Top 12 jubileum ideeën om je trouwdag of liefde te vieren met bloemen

Met deze top 12 vier je jouw trouwdag of liefde aan de hand van originele ideeën met bloemen. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken op de dag waarop jullie liefde voor elkaar centraal staat. Hiermee overtuig je jouw partner niet alleen van de onvoorwaardelijke liefde die je bezit, maar maak je jullie dag ook nét even wat romantischer.

Beste 12 jubileum ideeën om je trouwdag of liefde te vieren

Om je van de juiste inspiratie te voorzien hebben we een top 12 met leuke jubileum ideeën voor je opgesteld waarmee je jullie trouwdag of liefde van nét wat meer romantiek kunt voorzien.

1. Romantisch weekendje weg

Een weekendje weg is natuurlijk bij uitstek geschikt voor het vieren van jullie persoonlijke mijlpaal. Vergeet daarbij vooral niet om rozenblaadjes mee te nemen. Deze geven een romantisch tintje aan het bad of jullie king-size bed. Nog een leuk jubileum idee met bloemen: laat alvast een prachtig boeket bezorgen op de hotelkamer. Zo weet je zeker dat jullie weekendje weg een succes wordt.

2. Beleef jullie trouwdag opnieuw met een fotoshoot

De fotoshoot was na het jawoord misschien wel één van de hoogtepunten tijdens de mooiste dag van jullie leven. Reden te meer om dit nog eens dunnetjes over te doen. Omdat je waarschijnlijk niet meer in het bezit bent van je bruidsboeket, kun je er ook voor kiezen om verse bloemen in je haar te dragen. Zoek de romantiek op door bijvoorbeeld rozen en gipskruid te laten verwerken in je haar. Een prachtige nieuwe herinnering!

Iets te vieren (samen)? Bekijk dan nu onze jubileum boeketten voor ieder feestelijk moment:

3. Verklaar je partner opnieuw de liefde

Hoe kun je jullie liefde voor elkaar beter onder woorden brengen dan met een liefdesbrief? Ook na al die jaren sta je nog steeds in vuur en vlam voor je partner en dat mag best gezegd worden. Natuurlijk voorzie je de brief van een prachtig boeket verse bloemen. Maar, je kunt ook de nostalgie opzoeken door je liefdesbrief te voorzien van een gedroogde bloem. Een heerlijke knipoog naar de tijd van toen.

4. Zijn of haar favoriete bloemen cadeau geven

Een mooi boeket op jullie huwelijksjubileum doet het altijd goed. Maak het nog meer speciaal door de bloemen in het boeket aan te passen aan de persoonlijkheid van je partner. Elke bloem heeft zijn eigen betekenis die je perfect kunt afstemmen op de sterke eigenschappen van je geliefde. Ook een leuk idee voor een jubileum: verwerk wat van de bloemen in het jubileumboeket welke je destijds ook gebruikt hebt in je bruidsboeket.

5. Vier jullie trouwdag met een workshop bloemschikken

Een workshop bloemschikken is een erg leuke bezigheid waarvoor je tegenwoordig bij menig bloemist terecht kunt. Jij maakt een persoonlijk boeket voor haar en andersom. Natuurlijk nemen jullie de verse jubileum boeketten lekker mee naar huis om er daar verder van te kunnen genieten.

6. Een bloemetje laten bezorgen op de werkplek

Jullie huwelijksjubileum of andere mijlpaal valt natuurlijk niet altijd in het weekend. Juist dan is het leuk om je partner te verrassen met een heerlijk boeket. Jubileumbloemen kun je natuurlijk eenvoudig online bestellen en laten bezorgen op het werk van je geliefde. Juist dan is het wel zo leuk als je jouw jubileumboeket laat personaliseren door een handgeschreven kaartje.

7. Een ontbijt op bed met verse bloemen

Niets is zo romantisch als een ontbijt op bed. Dit is dan ook de perfecte manier om jullie trouwdag of liefde voor elkaar te vieren. Naast lekkere broodjes en verse jus, zorg je natuurlijk ook voor een klein vaasje met zijn of haar favoriete bloemen.

