Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Morgen bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 23:59

Bloemen bezorgen in Herentals

Bloemen laten bezorgen in de regio Herentals is heel eenvoudig met Regiobloemist. Hoe werkt het? U kiest uw favoriete boeket uit ons ruime aanbod, vult de adresgegevens van de ontvanger in en rekent veilig af met een van onze betaalmethodes. De bloemen kunnen wij desgewenst dezelfde dag nog naar het door u opgegeven adres in Herentals en omgeving versturen. 

Bekijk nu onze bloemenselectie en kies direct uw favoriet.

Online bloemen bestellen vanuit huis en versturen naar Herentals 

Herentals is een stad in de provincie Antwerpen, die bekend staat om zijn Sint-Waldetrudiskerk en telt ruim 28.000 inwoners. Er is vast iemand in Herentals die u kunt verrassen met prachtige bloemen.  

Wilt u online bloemen bestellen vanuit huis en vervolgens versturen naar de regio Herentals? Dan vindt u bij Regiobloemist prachtige bloemen en boeketten voor ieder gelegenheid, zoals verjaardagen, beterschapswensen en jubileums. Wat de gebeurtenis ook moge zijn, maak het uzelf gemakkelijk en kies ervoor om uw bloemen online te bestellen via Regiobloemist en snel te laten bezorgen op een adres naar keuze in de regio Herentals.

Wij werken enkel met de beste lokale bloemisten uit de regio waardoor wij altijd verse bloemen leveren en uw bloemen dezelfde dag nog kunnen bezorgen in Herentals. Daarnaast bieden wij een 7-dagen-versgarantie met een 100% tevredenheidsgarantie aan op de door ons geleverde boeketten en bloemstukken. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een goede service en bloemen van de allerbeste kwaliteit. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om een extra geschenk met de bloemen mee te versturen, zoals een leuke teddybeer of een lekkere fles wijn. 

Anoniem bloemen bezorgen voor Valentijnsdag, op Moederdag of andere gelegenheden

U kunt bij Regiobloemist ook heel eenvoudig anoniem bloemen bestellen en laten bezorgen voor Valentijnsdag, Moederdag of een andere gelegenheid als u dat wenst.

Anoniem bloemen versturen is natuurlijk heel gebruikelijk tijdens Valentijnsdag om bijvoorbeeld een geheime liefde mee te verrassen. U kunt tijdens het bestellen eenvoudig aangeven dat u anoniem wilt blijven voor de ontvanger en wij zorgen ervoor dat degene niet weet van wie de bloemen afkomstig zijn.  

Uiteraard is het mogelijk om voor andere speciale gelegenheden of situaties bloemen te laten bezorgen in Herentals en omgeving. Of u nu een bruiloft heeft, de opening van een bedrijf viert of een romantische boeket zoekt, in ons assortiment vindt u vast en zeker iets naar wens.

Dezelfde dag bloemen aan huis of op een andere locatie laten leveren

Heeft u mooie bloemen gevonden die u dezelfde dag aan huis of op een andere locatie wilt laten leveren in de regio Herentals? Als u de bestelling voor 14.00 uur plaatst, dan kunnen wij uw bloemen dezelfde dag nog bezorgen bij uw vriend(in), familielid of collega in Herentals en omgeving. Natuurlijk kunt u ook zelf een datum en tijd kiezen voor uw bloemenlevering.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw bloemen op diverse locaties te laten bezorgen in de regio, zoals het AZ St.-Elisabeth Herentals ziekenhuis of zelfs een vakantieoord.

Online rouwboeketten met lint bestellen en laten bezorgen

Tijdens een rouwperiode wilt u zo min mogelijk aan uw hoofd hebben. U wilt een waardig afscheid, waarbij rouwbloemen onmisbaar zijn. Bij Regiobloemist kunnen we eenvoudig ervoor zorgen dat uw rouwbloemen bij een uitvaartonderneming of op een huisadres worden bezorgd.

Een rouwarrangement kan in verschillende vormen en in verschillende stijlen worden opgemaakt. Daarnaast heeft u veel mogelijkheden door de vele bloemen en kleuren in ons uitgebreide assortiment. En de meest verkochte rouwstukken bieden wij aan op onze webshop. 

Een rond klassiek rouwstuk of een ronde rouwbiedermeier? Witte bloemen, een rouwstuk met rozen of een rouwstuk in bonte kleuren? Ook dat is mogelijk bij Regiobloemist. Om uw rouwstuk compleet te maken bieden wij u de optie om een mooi bedrukt lint en kaarttekst toe te voegen aan uw rouwbloemen. Wij zorgen dat uw rouwstuk compleet is en dat de bloemen er op tijd zullen zijn. 

Bekijk nu onze rouwboeketten en kies een mooi rouwarrangement voor bezorging.