbare.

Vandaag online bloemen bestellen en laten bezorgen in Oostende

De prachtige kustplaats Oostende met zijn lokale bloemisten biedt voor ieder wat wils. Van het shopping walhalla in de Kapellestraat tot de authentieke vissers ambiance in de haven. Daarnaast is er schitterende kunst te bewonderen in het James Ensorhuis en het Mu.ZEE. Het belangrijke economische en toeristische centrum aan de kust telt maar liefst 71.000 inwoners. Er zal daarom vast wel iemand in Oostende zijn die u kunt verrassen met een prachtige bos bloemen.

Als u vandaag voor 14.00 uur online de bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat uw boeket op dezelfde dag nog wordt bezorgd. Bovendien geven wij een 7 dagen vers- en 100% tevredenheidsgarantie op iedere bos bloemen die wij versturen. Hierdoor heeft u de garantie dat de bloemen niet alleen van de hoogste kwaliteit en vers zijn, maar ook dat wij pas tevreden zijn met de bestelling als u dat bent!

Bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag

Voor iedere gelegenheid is er een prachtige bos bloemen in ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag. Bovendien kunt u uw boeket nóg specialer maken door iets extra's toe te voegen. Zo kunt u een lekkere doos bonbons of een heerlijke fles wijn met het boeket mee laten sturen.

Voor kinderen is het een aanrader om een lieve knuffelbeer bij de bos bloemen te bestellen. Handig is zeker ook de vaas die bij het boeket meegeleverd kan worden, zodat de bos bloemen altijd een mooie plek krijgt. Online bloemen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Bos bloemen versturen door de beste lokale bloemisten

Regiobloemist werkt samen met de beste lokale bloemisten uit Oostende. Door gebruik te maken van lokale bloemisten, kunnen de bezorgkosten zeer laag worden gehouden. Hierdoor is het mogelijk om met een beperkt budget goedkoop en voordelig een bos bloemen te sturen.

Bezorging van uw boeket is tevens mogelijk op de meest uiteenlopende locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtig boeket laten bezorgen in het Damiaan ziekenhuis of een andere zorginstelling in Oostende. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat de bos bloemen vers en in uitstekende staat snel bij de ontvanger afgeleverd wordt.

Bekijk direct ons uitgebreide aanbod bloemen en kies een prachtig boeket uit voor bezorging.

Online rouwbloemen met lint bestellen en bezorgen op locatie

Via Regiobloemist kunt u eenvoudig online rouwbloemen voor een begrafenis bestellen en laten bezorgen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk of rouwcentrum) in Oostende. Je hoeft dus hiervoor niet niet zelf het rouwboeket op te gaan halen bij de bloemist. Dit scheelt u veel tijd en moeite.

Tijdens het bestelproces heeft u ook de mogelijkheid om een rouwlint met eigen tekst toe te voegen aan het rouwboeket. Onze bloemisten zullen vervolgens ervoor zorgen dat uw rouwbloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Zij staan voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken.

Wilt u direct een rouwwerk bestellen? Bekijk dan nu ons aanbod aan rouwbloemen en kies een prachtige boeket voor een waardig afscheid.