Levering op gewenste datum   |   Gratis kaartje   |   Vers van de kweker   |   7 dg versgarantie

Bloemen bezorgen in Antwerpen

De mooiste bloemen bestellen en laten bezorgen in Antwerpen doet u gewoon heel eenvoudig bij Regiobloemist. Of u nu bloemen laat bezorgen om iemand te verrassen of te bedanken, met verse bloemen van Regiobloemist tovert u gegarandeerd een lach op iemands gezicht.

Bekijk direct ons aanbod en kies uw favoriet.

Voordelen online bloemen bestellen en versturen in Antwerpen

Antwerpen (Waals: Anvers), hoofdstad van de provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Bekend om zijn diamanten, winkels en bezienswaardigheden telt Antwerpen ruim 521.000 inwoners en is daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. Er is dus vast wel iemand in Antwerpen die u kunt blij maken met een mooie bos bloemen.

Online bloemen bestellen en versturen in de regio Antwerpen doet u bij Regiobloemist. Naast een ruim assortiment aan bloemen zorgen wij voor een snelle levering met gegarandeerde versheid. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Wij werken samen met verse kwekers waardoor de bloemen altijd vers en van topkwaliteit zijn.
  • U kunt slechts in drie eenvoudige stappen een bestelling plaatsen: u kiest een boeket, vult de gegevens in en betaalt veilig online.
  • De bloemen worden bezorgd op een datum en plaats naar keuze.
  • De bloemen kunnen op uiteenlopende locaties geleverd worden, zoals het UZA ziekenhuis in Antwerpen of een andere zorginstelling.

Verder bieden wij naast een 7 dagen versgarantie een 100% tevredenheidsgarantie op alle boeketten die onze leveringspartner DHL voor u bezorgen. Hiermee bent u altijd verzekerd van een verse en prachtige bos bloemen van topkwaliteit waar de ontvanger lang van zal genieten.

Vandaag anoniem bos bloemen bestellen en laten bezorgen

Het is ook mogelijk om uw bos bloemen anoniem te laten bezorgen. Online bloemen bestellen is dan de uitgesproken manier om bijvoorbeeld een geheime liefde te verrassen of als u gewoon liever niet hebt dat de ontvanger weet dat de bloemen van u afkomstig zijn. U kunt tijdens het bestellen heel eenvoudig aangeven dat u de bloemen anoniem bezorgd wilt hebben.

Als u de bloemen morgen al wilt laten bezorgen, bestel dan voor 14.00 uur en wij zorgen ervoor dat het de volgende dag wordt geleverd.

Bos bloemen thuis, voor Valentijn of op Moederdag laten bezorgen

Wilt u bloemen thuis, voor Valentijn, op Moederdag of voor andere gelegenheden laten bezorgen in Antwerpen? Dan bent u bij Regiobloemist aan het juiste adres! Of u nu een prachtige bos bloemen zoekt voor Valentijn of iemand een hart onder de riem wilt steken met een beterschap boeket, bij ons vindt u een geschikt boeket voor elke gelegenheid.

U kunt ook een extra presentje aan uw bos bloemen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke bonbons of een lekkere fles wijn. Zo maakt u het geven van uw bos bloemen nog origineler en specialer.