8. Doe jullie eerste date nog eens dunnetjes over

In deze top 12 jubileum ideeën mag het overdoen van jullie eerste afspraakje natuurlijk niet ontbreken. Weet jij nog welke bloemen je haar cadeau hebt gegeven op jullie eerste ontmoeting? Neem een lief jubileumboeket mee en laat daar deze bloemen in verwerken. Maar omdat je jouw partner nu al wat beter kent, kun je het boeket ook samen laten stellen met zijn of haar favoriete bloemen. Let daarbij ook zeker op de betekenis van de bloem.

9. Vier de liefde op een romantisch festival

Zeker in het voorjaar en de zomer zijn er tal van leuke festivals die jullie samen kunnen bezoeken. Kies een festival uit met een romantisch thema en pas jullie outfits daarop aan. Ga je lekker bohemian of gipsy? Vergeet dan niet om verse bloemen in je haar te verwerken. Zo vier je jullie jubileum niet alleen op een leuke, maar ook op een originele manier.

10. Verklaar elkaar de liefde met bloemen

Een geschreven liefdesverklaring tijdens jullie huwelijksjubileum is leuk, maar hoe persoonlijk is het om voor elkaar een jubileumboek uit te gaan zoeken? Door voor elkaar de bloemen te kiezen die jij passend vindt, zeg je op een ander manier hoe bijzonder jullie voor elkaar zijn. Online kun je makkelijk en snel de mooiste jubileumbloemen bestellen én laten bezorgen.

11. Kleine veelzeggende cadeautjes kopen

Liefde hoeft niet altijd bezegeld te worden met dure cadeaus. Veel leuker is het om een collectie van kleine cadeautjes samen te stellen die betekenis hebben op jullie liefde voor elkaar. Het doosje sluit je natuurlijk af met een strik én zijn of haar favoriete bloem.

12. Geniet van elkaar tijdens een romantische avond

Je hoeft niet altijd wat te ondernemen om jullie jubileum te vieren. In plaats daarvan kunnen jullie ook samen boodschappen doen en lekkere dingen in huis halen. Doe de gordijnen dicht en de kaarsjes aan. Geniet van een goed glas wijn en kijk samen jullie favoriete film. Deze romantische avond is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige bos jubileumbloemen op tafel.

Boeket voor jubileum en huwelijksjubileum bloemen

Als je liever een mooi boeket koopt om jullie liefde of huwelijksjubileum te kunnen vieren is dat ook een prima idee. Tegenwoordig heb je online een ruime keuze aan de meest prachtige bloemen. Jullie kunnen ze met elkaar samenstellen, maar je kunt de bloemen voor een jubileum natuurlijk ook online bestellen en laten verzorgen. Des te groter is de verrassing als jouw geliefde de deur open doet om het jubileumboeket in ontvangst te nemen.

Online bestellen en laten bezorgen van jubileum bloemen

Een liefdes- of een huwelijksjubileum is natuurlijk een dag om bij stil te staan. Reden te meer voor een romantische actie die jullie liefde voor elkaar onderstreept. Ook als je niet in de gelegenheid bent om zelf een boeket rozen of andere bloemen te kopen kun je jullie mijlpaal vieren. Het online bestellen en laten bezorgen van jubileum bloemen is eenvoudiger dan ooit. Je bent altijd verzekerd van verse bloemen die je ook nog eens kunt laten voorzien van een persoonlijk kaartje.

Jullie liefdes jubileum vieren met bloemen

Aan de hand van de bovenstaande Top 12 jubileum ideeën om je trouwdag of liefde te vieren met bloemen wordt de dag een absoluut romantisch hoogtepunt. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je zijn of haar favoriete bloem cadeau geeft of een keuze maakt uit één van vele jubileumboeketten die je online kunt bestellen en laten bezorgen. Met deze inspiratie blijft jullie liefde voor elkaar sprankelend en vol passie.