Ondanks het Coronavirus kunnen we toch bloemen leveren op werkdagen in België, wel met een beperkt assortiment.

Bloemen aan huis laten leveren in heel België

Wilt u een schitterend boeket laten leveren bij een ontvanger in België? Dan bent u bij ons aan het juist adres! Onze lokale bloemisten leveren met plezier uw bloemengroet. U kunt op onze website eenvoudig bestellen en veilig betalen.

Vanwege het coronavirus zijn niet alle bloemen beschikbaar. Daarom tonen we boeketten die we nog wel kunnen leveren. Het kan zijn dat enkele bloemen afwijken, maar de maat zal altijd correct zijn. Bezorgingen via post kunnen 2 dagen na gekozen datum uitlopen. Zolang er verse bloemen aangeleverd kunnen worden, blijven wij open. Zo proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zodat u met bloemen en een persoonlijk bericht uw vrienden en familie kunt steunen in deze moeilijke tijden.

Bloemen bezorgen in België

Regiobloemist bezorgt overal in België. Of het nu in Antwerpen, Brussel of Gent is dat maakt niet uit. Wij werken met locale bloemisten samen door heel Belgie. U kunt makkelijk en snel online bloemen bestellen op onze website en wij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes op de juiste dag wordt bezorgd.

Vandaag nog bloemen bestellen en laten bezorgen in dat kan, bestel voor 14.00 uur (zaterdag voor 12.00 uur) en wij bezorgen de bloemen vandaag. Bloemen bezorgen op zondag in kan in sommige gevallen ook, informeer dan even bij onze servicedesk welke bloemisten dat kunnen. Op alle bloemen bieden wij 5 dagen vers garantie.

Top 10 plaatsen waar we ook bezorgen:

  1. Antwerpen
  2. Brussel
  3. Gent
  4. Hasselt
  5. Mechelen
  6. Brugge
  7. Charleroi
  8. Kortrijk
  9. Liege
  10. Leuven

Bloemen aan huis leveren

Bos bloemen aan huis laten leveren is makkelijk, u kiest een leuk boeket uit en klikt op bestellen. Daarna vult u de gegevens in van de ontvanger, kiest een bezorg datum en daarna vult u uw gegevens in waar we u op kunnen bereiken en betaald uw bestelling. Daarna handelen wij per direct de bestelling af. Zo bezorgen wij bloemen door heel België via de lokale bloemisten. Elk een leuk boeket kunt u ook kiezen om een vaas, doosje chocolade en soms ook een teddy beer erbij te laten leveren. De opties per boeket ziet u na het klikken op bestellen bij een boeket. Op de volgende pagina ziet u namelijk alle opties erbij staan wat er mogelijk is. Kies nu een leuk boeket bloemen

Bloemen voor elke gelegenheid

Heeft u een boeket nodig voor een speciale gelegenheid? Dan kunt u eenvoudig in ons menu deze gelegenheid selecteren. Wij laten u dan zien welke bloemen we aan huis kunnen leveren voor welke gelegenheid. U hoeft niet meer na te denken of het gepast is, dat hebben wij namelijk al gedaan voor u.