Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Kortrijk

Wist u dat u vanuit Kortrijk heel gemakkelijk de prachtigste bloemen kunt bestellen en laten bezorgen via Regiobloemist? Of u nu uw moeder wilt verrassen met een bloemetje op moederdag, een zieke collega een hart onder de riem wilt steken of bloemen wilt regelen voor uw bruiloft. Wat de gelegenheid ook is, u vindt gegarandeerd een prachtig boeket in ons assortiment.

Bekijk ons assortiment bloemen, kies een mooi boeket en plaats direct uw bestelling.

Online bloemen bestellen en versturen met Regiobloemist

Kortrijk (Waals: Courtrai), centrum en grootste stad in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen, bekend voor zijn textielindustrie en kunst met circa 76.000 inwoners. Er is dus vast wel iemand in Kortrijk die u kunt verrassen met een prachtige bos bloemen.

Via Regiobloemist kunt u heel eenvoudig online bloemen bestellen en laten versturen naar iemand in Kortrijk. U kiest een mooi boeket, plaatst het in uw winkelwagen, vult uw gegevens in en rekent af met onze veilige betaalmethode. Vervolgens bevestigt u de bestelling en wij zorgen voor de bezorging van de prachtige bloemen.

Een bos bloemen bestellen en laten bezorgen in Kortrijk

Een bos bloemen bestellen en laten bezorgen in Kortrijk is heel eenvoudig bij Regiobloemist. In slechts 3 simpele stappen kunt u al uw bestelling plaatsen. Wij versturen uw bloemen vervolgens binnen 24 uur.

Wilt u liever morgen al de bloemen ontvangen of laten leveren? Geen probleem! Bestel dan voor 14.00 uur en wij laten uw bloemen de volgende dag al bezorgen naar ieder gewenst adres in Kortrijk. Bezorging is zelfs mogelijk op uiteenlopende locaties zoals het AZ Groeninge ziekenhuis of een andere zorginstelling in Kortrijk.

Bloemen van de verse kweker laten bezorgen

Wij werken samen met verse kwekers die de boeketten voor u samenstellen en bezorgen. Hierdoor arriveren uw bloemen snel en blijven ze lang vers. Doordat wij enkel werken met de beste verse kwekers, geven wij een garantie op de versheid van de bloemen. Dus bloemen die door ons bezorgd worden, blijven gegarandeerd 7 dagen lang vers.

Naast de versgarantie geven wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi en gegarandeerd vers boeket van topkwaliteit waar de ontvanger lang van zal genieten.

Bestel vandaag nog uw bloemen bij Regiobloemist en wij zorgen ervoor dat uw bloemen snel en vakkundig worden bezorgd.