Beste bloemisten voor bloemen bestellen en bezorgen in Antwerpen

Antwerpen is een prachtige Belgische stad die bekend staat om zijn historische binnenstad, Bourgondische levensstijl en goede shopgelegenheden. Met alles wat deze mooie stad te bieden heeft, is een bezoekje naar Antwerpen dan ook zeker de moeite waard.

Top 7 bloemisten voor bloemen en planten bestellen en bezorgen

Als toerist is Antwerpen een leuk uitje om de historische binnenstad te verkennen en ondertussen een prachtig boeket mee te nemen van uw favoriete bloemist. Helaas hebben we hier niet altijd de tijd voor.

In zulke gevallen kunt u gebruik maken van onze bloemen bezorgservice waarbij u bloemen kan bestellen en laten bezorgen. De bloemen die u hier kunt bestellen komen allemaal van de beste bloemisten in Antwerpen die wij nu even aan u voorstellen.

1. Bloemen 7 Days

Bloemen 7 days is een bloemist die gespecialiseerd is in stijlvolle bloemen boeketten. Behalve grote imposante boeketten kunt u bij Bloemen 7 days ook kleinere boeketten krijgen of speciale seizoensboeketten. Bovendien vindt u hier mooie rouwstukken of romantische boeketten om de liefde te vieren.

Aan boeketten is hier geen tekort, en wanneer dit nog niet genoeg is kunt u ook nog een fles wijn bij uw boeket bestellen. Ook kunt u uw bloemen internationaal laten bezorgen, wat ideaal is wanneer u familie of vrienden in het buitenland hebt wonen.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Bloemen 7 Days

2. De Groene Oase

Deze bloemist bestaat nog niet heel lang maar hun jongen team is misschien juist wat het zijn charme geeft. Het doel van de Groene Oase is dan ook om schoonheid in het leven van hun klanten te brengen, in de vorm van prachtige bloemen.

Zo hebben ze prachtige bloemen en maken ze bloemdecoratie voor bruiloften en begrafenissen, maar hier eindigt het niet. Ook kunt u hier planten vinden en potten voor zowel binnen als buiten. U kunt uw hele huis decoreren met behulp van de Groene Oase.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist De Groene Oase

3. Bloemen Penart

Deze kleine lokale bloemist in Berchem is nog zo lekker ouderwets dat ze niet eens een website hebben. Verkooptechnisch gezien misschien niet zo handig maar dwingt u wel om er een keer langs te gaan, wat ook wel heel leuk kan zijn.

Wel kunnen we u vertellen dat u hier mooie boeketten en prachtige planten zal vinden om uw huis mee op te vrolijken. Deze bloemist is dus zeker de moeite waard om een bestelling bij te plaatsen.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Bloemen Penart

Bloemist Philippo Rozen Kalmthout

4. Philippo Rozen

Als u niet op zoek bent naar een klein zaakje maar liever een wijd aanbod hebt dan is dit de bloemist zeker de moeite waard. In Kalmthout vindt u Philippo Rozen een bloemenzaak met wel 10,000 vierkante meter aan winkelplezier.

Hun specialiteit zijn de snijrozen uit eigen kwekerij van een koelcel van wel 400 vierkante meter. U vindt hier wel 100 verschillende soorten bloemen die elke dag vers worden aangeleverd en hier kunt u dan zelf een boeket van maken. Als dat niet helemaal uw ding is dan kunt u gewoon een al reeds mooie samengestelde bloemen boeket kiezen.

Naast de enorme koelcel en grote bloemen assortiment, vindt u bij Philippo ook kamer- en tuinplanten en alle bloemschikmaterialen die u maar nodig kan hebben.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Philippo Rozen

5. Tierra Verde Bvba

In het hart van Kontich vindt u deze moderne bloemist die al sinds 1998 zijn deuren open heeft. Elke dag vindt u hier verse bloemen en planten die net van de veiling komen.

Het assortiment van Tierra Verde Bvba bestaat uit boeketten, pluk boeketten, seizoens stukken, romantische stukken, rouwboeketten en zelfs een ruim assortiment aan wijn.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Tierra Verde Bvba

6. Bloemenpaleis Van Goeye

Het Bloemenpaleis Van Goeye is al sinds 1960 een echte familiebedrijf waar de tweede generatie het ondertussen heeft overgenomen. Johan en Carla staan elke dag vol passie voor u klaar in de bloemenzaak. Beide hebben ze veel liefde voor het vak en zijn zelfs bereid om een exclusief bloemstuk voor u samen te stellen.

Het doel van Bloemenpaleis Van Goeye is dan ook om een breed bloemen assortiment en om seizoensgebonden boeketten aan te bieden. U vindt er in de winter dan ook prachtige boeketten die bij het seizoen passen. Maar u vindt hier ook dagverse snijbloemen waar u zelf een boeket van kunt maken.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist Bloemenpaleis Van Goeye

7. BVBA Tuincenter Claes

Als u behalve bloemen nog meer voor de tuin wilt hebben dan kunt u het beste een bezoekje brengen aan Tuincenter Claes. Hier vindt u behalve prachtige boeketten ook spullen voor de huisdieren en tuinmeubelen. Ideaal dus als u van plan bent om de hele tuin een make-over te geven.

Tuincenter Claes heeft meer dan 8000 vierkante meter aan assortiment oppervlakte voor dier, huis en tuin. U kunt dus hier wel een mooie Zaterdagmiddag doorbrengen zonder uzelf te hoeven vervelen. U kunt bovendien boeketten kopen maar ze ook samenstellen samen met een professionele bloemschikker. Ook vindt u hier prachtige bloemstukken voor uw trouwerij of rouwboeketten voor een begrafenis.

Klik hier en laat nu bloemen bezorgen door bloemist BVBA Tuincenter Claes

Bloemen en planten bestellen en versturen door lokale bloemisten

U wilt bloemen versturen in de regio Antwerpen, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit goed gaat. Regiobloemist werkt met de beste lokale bloemisten in Antwerpen en directe omgeving. U kunt daardoor via ons uw bloemen persoonlijk laten bezorgen. Niet in een doos of onpersoonlijk, maar gewoon direct geleverd door een lokale bloemist.

Een lokale bloemist kent de streek, regelt zelf verse bloemen en als u door een bloemist in de regio uw bloemen laat bezorgen dan steunt u ook nog eens de lokale ondernemers in Antwerpen en omgeving. Mooier kan bijna niet.