Ondanks het Coronavirus kunnen we toch bloemen leveren op werkdagen, wel met beperkt assortiment. Meer info hier >>

Vandaag bloemen laten bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 12:00

Bloemen bezorgen in Brussel

Bij Regiobloemist kunt u eenvoudig bloemen laten bezorgen naar ieder adres in Brussel. Wij bezorgen voor u graag de mooiste bloemen en boeketten om een trouwerij of geboorte te vieren, een bedankje te sturen en nog veel meer.

Gaat u voor een mooie bos rode rozen? Of kiest u toch liever voor een gemengd boeket? Wat uw keuze ook moge zijn, met ons ruime assortiment aan fraaie bloemen zit er altijd wel een mooi boeket voor u bij.

Bekijk direct ons aanbod en kies uw favoriete boeket.

Vandaag online bloemen bestellen en versturen in Brussel

Brussel (Waals: Bruxelles of Ville de Bruxelles), het politieke hart van Europa en bekend om zijn historische Grote Markt telt ongeveer 180.000 inwoners. Er is dus vast wel iemand in Brussel die u kunt blij maken met een mooie bos bloemen.

Online bloemen bestellen en versturen in Brussel laat u over aan onze lokale bloemisten. Verras uw geliefde of relatie vandaag nog met een mooie bos bloemen. Als u de bestelling voor 14.00 uur plaatst, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog bij de ontvanger is.

Bezorging is mogelijk op uiteenlopende locaties in Brussel zoals het Universitair Ziekenhuis Brussel of zelfs een camping. Uw bloemen worden vervolgens geleverd op een plaats, tijdstip en datum naar keuze.

Bloemen thuis of op andere locaties laten bezorgen

Wilt u eenvoudig, snel en veilig bloemen thuis of op een andere locatie in Brussel laten bezorgen? Dan bent u bij Regiobloemist aan het juiste adres! U plaatst een bestelling in slechts drie simpele stappen. U kiest uw favoriete boeket en voeg eventueel een persoonlijk bericht toe met een kaartje. Vervolgens vult u de gegevens in van de ontvanger en rekent u veilig af met een van onze betaalmethodes. Makkelijker kan bijna niet.

Tevens bieden wij u een 7 dagen versgarantie op elk boeket die wij voor u laten bezorgen. Naast de versgarantie krijgt u van ons ook een 100% tevredenheidsgarantie. Hiermee garanderen wij niet alleen de versheid van onze bloemen, maar dat wij pas tevreden zijn als u dat bent!

Bos bloemen laten bezorgen op Moederdag of voor Valentijn

Wilt u bos bloemen laten bezorgen op Moederdag of misschien een vriend(in) verrassen met mooie bos bloemen vanwege een bevalling? Onze bloemen en boeketten zijn geschikt voor een groot aantal gelegenheden. Zo kunt u kiezen uit boeketten voor Valentijn, een geboorte en beterschapswens. Wat de reden ook moge zijn, hier vindt u altijd een mooi cadeau met bloemen die u eenvoudig online kunt bestellen en laat versturen naar Brussel.

Online rouwboeket met lint bestellen en laten bezorgen

Online een rouwboeket of stuk met lint bestellen en laten bezorgen in Brussel is heel eenvoudig bij Regiobloemist. U kunt uw rouwboeket of rouwkrans direct online bestellen op onze website en tijdens het bestelproces tegelijk een lint toevoegen bij uw rouwbloemen. Bij elk rouwboeket op onze webshop heeft u ook de mogelijkheid om een persoonlijke laatste groet toe te voegen.

Kies een mooi rouwstuk voor bezorging uit ons ruime assortiment. Van eenvoudige subtiele rouwstukken tot aan complete kistbedekkingen en rouwkransen, u vindt het allemaal op onze rouwbloemen webshop.

Toon uw liefde tijdens een begrafenis met een mooi rouwboeket of laat de nabestaanden ermee weten dat u aan ze denkt.

Bestel nu een prachtig rouwboeket waarmee u uw steun, troost en medeleven uitdrukt.

Comme une Fleur
Place Marie-Jose 2
B-1050 Brussel
Muyllaert Flowers
Dokter K.Leemansstraat 5
B-1082 Brussel
Le Bouquet Varie
Place De Saint-Job 33
B-1180 Brussel
Maison Dupont
Avenue De Broqueville 2 A
B-1150 Brussel
Passiflora
103, avenue des Cerisiers
1200 Brussel
Royal Flor
Place Colonel Bremer 115
1030 Brussel
Schuman Flowers
Robert Schumanplein ( in metro station)
1000 Brussel
Bloemencenter Van Roy B.V.B.A.
Oude Pelgrimslaan 30
B-1702 Groot-Bijgaarden
Botanica, l'artisan fleuriste
Rue Edith Cavell 147 A
B-1180 Ukkel
Bvba Garden Center
Zijpstraat 23
B-1780 Wemmel
Floralies Garden & Deco
Rue Bergenblok 21
B-1970 Wezembeek-Oppem
Valentijn
Behetsstraat 6
B-1820 Steenokkerzeel
Jardin du Siam
1375 Chaussee de Waterloo
1180 Ukkel
L'Artiste
Limburgstirumlaan 90
1780 Wemmel
La Signature
15 Dreve Olympique
B-1070 Anderlecht
Lilit Fleurs
Avenue Brugmann 546
1180 Ukkel
Rousselle Flowers
Veeweidestraat 1
B-1070 Anderlecht