Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Lommel

Bloemen bestellen en op het adres naar keuze laten bezorgen in de regio Lommel doet u via Regiobloemist. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons wel een passend boeket. Of het nu gaat om het feliciteren van een vriend(in), uw moeder wilt verrassen of gewoon zomaar, u vindt vast en zeker een prachtige bos bloemen in ons assortiment.

Bekijk nu ons volledige aanbod en kies uw favoriet.

Gemak van online bos bloemen bestellen en versturen naar Lommel

Lommel is een stad in de Belgische provincie Limburg, die bekend staat om zijn natuurpracht en telt ruim 34.000 inwoners. Er is vast wel iemand in Lommel die u kunt blij maken met een mooie bos bloemen.

Ervaar nu zelf ook het gemak van online bloemen bestellen en versturen naar de regio Lommel met Regiobloemist. Een van de voordelen van het online bestellen van bloemen, is de snelheid waarmee u de bestelling plaatst. U hoeft slechts drie simpele stappen te doorlopen waarna wij uw bloemen versturen in Lommel en omgeving. En als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst, dan kunnen wij ze nog dezelfde dag leveren als u dat wenst. Uiteraard kunt u ook een datum en tijdstip selecteren voor de bezorging. 

Iedereen vindt het leuk om op zijn tijd een prachtige bos bloemen te ontvangen. Het is een klein gebaar dat een grote indruk kan achterlaten. Laat daarom de meest fraaie boeketten en bloemen versturen via Regiobloemist. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan zorgvuldig samengestelde boeketten die het hele jaar door worden aangepast op het seizoen. Zo weet u zeker dat u altijd een geschikte bos bloemen zult bestellen die tegelijkertijd ideaal past bij de tijd van het jaar.

Daarnaast werken wij enkel met de beste lokale bloemisten uit de regio Lommel. Daardoor kunnen wij uw bloemen dezelfde dag nog bezorgen en bieden wij een 7 dagen versgarantie met een 100% tevredenheidsgarantie. Hierdoor garanderen wij niet alleen dat uw bloemen vers en van topkwaliteit zijn, maar ook dat wij pas tevreden zijn als u het bent. 

Of u nu bloemen wilt bestellen en laten versturen voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, voor elke gelegenheid hebben wij wel een passend boeket. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze romantische of geboorte boeketten. Het is ook mogelijk om uw bloemengeschenk uit te breiden met iets extra’s, zoals een lekkere fles wijn, een mooie vaas of heerlijke bonbons.

Anoniem bloemen laten bezorgen voor Valentijn of op Moederdag

Bij Regiobloemist kunt u heel eenvoudig anoniem bloemen laten bezorgen in Lommel en omgeving. Vooral voor Valentijn is het heel gebruikelijk om bloemen anoniem te laten bezorgen. Maar ook voor andere speciale gelegenheden zoals Moederdag kunnen wij de bloemen voor u anoniem bezorgen. Hierdoor kunt u op een aangename wijze uw geheime liefde of een geliefde verrassen.  

Tijdens het bestellen van uw bloemen kunt u simpelweg aangeven dat u de bloemen anoniem bezorgd wilt hebben en wij zorgen ervoor dat u als besteller van de bloemen anoniem blijft.  

Dezelfde dag bloemen aan huis of op andere locaties laten leveren

Bloemen laten leveren in de regio Lommel doet u eenvoudig en snel bij Regiobloemist. Doorgaans kunnen wij uw bloemen binnen 24 uur leveren en als u voor 14.00 uur uw bloemen bestelt, dan kunnen wij ze dezelfde dag nog aan huis of op een andere locatie naar keuze bezorgen.

Tevens is het mogelijk om uw bloemen op diverse locaties te laten bezorgen in de regio Lommel, zoals het Diagnosecentrum of een andere zorginstelling. 

Online rouwboeket met lint en tekst bestellen bij Regiobloemist

Wilt u online een rouwboeket bestellen en laten bezorgen in de regio Lommel? Ook dat is mogelijk bij Regiobloemist. U kunt heel eenvoudig rouwboeketten en andere rouwbloemen zoals rouwbiedermeiers, rouwkransen, kistbedekkingen en rouwstukken bestellen en versturen via onze lokale bloemisten. 

Onze bloemisten werken uitsluitend met dagverse bloemen zodat tijdens de plechtigheid uw rouwboeket op z'n mooist is. Tevens kunnen wij ook uw rouwarrangement of rouwwerk rechtstreeks leveren bij het mortuarium of crematorium. Ook heeft u de mogelijkheid om uw rouwboeket of grafstuk te voorzien van een rouwlint met tekst of te voorzien van een kaarttekst.

Bestel nu eenvoudig een prachtig rouwboeket en neem hiermee op een gedenkwaardige manier afscheid.