Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Ninove

Bloemen versturen en op het adres naar keuze laten bezorgen in Ninove en omgeving doet u via Regiobloemist. U kunt bij ons terecht voor diverse bloemen, boeketten en planten die we voor u op ieder gewenste locatie kunnen bezorgen. Kies voor topkwaliteit, persoonlijke service en onze 7-dagen-versgarantie en geef iemand een perfect boeket cadeau. Daarnaast kunt u heel eenvoudig al onze boeketten online bestellen.

Kies uw favoriet en verras vandaag nog iemand met prachtige bloemen.

Morgen bloemen bezorgen, Voor 14:00 bestellen = morgen bezorgen

Ninove is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen, staat bekend om zijn “Wortelkrabbers” en telt zo’n 38000 inwoners. Er is dus vast wel iemand in Ninove die u kunt verrassen met een mooie bos bloemen.

Wilt u een vriend(in) vandaag nog verrassen met prachtige bloemen? Bijvoorbeeld om te feliciteren met de geboorte van een baby, zijn of haar verjaardag of een jubileum? Of wilt u iemand een hart onder de riem steken? Dan biedt Regiobloemist u uitkomst. 

Wij werken uitsluitend met de beste verse kwekers waardoor de bloemen altijd vers en van topkwaliteit zijn. Daarnaast krijgt u van ons een versheid garantie van 7 dagen op uw bloemen met een 100% tevredenheidsgarantie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw bloemen niet alleen vers en van topkwaliteit zijn, maar ook dat u of de ontvanger lang van de mooie bloemen kan genieten. 

Tevens is bezorging mogelijk op uiteenlopende locaties zoals het Medisch Centrum Onze-Lieve-Vrouw Ninove of een andere zorginstelling. 

Bestel vandaag uw boeket en laat deze de volgende dag al bezorgen in de regio Ninove. Verras vandaag nog uw relatie of geliefde met een mooie bos bloemen en als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat de bloemen morgen al bezorgd worden.

Bos bloemen bezorgen op zondag voor Moederdag of Vaderdag

U kunt bij Regiobloemist heel eenvoudig op zondag voor Moederdag of Vaderdag uw bos bloemen laten bezorgen. Want tijdens speciale gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag bezorgt Regiobloemist ook op zondag. 

Uiteraard kunt u ook eenvoudig voor elke andere gelegenheid uw bloemen online bij ons bestellen. Als u bijvoorbeeld uw geliefde wilt verrassen, bekijk dan onze romantische boeketten of rozen. Wist u dat u de bloemen ook kan combineren met een extra cadeau zoals een lekkere fles wijn, leuke knuffel of heerlijke bonbons? Zo maakt u simpelweg uw geschenk nog specialer en completer.

Anoniem en goedkoop bloemen aan huis laten leveren

Bij Regiobloemist kunt u ook anoniem uw bloemen online bestellen en goedkoop aan huis laten leveren. Wilt u anoniem blijven, dan kunt u dit heel eenvoudig kenbaar maken tijdens het bestellen zodat de ontvanger niet kan zien van wie de bloemen afkomstig zijn. Hiermee kunt u iemand op een aangename manier verrassen. 

En doordat onze bloemen worden bezorgd door onze leveringspartner DHL, kunnen we de bezorgkosten laag houden. Daarnaast kunt u de prijs van uw boeket zelf bepalen door eenvoudig het formaat van de bloemen aan te passen waardoor u ook met een beperkt budget een prachtige bos bloemen kunt bestellen en laten leveren op iedere locatie naar keuze.