Dit zijn de meest romantische bloemen voor Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we de liefde. Natuurlijk doe je dat met de meest romantische bloemen voor Valentijnsdag. Rode rozen staat misschien wel het meest symbool voor liefde en romantiek. Toch zijn er nog heel veel andere typische Valentijns bloemen waar je je partner, vriend of vriendin mee kunt verrassen.

Kun je daarbij wel wat inspiratie gebruiken? Maak dan gebruik van de onderstaande lijst. We hebben namelijk de meest romantische bloemen voor Valentijnsdag op een rij gezet. Zo geef je op Valentijn altijd een boeket vol liefde en passie cadeau.

Verras je geliefde op Valentijnsdag met deze prachtige bloemen

Valentijn is dé dag om je vriend of vriendin eens extra te verwennen. Verras je geliefde op Valentijnsdag daarom met deze prachtige bloemen. En daarbij heb je gelukkig volop keuze. Je hoeft je op deze romantische dag natuurlijk niet te beperken tot een bos rode rozen. Er zijn nog veel meer mooie bloemen die geschikt zijn om te geven op Valentijn. Vooral rode, witte én roze bloemen passen perfect bij deze dag. 

Laat de romantiek hoogtij vieren en verras je geliefde met deze prachtige bloemen. Natuurlijk mag je deze liefdevolle boeketten op Valentijnsdag ook laten bezorgen bij je moeder of oma. Want ook dat is liefde in zijn puurste vorm.

Ranonkel

Ranonkeltjes zijn na rozen misschien wel de meest romantische bloemen die je kunt bedenken. Zowel de vorm als de kleur van deze lieve bloem straalt liefde uit. Hoewel ranonkels in heel veel kleuren voorkomen, is het natuurlijk op Valentijnsdag natuurlijk rood, roze én wit wat de klok slaat. Je verrast je geliefde op 14 februari pas écht met een mooi boeket ranonkels.

Bezorg een goed gevoel tijdens Valentijn met een handgemaakt boeket van onze lokale topbloemisten en bestel hier direct je favoriete boeket:

Magnolia

Het is dan misschien niet de eerste bloem waar je aan denkt bij een Valentijnsboeket, maar magnolia takken zijn romantisch én trendy tegelijk. De zachte weelderige bloemen aan de robuuste takken laten de liefde op elk moment opbloeien. Kies bij voorkeur voor een mooie zacht roze of lila kleur. Met een boeket magnolia takken zeg je op een hippe manier hoeveel je geliefde voor je betekent.

Lelies

Veel vrolijker én romantischer gaat het deze Valentijnsdag niet worden als je kiest voor een boeket met lelies. De grote witte, rode of roze bloemen zijn niet alleen romantisch om te zien, maar ze vullen het huis ook nog eens met een heerlijke geur. Op Valentijn een boeket met witte of lichtroze lelies cadeau geven, staat garant voor een liefdevol avondje op de bank.

Tulpen

Wauw! Niets past zo goed bij Valentijnsdag dan rode tulpen. De dieprode kleur schreeuwt om liefde, genegenheid en passie. Een bos rode tulpen geven op Valentijn, is een directe liefdesverklaring aan jouw partner, vriend of vriendin. Je mag het boeket rode tulpen natuurlijk ook gemengd aanbieden. Kies dan voor een combinatie van wit en rood, of geef een bos roze en witte tulpen cadeau bij een prille liefde.

Gerbera

Ook de gerbera behoort tot de meest romantische bloemen voor Valentijnsdag. Dit leuke bloemetjes heeft namelijk veel meer in zijn mars dan alleen vrolijkheid. Kies je voor een bosje rode gerbera’s met bijvoorbeeld gipskruid? Dan geef je een klassiek Valentijnsboeket cadeau, maar dan nét even anders. De elegante stelen met de dieprode bloemen ademen pure én oprechte liefde uit. Perfecte bloemen voor 14 februari dus!

Orchidee

Ook de orchidee mag niet ontbreken aan deze lijst met de meest romantische Valentijnsbloemen. De sierlijke stelen met de opvallende witte bloemen vertegenwoordigen een mooie boodschap. Ze staan voor puurheid, oprechte intenties én onvoorwaardelijke liefde. Witte orchideeën zijn daarom een prima keuze als je jouw geliefde op Valentijnsdag wilt verrassen met prachtige bloemen.

Rozen

We sluiten deze selectie van de meest romantische Valentijnsbloemen af met rode rozen. Klassieker én romantischer dan dit wordt het eigenlijk niet. Naast rode rozen, kun je ook een boeket laten samenstellen met witte én roze rozen. Deze kleuren staan allemaal symbool voor passie, liefde én geborgenheid. Het is dan ook niet voor niets dat Valentijn ook wel de dag van de rode roos wordt genoemd.

Voor Valentijn bloemen bestellen en bezorgen doe je bij Regiobloemist

Natuurlijk verklaar je jouw vriend of vriendin op Valentijnsdag de liefde. Koop een lief cadeautje, of reserveer een tafeltje bij jullie favoriete restaurant. Wil je jouw geliefde écht laten weten hoe speciaal hij of zij voor je is? Dan kun je voor Valentijn het beste bloemen bestellen en laten bezorgen. Gelukkig doe je dat makkelijk online bij Regiobloemist. Daar bestel je eenvoudig de meest romantische Valentijnsdag boeketten uit de bovenstaande lijst. 

Kies voor rode en roze ranonkels, vrouwelijke lelies of een passievolle orchidee. Hou je het liever klassiek? Bij Regiobloemist laat je ook eenvoudig rode rozen bezorgen voor Valentijnsdag. Op 14 februari hoef je dus niet zelf op zoek naar een origineel cadeau. Valentijn bloemen bestellen én op de dag van de liefde laten bezorgen doe je bij Regiobloemist.

De meest romantische en liefdevolle boeketten voor Valentijn

Met de meest romantische bloemen voor Valentijn geef je Cupido een extra zetje in de goede richting. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een boeket met rode tulpen of lieve ranonkels. Bij Regiobloemist wordt elk besteld boeket met passie samengesteld. En dat is nou juist wat je nodig hebt op 14 februari. 

Met de bovenstaande bloemen laat je de ontvanger weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. Dit kan je liefdespartner zijn, maar natuurlijk ook een dierbare vriend, een zorgzame moeder of oma. Welke keuze je ook maakt, met deze meest romantische bloemen voor Valentijnsdag laat je de liefde op elk gewenst adres bezorgen.