Belangrijke update over levering via de bloemist. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

Bloemen bezorgen in Gent

Bestel prachtige bloemen en laat ze dezelfde dag nog bezorgen in Gent via Regiobloemist. Wij bieden prachtige boeketten aan voor ieder seizoen en gelegenheid. En doordat wij samenwerken met de beste lokale bloemisten, zijn de bloemen altijd vers en kunnen wij ze in heel Gent laten bezorgen.

Bekijk onze webshop en verras uw partner, collega of geliefde met een prachtige bos bloemen.

Eenvoudig online bloemen bestellen en versturen in Gent

Gent (Waals: Gand), de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen en van het gelijknamige arrondissement, bekend om zijn haven en historische gebouwen, is met ruim 260.000 inwoners een van de grootste gemeenten van België. Er is dus vast wel iemand in Gent die u kunt blij maken met een mooie boeket.

Wilt u op een eenvoudige manier online bloemen bestellen en versturen in Gent om uw partner, collega of geliefde te verrassen? Dan bent u bij Regiobloemist.be aan het juiste adres! Bij ons bestelt u in slechts drie eenvoudige stappen uw boeket.

Kies eerst een boeket en plaats het in uw winkelwagen. Vervolgens kunt u tijdens het bestellen een persoonlijk bericht toevoegen op een kaartje voor de ontvanger. Tot slot geeft u het ontvangstadres op en betaalt u veilig online met een van de betaalmogelijkheden.

Daarnaast kunt u heel eenvoudig uw bos bloemen op de meest uiteenlopende locaties laten leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooi boeket laten bezorgen in het UZ Gent ziekenhuis of een andere zorginstelling in Gent. Ongeacht de locatie, onze bloemisten zorgen ervoor dat uw bloemen vers en in optimale staat snel bij de ontvanger bezorgd wordt.

Bloemen laten bezorgen op Moederdag of voor Valentijn

Wilt u bloemen laten bezorgen op Moederdag, voor Valentijn of andere gelegenheden? Of wilt u een vriend(in) die onlangs jarig is geweest verrassen met een prachtige bos bloemen? Wat de reden ook is, in alle gevallen verrast u degene met mooie verse bloemen die wij dezelfde dag nog kunnen bezorgen in heel Gent.

Tevens hebben wij naast onze standaard boeketten ook boeketten die speciaal zijn samengesteld voor een bepaalde gelegenheid. Zo hebben wij fraaie geboorteboeketten en prachtige verjaardagsbloemen. Als u uw geliefde wilt verrassen met een mooie bos rozen of een ander romantisch boeket, dan kan dat uiteraard. U kunt bij ons ook terecht voor rouwstukken en rouwbloemen. Onze aangesloten lokale bloemisten zorgen ervoor dat uw bloemen altijd mooi en vers op het juiste adres aankomen.

Bekijk nu online ons uitgebreide assortiment en kies direct een mooi boeket uit die past bij de ontvanger.

Vandaag bos bloemen laten bezorgen door lokale topbloemisten

Vandaag een bos bloemen laten bezorgen via Regiobloemist is niet alleen eenvoudig, maar ook bent u verzekerd van bloemen van de hoogste kwaliteit. Doordat wij enkel werken met de beste lokale topbloemisten, krijgt u altijd verse bloemen en wordt het met grote zorg voor u samengesteld.

Daarom geven wij een 7 dagen versgarantie en 100% tevredenheidsgarantie op alle bloemen die wij voor u versturen. Hiermee garanderen wij dat de bloemen die u bestelt bij ons en laat bezorgen in Gent van de hoogste kwaliteit zijn en dat de ontvanger hier lang van zal genieten.

Online rouwbloemen met lint bestellen en bezorgen op locatie

Via Regiobloemist kunt u eenvoudig online rouwbloemen voor een begrafenis bestellen en laten bezorgen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk of rouwcentrum) in Gent en omgeving. Je hoeft dus hiervoor niet zelf het rouwboeket op te gaan halen bij de bloemist. Dit scheelt u veel tijd en moeite.

Tijdens het bestelproces heeft u ook de mogelijkheid om een rouwlint met eigen tekst toe te voegen aan het rouwboeket. Onze bloemisten zullen vervolgens ervoor zorgen dat uw rouwbloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Zij staan voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken.

Wilt u direct een rouwwerk bestellen? Bekijk dan nu ons aanbod aan rouwbloemen en kies een prachtige boeket voor een waardig afscheid.