Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Mons

Het bestellen en laten bezorgen van bloemen in Mons gaat heel eenvoudig via Regiobloemist. U kunt al in slechts drie stappen uw bestelling plaatsen. De bloemen worden vervolgens snel bezorgd door een lokale bloemist op het door u opgegeven adres in Mons. Naast een snelle levering bieden wij een uitgebreid assortiment bloemstukken en bloemgeschenken voor vrijwel elke gelegenheid.

Bekijk direct ons aanbod aan boeketten op deze pagina, maak een keuze en plaats uw bestelling.

Voordelen online bloemen bestellen en versturen via Regiobloemist

Mons (Vlaams: Bergen), hoofdstad van de provincie Henegouwen en bekend om zijn Belforttoren, telt momenteel ruim 95.000 inwoners. Er is vast wel iemand in Mons die u kunt verrassen met een prachtige bos bloemen.

Online bloemen bestellen en versturen via Regiobloemist kent grote voordelen. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment waardoor u voor vrijwel elke gelegenheid wel een geschikte bos bloemen vindt. Van trouwerij tot verjaardag en van ziekte tot een rouwboeket; wij hebben vast en zeker een passend boeket in huis.

Daarnaast bieden wij de volgende voordelen:

  • Wij kunnen uw bloemen al binnen 24 uur versturen. Plaatst u de bestelling voor 14.00 uur, dan kunnen wij dezelfde dag nog leveren.
  • In slechts drie eenvoudige stappen kunt u uw bestelling plaatsen. Kies een boeket, vul uw gegevens in en kies een betaalmethode.
  • Wij werken met de beste lokale bloemisten uit Mons. Hierdoor worden uw bloemen snel geleverd en blijven ze lang vers. Daarom geven wij een garantie op de versheid van de bloemen.
  • Wij kunnen uw bloemen op uiteenlopende locaties bezorgen, zoals het Le CHR Mons-Hainaut ziekenhuis of andere zorginstellingen. U hoeft alleen zelf de datum, tijd en locatie te bepalen en wij zorgen dat het geleverd wordt.
  • Wij kunnen zelfs de bloemen anoniem voor u bezorgen.

Daarnaast bieden wij een 7 dagen versgarantie met een 100% tevredenheidsgarantie voor elk boeket die wij voor u versturen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een prachtig en gegarandeerd vers boeket van topkwaliteit.

Goedkoop bloemen laten bezorgen in Mons

Naast de bovenstaande voordelen is het ook nog eens goedkoop om bloemen in Mons te laten bezorgen via Regiobloemist. Doordat de bloemen worden bezorgd door een lokale bloemist, kunnen de bezorgkosten laag worden gehouden.

Of het nu gaat om het feliciteren van een vriend(in), een cadeautje voor uw collega of u uw moeder wilt verrassen, u vindt vast en zeker een prachtig boeket in ons assortiment.

Online rouwboeket met lint en tekst bestellen bij Regiobloemist

Wilt u online een rouwboeket bestellen en laten bezorgen in Mons? Ook dat is mogelijk bij Regiobloemist! U kunt heel eenvoudig rouwboeketten en andere rouwbloemen zoals rouwbiedermeiers, rouwkransen, kistbedekkingen en rouwstukken bestellen en versturen via onze lokale bloemisten.

Onze bloemisten werken uitsluitend met dagverse bloemen zodat tijdens de plechtigheid uw rouwboeket op z'n mooist is. Tevens kunnen wij ook uw rouwarrangement of rouwwerk rechtstreeks leveren bij het mortuarium of crematorium. Ook heeft u de mogelijkheid om uw rouwboeket of grafstuk te voorzien van een rouwlint met tekst of te voorzien van een kaarttekst.

Bestel nu eenvoudig een prachtig rouwboeket en neem hiermee op een gedenkwaardige manier afscheid.